Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Intero » 13 sie 2005, 16:40
El Intero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 sie 2005, 17:13
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 14 sie 2005, 21:27
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:A obrona bez obrony nie ma nic ja tam uwielbiam ogladac Calcio i tylko ta liga mnie fascynuje strzelac kazdy umie bronic nie.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 lis 2007, 19:25
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 18 lis 2007, 19:31
Danielinho90 pisze:filozofia wloskiej pilki polega na tym ze trzeba sie bronic
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 18 lis 2007, 19:41
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 18 lis 2007, 20:18
to potwierdź to statystykami.pada tutaj srednio znaczniej mniej bramek niz w innych czolowych ligach europejskich
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 18 lis 2007, 20:21
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 lis 2007, 20:24
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 18 lis 2007, 20:29
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 18 lis 2007, 20:29
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 18 lis 2007, 20:52
Ja rozumiem, że nam źle życzysz, ale bez przesady...Martin Pellegrino pisze: Ciekaw jestem czy zmienisz sobie tego "piłkarza" z avka jak odejdzie do Juventusu? Krążą plotki o jego odejściu właśnie do Starej Damy
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 18 lis 2007, 21:16
Martin Pellegrino pisze:Ciekaw jestem czy zmienisz sobie tego "piłkarza" z avka jak odejdzie do Juventusu? Krążą plotki o jego odejściu właśnie do Starej Damy
Maro juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 18 lis 2007, 21:18
Źródło goal.comJuventus are set to make a £10m bid for Liverpool striker Peter Crouch, according to the Daily Mail.
Juventus To Bid For Peter Crouch?
zoom - galleria
The giant marksman, who scored England’s winner in the 1-0 friendly win against Austria last night, has featured sparingly for Liverpool this season.
Reds boss Rafa Benitez is ready to let Crouch go during the January transfer window, providing interested parties meet the 26-year-old’s £10m price tag.
Juventus Coach Claudio Ranieri is a huge admirer of Crouch from his time spent managing Premiership club Chelsea.
The Bianconeri already have a good blend of strikers in their first-team squad in the form of David Trezeguet, Alessandro Del Piero, Vincenzo Iaquinta and Raffaele Palladino. However Ranieri believes that Crouch’s huge frame will offer them more of an aerial threat.
In other transfer news, Argentine midfielder Sergio Almiron could make a January move to AEK Athens.
Almiron has been hugely disappointing since signing from Empoli in the summer and currently finds himself behind Cristiano Zanetti, Antonio Nocerino and even Tiago Mendes in the centre-midfield pecking order.
Jakbyście takie "fakty" podawali w "przepychankach" z nami to poziom dyskusji z Waszej strony szalenie by urósłMaro juve pisze:Ja rozumiem w jakichś przepychankach słownych z Mediolańczykami, ale tłuamczyć Danielinhowi?
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 lis 2007, 21:49
) to nadal uważam że piłka we Włoszech jest mniej atrakcyjna aniżeli w innych czołowych ligach europejskich.Statystycznie pada tutaj mniej bramek i gra w ofensywie także stoi na niższym poziomie(pomijając kilku świetnych zawodników-Kakę czy Zlatana).Większość drużyn skupia się na obronie.Danielinho90
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio