Mistrz Polski 2006 / 2007 - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.

Kto mistrzem?

Legia Warszawa
31
38%
Wisła Kraków
21
26%
Lech Poznań
8
10%
Korona Kielce
1
1%
Zagłębie Lubin
5
6%
Wisła Płock
1
1%
Odra Wodzisław
1
1%
Widzew Łódź
9
11%
ŁKS Łódź
2
2%
Górnik Zabrze
2
2%
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 29 lip 2006, 12:14

Moze nie bede zbyt orginalny ale walka rozegra sie Miedzy Legią Wisła i moze Korona lub Zaglebie sie wlaczą do walki

Ps.Za rok Jaga mistrz :P

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 29 lip 2006, 19:14

Wisła bedzie mistrzem!Szanse na korone ma również Korona :D ,Legia i Lech.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 30 lip 2006, 20:54

Jasne że Wisełka.. a co do Zagłębia i Lecha to póki co pokazują że takich szans nie mają wogóle.. prędzej Korona...

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 30 lip 2006, 21:07

Myślę, że jeśli nic znaczącego się nie wydarzy, Legia spokojnie wygra lige. Mają sliniejszy skład od Wisły oraz moim zdaniem lepszego trenera. Lech - Hmm... wątpie czy Frank da radę połączyc 2 rózne drużyny tak, aby walczyły o MP. Korona - To już nie ta Korona... Mogą mieć duże problemy z atakiem. Zagłebie jak widać poczatku gra dużo gorzej niż sezon temu.
Moim zdaniem pierwsza trójka będzie wyglądała następująco - Legia, Wisła i chyba Korona.

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 30 lip 2006, 21:33

Legia poprzedni sezon grała na farcie i przy pomocy sedziów.W bezpośrednim meczu to Wisła była górą.Tak naprawde w tym sezonie przekonamy się o sile dwóch drużyn.Jeśli Dan zdoła kupić dobrego napastnika to jestem dobrej myśli tylko czy da się coś wysępić od Cupiała...bo za darmo to nikt dobry nie przyjdzie a Radovanovic nas nie zbawi :?

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 lip 2006, 23:49

gilardino pisze:Legia poprzedni sezon grała na farcie i przy pomocy sedziów.
Zapomniałeś dodać, że PZPN ustawił pod nich terminarz i Wisła wymęczała przeciwników, którzy już nie mieli sił walczyć z Legią. No i niektórzy z przeciwników specjalnie kartkowali się na mecz ze stołecznym klubem, żeby ułatwić im wygraną. :roll:

O czymś zapomniałem? :?

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 31 lip 2006, 10:44

deltinho pisze:
Zapomniałeś dodać, że PZPN ustawił pod nich terminarz i Wisła wymęczała przeciwników, którzy już nie mieli sił walczyć z Legią. No i niektórzy z przeciwników specjalnie kartkowali się na mecz ze stołecznym klubem, żeby ułatwić im wygraną. :roll:

O czymś zapomniałem? :?
Nie wiem czy napisałeś to ironicznie czy nie ale w każdym razie takie są fakty.Zapomniałem o tym napisać ale Legia zawsze grała z daną druzyną kolejke po Wiśle.Rywale może nie byli zmęczeni no bo tydzień to dużo czasu na odpoczynek natomiast po przegranych meczach byli podłamani.
A że Legia wyrwałą kilka zwycięstw w doliczonym czaise gry zaprzeczyć nie możesz.Nie wydaje mi się żeby to było szczęście tym bardziej że w bezpośrednim meczu Wisła zmiażdrzyła Legie i pokazała kto jest najlepszy w naszej lidze.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 lip 2006, 10:47

Nie wydaje mi się żeby to było szczęście tym bardziej że w bezpośrednim meczu Wisła zmiażdrzyła Legie i pokazała kto jest najlepszy w naszej lidze
skoro tak uwazasz, to w dwoch wczesniejszych sezonach - 2 razy Legia byla lepsza :!:
chyba pamietasz 4-1 i 5-1 :lol2:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 31 lip 2006, 11:29

cloner pisze:skoro tak uwazasz, to w dwoch wczesniejszych sezonach - 2 razy Legia byla lepsza
chyba pamietasz 4-1 i 5-1
A pamietasz 3:0 i 2:1 :?: Legia i Wisla wygrywaja ze soba na przemian. W tamtym sezonie w bezposrednich meczach zdecydowanie llepsza byla Wisla ;) Nie bede mial nic przeciwko jak Legia nas rozgromi 2 razy po 5:0 a to my zgarniemy mistrza ;)

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 31 lip 2006, 12:01

myśle, że nie będzie złym stwierdzeniem jeżeli zasugeruje, że w walke o mistrza włączy się Korona , kto widzial ten mecz , to wie o czym mówie ... 0:3 to byl najmniejszy wymiar kary dla Arki , a Wisła z ponoć" słabym " Górnikiem [oczywiscie pozdrawiamy :)] ledwo co wygrala .. i nikt mi nie powie że nie ma skłądu itp , bo Górnik to calkiem inna drużyna 1 raz grali w takim składzie, myśle ze gdyby nie "jedenastka" to ten mecz mógł zupelnie inaczej wyglądać ....
Kto będzie mistrzem 2006/07 :roll: myśle ze jednak Legia ( oczywisice bez sympati) 8)

