Górnik Zabrze (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 03 mar 2006, 22:49

meecik_mks pisze:Bartos ( Rolling Eyes Rolling Eyes )
twój ulubieniec podobno zamiatał ..
meecik_mks pisze:P.S warto było postawić 2/ke w profie Very HappyVery Happy
zrobilęm to samu u mnie byl kurs 5,7 !! :D ciesze sie ze nasz Górnik wygral oby tak dalej

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 mar 2006, 23:52

a w expekcie 7.0 :evil:
i kurde mialem juz stawiac, i w ostatniej chwili zrezygnowalem :evil:

jestem baardzo na seibie zly :evil: :evil:

No, ale gratuluje Gornikowi :)
ale mozliwe, ze to bedzie jedno z nielicznych zwyciestw ;)
powod - to Craxa jest tak slaba :!: :twisted: :!:

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 23:54

Właśnie - porażka Cracovii wynikała bardziej z jej słabości niż z faktycznej "mocy" Górnika :|

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 mar 2006, 8:23

yazid^ pisze:Właśnie - porażka Cracovii wynikała bardziej z jej słabości niż z faktycznej "mocy" Górnika

Zgadzam sie.Te cale zamieszania ze zmiana trenera na pewno niekorzystnie wplynely na mentalnosc zawodnikow Cracovii.Ponadto oslabienia wynikajace z kontuzji...

Gornik pierwsza bramke zdobyl dziweki Pawlusinskiemu, ktory "pieknym"zgraniem do bramkarza wpakowal pilke do siatki.Pierwsza bramka na polskich boiskach i od razu samobojcza :lol: Ladnie sie zaczela nasza ekstraklasa :wink: Druga bramka dla Gornika to blad obroncow Cracovii, ktory wykorzystal Bartos nie dajac szans Cabajowi strzalem z okolo 5 metrow. Najladniejszego gola tego meczu strzelil Piotr Giza, ktory mocnym uderzeniem z 20 metrow zdobyl ladna bramke. Mysle ze pilkarze Cracovii dostali porzadna bure w szatni i juz w nastepnej kolejce zaczna "cos" grac.Ciesze sie ze Gornik wygral zawsze mialem jakis sentyment do tego klubu :wink:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 04 mar 2006, 9:37

yazid^ pisze:Właśnie - porażka Cracovii wynikała bardziej z jej słabości niż z faktycznej "mocy" Górnika
Nie tylko słabość Cracovii, ale także walka Zabrzan przyczyniła się do tego zwycięstwa... !! walczyli do ostatniego gwizdka, broniąc się i dobrze kontrując... Pierwsza połowa dla Górnika, druga zdecydowanie dla Cracovii...

Ja na pewno od Górnika nie wymagam pięknej gry, bo wiem, że takiej nie zobacze, ale oczekuje walki, a tej w tym meczu było bardzo dużo !

Cloner ;) Zobaczymy :D

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 04 mar 2006, 9:39

noo górnik przez cały mecz sie bronil i kontrował ,ale udowodnil ze walką a nie nazwiskami mozna tez wygrać
cloner pisze:a w expekcie 7.0 Evil or Very Mad
i kurde mialem juz stawiac, i w ostatniej chwili zrezygnowalem Evil or Very Mad

jestem baardzo na seibie zly Evil or Very Mad Evil or Very Mad
tak liczyłem na Ciebie szkdoa ze w milenium był taki mały kurs myslałem ze bedzie koło 6,5 a tu 5,7 może sie cos zorientowali ale nieważne Cloner !! żałuj ! :x :D

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 mar 2006, 21:33

Gornik doznal kleski w spotkaniu z ostatnia Polonia... Skazywana na 2 lige warszawska Polonia pokonala Zabrzan 4:1. Gornik zagral bardzo slabo i przegral na wlasne zyczenie swoja gra. Mnie zaciekawila i dala duzo do myslenia wypowiedz pomeczowa Jacka Wisniewskiego :
Nie chce przeklinac ale w dzisiejszym meczu zagralismy jak te pipki
Zdanie Jacka w pelni wyjasnilo ze Gornik nie zagral dobrego meczu z graczami z Konwiktorskiej...

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 26 mar 2006, 21:39

może nie końca... początek meczu był dobry, ale neistety od momentu w którym Polonia strzeliła bramke na 1-1, Zabrzanie zaczeli grac słabo... i sie rozpadło wszystko... :(

Czy wygrywasz czy nie... ja i tak kocham cie... :)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 27 mar 2006, 10:14

Górnik będzie w tym sezonie walczył zapewne do ostatniej kolejki o utrzymanie. Ciekawa drużyna najpierw wygrywa wysoko z Cracovią, a później równie wysoko przegrywa na wyjeździe. Szkoda, bo mimo prowadzenia 1-0 nie potrafili dotrzymać tego do końca. Brak koncentracji i 3 bardzo ważne punkty zostały w Warszawie. Myśląc o utrzymaniu muszą takie mecze wygrywać bo z drużynami z góry tabeli większych szans nie mają ;)

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 27 mar 2006, 12:03

Bobohawk pisze:Górnik będzie w tym sezonie walczył zapewne do ostatniej kolejki o utrzymanie. Ciekawa drużyna najpierw wygrywa wysoko z Cracovią, a później równie wysoko przegrywa na wyjeździe.

hmmm czy ja wiem, czy 1-2 to wysoki wynik... :/ Natomiast porażka była wysoka... 4-1...

Bobohawk pisze:Szkoda, bo mimo prowadzenia 1-0 nie potrafili dotrzymać tego do końca. Brak koncentracji i 3 bardzo ważne punkty zostały w Warszawie.

Zdecydowanie brak koncetracji.. takie błedy w obronie, że szok...
Bobohawk pisze:Myśląc o utrzymaniu muszą takie mecze wygrywać bo z drużynami z góry tabeli większych szans nie mają

Pożyjemy, zobaczymy...

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 05 kwie 2006, 20:40

meecik_mks
czas ożywić temat bo nasz ukochany klub stoi w miejscu( chodzi o forum :P )

Górnik- Lech 0:3

jedna wielka kicha . 2 min. "jedenastka" dla zabrzan i oczywiście Oldboy Krzysztof Bukalski uderza wspaniale i ................

Kotorowski piąstkuje... jęk zawodu na trybunach ...

potem inicjatywe przejeli goscie .. pare składych akcji i blad Nulle i 1:0 dla Lecha ( a strzelcem bramki nie kto inny jak stary wyjadacz Reiss) .
Pare minut poźniej w dziecinny sposób oszukali "nas" lechici ,koncertowo wykonali staly fragment gry,(czyt. rzut wolny) i 2:0 Wachowski !

w drugiejpolowie probowalismy coś zrobić alegra Ziarkowskiego przypomina mi troche Króla.. jedne wielkie drzewo ktore tzreba spalić !! zakopac i zaorać by juz nic nie wyroslo na nim !!tragedia

94 minuta Zakzrewski 3:0 i znowu Nulle wspaniale sie zachował...

kibice zawiedzeni a na inauguracje wiosny bylo ich średnio dużo 5500 :wink:

co sadzicie o meczu... wypowiadajcie sie

O meczu z Odrą sprawozdanie jutro :P

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 05 kwie 2006, 20:53

no faktycznie mecz z Lechem był słaby w wykonaniu Zabrzan, a najlepiej skwitował wsyzstko Jacek Wiśniewski... Jest słabe zrozumienie Nulle, z obroną i sie dzieje potem...

Gdyby Buku strzelił karnego, to bylby calkiem inny mecz... ale niestety...

Wczoraj mecz z Odra i niestety znowu porażka... i to z Odra... umówmy sie zespoł słabszy od Cracovi(z ktora na wyjeździe daliśmy rade) i spokojnie do ogrania... wszyscy chyba sie zabardzo napalili i teraz nic nie robia, tylko bąki zbijają.... słabo panowie... tak dalej być nie może, z takim rywalem musi być chociaż punkt...

Do następnego meczu !

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 06 kwie 2006, 18:23

Wczoraj mecz z Odra i niestety znowu porażka... i to z Odra... umówmy sie zespoł słabszy od Cracovi(z ktora na wyjeździe daliśmy rade) i spokojnie do ogrania... wszyscy chyba sie zabardzo napalili i teraz nic nie robia, tylko bąki zbijają.... słabo panowie... tak dalej być nie może, z takim rywalem musi być chociaż punkt...
ciemne chmury się gromadzą nad zabrzańską ekipą ! Mecz zagrali ambitnie ale sędzia Mikołajewski podyktował już piątą "jedenatke" w tej rundzie ... najwidoczniej nie boi sie PZPN'u :lol: iii niestety 0:1 w plecy.Wynik ten utrzymał się już do końca .Chciałem tylko dodać że w stosunku do meczu z Lechem w naszej drużynie nastąpiło aż 5 zmian . Między innymi Nulle'go zastąpił Sławik,który miał dobry występ .Co do jego gry nie można mieć zastrzeżeń.Kolejna porażka ,która przybliża nas do strefy spadkowej :cry: będzie ciężko się w tym sezonie utrzymać,ponieważ czekają nas teraz ciężkie mecze m.in. z Legią czy Wisłą .. pożyjemy zobaczymy. Jesteśmy dobrej myśli :wink:

Awatar użytkownika
Coroner-ka
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 09 kwie 2006, 20:12

Ja osobiście nie mogę się doczekać soboty :) , zagracie z Koroną :) Ostatni mecz jesienny z Kolporterem nie był rewelacyjny dla Zabrzan :(. W zasadzie od meczu z Amika i Górnikiem Zabrze- Korona zaczęła swą przygodę w górę tabeli , potem już szło bardzo gładko . Wiosną jest zupełnie inna bajka :) , Kielce złapały tendencje spadkową :( i rywal nie będzie wielce trudny. Szykuje się arcy ciekawy mecz, liczę że kibice Górnika wypełnią sektor dla gości , na Sciegiennego :)

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 11 kwie 2006, 22:21

Coroner-ka pisze:Ja osobiście nie mogę się doczekać soboty Smile , zagracie z Koroną Smile Ostatni mecz jesienny z Kolporterem nie był rewelacyjny dla Zabrzan Sad. W zasadzie od meczu z Amika i Górnikiem Zabrze- Korona zaczęła swą przygodę w górę tabeli , potem już szło bardzo gładko . Wiosną jest zupełnie inna bajka Smile , Kielce złapały tendencje spadkową Sad i rywal nie będzie wielce trudny. Szykuje się arcy ciekawy mecz, liczę że kibice Górnika wypełnią sektor dla gości , na Sciegiennego Smile
noo choc to bedzie Wielka Sobota to mysle ze bedzie dużo kibców.. nasi zamówili 500 biletów będzie doping... : ]
mysle ze oba kluby nie mają jako takiej kosy.. jesteśmy neutralni:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”