Chyba sobie kpisz... to nie jest takie latwe ale widze niektorzy nie zdaja sobie z tego sprawy bo ....jebac PZPN.Fishbone pisze:Z drugiej strony jak mają pozamiatać tą mafię to niestety wszyscy muszą ucierpieć nawet kosztem MŚ w 2010 roku i organizacją EURO 2012 ale przynajmniej jak postawią od nowa władze i nie będzie już nigdy cyrków, to jedynie możemy zyskać.
Nic im nie udowodniono poza ta iloscia czlonkow, nie wiem czy nawet zarzuty o niegospodarnosc pod to podchodza... To nie ejst tak ze wywala aktualne wladze i juz bedzie wsyztsko ok, budujemy od nowa wsyztsko. A przyklad Anglii to jednak nie ta bajka
Pal licho MS, bo to mala strata ale Euro to najwieksza szansa cywilizacyjna dla Polski wspolczesnie, odebranie tego bedzie nieodzalowana strata
Wiecie co oznacza zawieszenie nas na dluzszy okres? no wlasnie niebyt i to nie tylko podczas czasu zawieszenia, liczniki w rankingach beda sie zerowac bo oficjalnych spotkan nie bedzie rozgrywac wiec jakby nas tak zaiwesili na kilka lat to bedziemy na rowni z zespolami z Wysp owczych czy ich reprezentacji... brak ogrania mlodych, doswiadczenie wiec nie wiem czy keidykolwiek dozyje czasow chocby aktualnych sukcesow, mimo ze sa dosc marne patrzac na lata gdy mnie na swiecie jeszcze nie bylo
nie dotykajac spraw poza sportowych
Wg mnie to nic nie da a cale zawirowania jest w obrebie ofensywy pazdziernikowej PO, na ich neiszczescie aktualny start w pucharach ejst najlepszy od lat ...
Nie obronie PZPN bo maja swoje za kolnierzem ale dla kibicow niezaleznie czy zasiadalby tam sam papiez i tak by bylo jebac PZPN
Ze sie tak jeszcze odnosze do polityki, jak PiS wygral wybory tez juz mialo nie byc afer... a jak bylo korupcja w CoSie - Lipiec itp, gruntowa....
W szeregach PO tez mialo nie byc czarnych owiec, a obecna koalicja miala dzialac ... a chociazby wymienic nepotyzm ....
Moze obecnie wiekszosc bedzie temu wszystkeimu rpzyklaskiwac ale w dlyzszej perspektywie czasu wyjdzie na to, ze poza gebami nic sie nie zmienilo a stracilismy wiele...
edit
A pamiectacie sp Dziurowicza ? i jego rzady w PZPN ? tez po rewolucji mial byc katharsis .... odnowa moralna - obecnie co jest?