ElPanicz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ElPanicz » 31 lip 2006, 12:02

Legia. Zamiast wymieniać co przemawia za tym, że to własnie klub ze stolicy Polski zdobędzie mistrzostwo można by było wymieniać powody dla których tego mistrzostwa nie zdobędzie. Na pewno byłoby z tym mniej pracy. Warszawiacy zatrzymali praktycznie wszystkich kluczowych piłkarzy, którzy w poprzednim sezonie przysłużyli się do zdobycia mistrzostwa. Kolejny raz eLka świetnie trafiła z transferami. Hugo i Elton, to naprawde świetni zawodnicy. Poza tym Legia tak na prawdę to nie ma poważnego konkurenta w naszej lidze (pomijając niestabilny jeśli chodzi o forme 'nowy' Lech Poznań). Więc, chyba nie powinno być niespodzianek.
C..C..CWK..CWKS..LEGIA!

BTW. Witam :wink:.

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 31 lip 2006, 14:22

gilardino pisze: w bezpośrednim meczu Wisła zmiażdrzyła Legie i pokazała kto jest najlepszy w naszej lidze.
:shock: :lol:

Pewnie jak dla Ciebie można "zmiażdrzyć" 2:1 to zaraz okaże sie, że można także roznieść i zdeklasować w ...karnych :D Ale Włosi zdeklasowali Francuzów w finale ;)

Trudno nawet polemizować z Twoimi bredniami. Sędziowie, PZPN, terminarz, wykończająca przeciwników Wisła, bramki w ostatnich minutach, podkładający Górnika Wiślak Motyka, Janas powołujący i męczący samych Wiślaków, nierówna murawa na Wiśle - ależ Legia się namęczyła, żeby ustawić sobie calutką ligę i zdobyć mistrza. Do tak grubej sprawy już nie wystaczał sam Fryzjer ale co najmniej UKŁAD razem z Grupą Trzymającą Władzę. A i tak sądzę, że to za mało...

Trzeba potrafić przyjąć porażkę z honorem, a jak widać Tobie ta umiejętność jest obca.

mimo wszystko pozdrawiam
d

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 31 lip 2006, 14:26

Pewnie jak dla Ciebie można "zmiażdrzyć" 2:1 to zaraz okaże sie, że można także roznieść i zdeklasować w ...karnych :D Ale Włosi zdeklasowali Francuzów w finale ;)
Nie chodzi mi o sam wynik ale o gre w tym meczu obu drużyn :(
Przedstawiam ci fakty a ty piszesż ze brednie to twoja sprawa.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 lip 2006, 15:04

gilardino pisze:bezpośrednim meczu Wisła zmiażdrzyła Legie
:roftl3: :lol2: :lol:

Kiedy były te mecze bo chyba coś przeoczyłem ? :o Jeśli wygrana jedną bramką w meczu bez znaczenia do dla ciebie „zmiażdżenie” to nie wiem jak nazwać wyniki z poprzednich sezonów. :think:
Mozę nie będziesz gołosłowny przypomnisz te dziesiątki meczów w których sędziowie wypaczyli wynik spotkania na korzyść Legii. ? O meczach gdzie mieliśmy fata też nie zapomnij napisać (tylko jeśli chcesz pisać o golach w ostatnich 10 minutach od razu ci mówię – daruj sobie)

edit:
piwus pisze:Zico, nie ma się z czego cieszyć. W gimnazjum też znajdziesz wielu godnych Twojej ironii dyskutantów.
I chyba znalazłem :o …. Czy 15 lat to jeszcze nie gimnazjum ? :think:

pss. Piwus mogę się założyć, że jeśliby takie bzdury pisał np. Legionista na temat Wisły to Ty byś był pierwszy, który by mu odpisał. I wcale byś postów po cichaczu nie usuwał. :roll:
Ostatnio zmieniony 31 lip 2006, 16:02 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 lip 2006, 15:16

Ja was chłopaki podziwiam. Daliście chłopakowi popalić, ale to godny rywal dla waszego intelektu, więc gromkie brawa. Brygada (L) da radę każdej bzdurze. Długo będziecie się tak dowartościowywać, czy dyskusja będzie miała w końcu jakiś poziom? To pytanie retoryczne, bo oczywiste, że będzie.

Gilardino, posty dłuższe z większym sensem i widmo negatywnej rangi na pewno się oddali.

[EDIT]I bez przedszkolnej napiny, chociaż gromiciel pseudowislaków wyjechał, to byłoby jeszcze paru chętnych na zabawę na poziomie. Gilardino, te posty nie znikają bez powodu. Mogę dołączyć do nich ostrzeżenia.

Zico, nie ma się z czego cieszyć. W gimnazjum też znajdziesz wielu godnych Twojej ironii dyskutantów.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”