twój ulubieniec podobno zamiatał ..meecik_mks pisze:Bartos ( Rolling Eyes Rolling Eyes )
zrobilęm to samu u mnie byl kurs 5,7 !!meecik_mks pisze:P.S warto było postawić 2/ke w profie Very HappyVery Happy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 03 mar 2006, 22:49
twój ulubieniec podobno zamiatał ..meecik_mks pisze:Bartos ( Rolling Eyes Rolling Eyes )
zrobilęm to samu u mnie byl kurs 5,7 !!meecik_mks pisze:P.S warto było postawić 2/ke w profie Very HappyVery Happy
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 mar 2006, 23:52
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 23:54
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 mar 2006, 8:23
yazid^ pisze:Właśnie - porażka Cracovii wynikała bardziej z jej słabości niż z faktycznej "mocy" Górnika
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 04 mar 2006, 9:37
Nie tylko słabość Cracovii, ale także walka Zabrzan przyczyniła się do tego zwycięstwa... !! walczyli do ostatniego gwizdka, broniąc się i dobrze kontrując... Pierwsza połowa dla Górnika, druga zdecydowanie dla Cracovii...yazid^ pisze:Właśnie - porażka Cracovii wynikała bardziej z jej słabości niż z faktycznej "mocy" Górnika
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 04 mar 2006, 9:39
tak liczyłem na Ciebie szkdoa ze w milenium był taki mały kurs myslałem ze bedzie koło 6,5 a tu 5,7 może sie cos zorientowali ale nieważne Cloner !! żałuj !cloner pisze:a w expekcie 7.0 Evil or Very Mad
i kurde mialem juz stawiac, i w ostatniej chwili zrezygnowalem Evil or Very Mad
jestem baardzo na seibie zly Evil or Very Mad Evil or Very Mad
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 mar 2006, 21:33
Zdanie Jacka w pelni wyjasnilo ze Gornik nie zagral dobrego meczu z graczami z Konwiktorskiej...Nie chce przeklinac ale w dzisiejszym meczu zagralismy jak te pipki
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 26 mar 2006, 21:39
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 27 mar 2006, 10:14
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 27 mar 2006, 12:03
Bobohawk pisze:Górnik będzie w tym sezonie walczył zapewne do ostatniej kolejki o utrzymanie. Ciekawa drużyna najpierw wygrywa wysoko z Cracovią, a później równie wysoko przegrywa na wyjeździe.
Bobohawk pisze:Szkoda, bo mimo prowadzenia 1-0 nie potrafili dotrzymać tego do końca. Brak koncentracji i 3 bardzo ważne punkty zostały w Warszawie.
Bobohawk pisze:Myśląc o utrzymaniu muszą takie mecze wygrywać bo z drużynami z góry tabeli większych szans nie mają
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 05 kwie 2006, 20:40
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 05 kwie 2006, 20:53
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 06 kwie 2006, 18:23
ciemne chmury się gromadzą nad zabrzańską ekipą ! Mecz zagrali ambitnie ale sędzia Mikołajewski podyktował już piątą "jedenatke" w tej rundzie ... najwidoczniej nie boi sie PZPN'uWczoraj mecz z Odra i niestety znowu porażka... i to z Odra... umówmy sie zespoł słabszy od Cracovi(z ktora na wyjeździe daliśmy rade) i spokojnie do ogrania... wszyscy chyba sie zabardzo napalili i teraz nic nie robia, tylko bąki zbijają.... słabo panowie... tak dalej być nie może, z takim rywalem musi być chociaż punkt...
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 09 kwie 2006, 20:12
Coroner-ka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 11 kwie 2006, 22:21
noo choc to bedzie Wielka Sobota to mysle ze bedzie dużo kibców.. nasi zamówili 500 biletów będzie doping... : ]Coroner-ka pisze:Ja osobiście nie mogę się doczekać soboty Smile , zagracie z Koroną Smile Ostatni mecz jesienny z Kolporterem nie był rewelacyjny dla Zabrzan Sad. W zasadzie od meczu z Amika i Górnikiem Zabrze- Korona zaczęła swą przygodę w górę tabeli , potem już szło bardzo gładko . Wiosną jest zupełnie inna bajka Smile , Kielce złapały tendencje spadkową Sad i rywal nie będzie wielce trudny. Szykuje się arcy ciekawy mecz, liczę że kibice Górnika wypełnią sektor dla gości , na Sciegiennego Smile
krako
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio