Ps.Za rok Jaga mistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 29 lip 2006, 12:14
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 29 lip 2006, 19:14
gilardino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 30 lip 2006, 20:54
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 30 lip 2006, 21:07
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 30 lip 2006, 21:33
gilardino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 lip 2006, 23:49
Zapomniałeś dodać, że PZPN ustawił pod nich terminarz i Wisła wymęczała przeciwników, którzy już nie mieli sił walczyć z Legią. No i niektórzy z przeciwników specjalnie kartkowali się na mecz ze stołecznym klubem, żeby ułatwić im wygraną.gilardino pisze:Legia poprzedni sezon grała na farcie i przy pomocy sedziów.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 31 lip 2006, 10:44
Nie wiem czy napisałeś to ironicznie czy nie ale w każdym razie takie są fakty.Zapomniałem o tym napisać ale Legia zawsze grała z daną druzyną kolejke po Wiśle.Rywale może nie byli zmęczeni no bo tydzień to dużo czasu na odpoczynek natomiast po przegranych meczach byli podłamani.deltinho pisze:Zapomniałeś dodać, że PZPN ustawił pod nich terminarz i Wisła wymęczała przeciwników, którzy już nie mieli sił walczyć z Legią. No i niektórzy z przeciwników specjalnie kartkowali się na mecz ze stołecznym klubem, żeby ułatwić im wygraną.gilardino pisze:Legia poprzedni sezon grała na farcie i przy pomocy sedziów.![]()
O czymś zapomniałem?
gilardino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 lip 2006, 10:47
skoro tak uwazasz, to w dwoch wczesniejszych sezonach - 2 razy Legia byla lepszaNie wydaje mi się żeby to było szczęście tym bardziej że w bezpośrednim meczu Wisła zmiażdrzyła Legie i pokazała kto jest najlepszy w naszej lidze
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 31 lip 2006, 11:29
A pamietasz 3:0 i 2:1cloner pisze:skoro tak uwazasz, to w dwoch wczesniejszych sezonach - 2 razy Legia byla lepsza
chyba pamietasz 4-1 i 5-1
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 31 lip 2006, 12:01
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ElPanicz » 31 lip 2006, 12:02
ElPanicz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 31 lip 2006, 14:22
gilardino pisze: w bezpośrednim meczu Wisła zmiażdrzyła Legie i pokazała kto jest najlepszy w naszej lidze.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 31 lip 2006, 14:26
Nie chodzi mi o sam wynik ale o gre w tym meczu obu drużynPewnie jak dla Ciebie można "zmiażdrzyć" 2:1 to zaraz okaże sie, że można także roznieść i zdeklasować w ...karnychAle Włosi zdeklasowali Francuzów w finale
gilardino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 lip 2006, 15:04
gilardino pisze:bezpośrednim meczu Wisła zmiażdrzyła Legie
Mozę nie będziesz gołosłowny przypomnisz te dziesiątki meczów w których sędziowie wypaczyli wynik spotkania na korzyść Legii. ? O meczach gdzie mieliśmy fata też nie zapomnij napisać (tylko jeśli chcesz pisać o golach w ostatnich 10 minutach od razu ci mówię – daruj sobie)gilardino pisze:Legia poprzedni sezon grała na farcie i przy pomocy sedziów.
I chyba znalazłempiwus pisze:Zico, nie ma się z czego cieszyć. W gimnazjum też znajdziesz wielu godnych Twojej ironii dyskutantów.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 lip 2006, 15:16
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio