SS Lazio (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Lazio w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
0
Brak głosów
5-8
2
100%
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 04 wrz 2004, 8:34

jak sobie dobrze przypominam juz gdzies pisalem osagnieca LAZIO w ostatnich 4-5 lat co mam Ci jeszcze raz napisac :?:

STH
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: STH » 06 wrz 2004, 18:06

Tomusmc pisze:Lazio jest smieszne! Niby wielki klub a sie tylko błaźni. Nic nie mogą zdobyć! Najwyzej 2 runde pucharu UEFA! Uwazacie go za wielki klub bo jestescie kibicami. Ja to rozumiem. Ale spojzcie prawdzie w oczy. Kiedy Lazio cos zdobylo powaznego (jesli nie liczac pucharow włoch) w ostatnich latach? NIC i to jest odpowiedz. Nie jestem wrogiem Lazio ale wiem co sie dzieje (i nie jestem jasnowidzem bo to kazdy wie)
ZA TO JUVE ZNAKOMICIE SPISUJE SIĘ W OSTATNICH LATACH W EUROPIE I W SERIE A, PATRZĄC NA WZMOCNIENIA Z OSTATNICH SEZONÓW TO MARNŚĆ NAD MARNOŚCIAMI.

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 06 wrz 2004, 19:35

STH wiem ze chcesz bronic swojego klubu, ale jezeli chodzi o wzmocnienia to zrobili duze (Zebina, Kapo, Emerson, Cannavaro, Ibrahimović) A jezeli chodzi o osiągnięcia Juve w ostatnich latach to:
Wicemistrzostwo Włoch w 2000 i 2001, Mistrzostwo Włoch w 2002 i 2003, niestety dopiero 3 miejsce w lidze w 2004 no i finał Ligi Mistrzów w 2003!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 wrz 2004, 20:44

STH ty jesteś smieszny, wykorzystujesz fakt że Juventusu nie zadowala ostatni sezon (3 miejsce w lidze i odpadnięcie z LM w ćwierćfinale) gdyby Lazio miało taki sezon 2003/2004 to ty bys sie cieszył jak dziecko, ale naszczęscie lazio nie skompromiuje sie w tym roku w LM 8) gratuluje wam waszych "super" transferów, Juve wypadło blado w tym oknie transferowym :lol: a Kris to grafikem nie zostanie :P (zawsze wiedziałem że jedyny program który umi obsłużyć kibic Lazio to paint :D ) ,buhaha tak derby rzymu są świetne Lazio zawsze w dupe dostaje, i założe sie się że Lotka to ten cały kris(ten co za swoje inteligentne wypowiedzi bana dostał) bo wątpie czy kibice Lazio sie znają na przeglądarce internetowej i by znalezli taki badziewiaski jpg(piłka.pl to im pewnie mamusia pomaga otworzyć) [tak w nawiasie to moze nie wszyscy kibice lazio są niedorozwinięci :wink: ]

/2 WP za obraze klub i za przekleństwo, pippen
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2004, 20:56 przez Lakier, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 wrz 2004, 20:49

lotka czy jak ci tam,po co zalaczyles taki beznadziejny zalacznik?
Od razu widac ze robila go jakas niemota co sie nawet w zwyklym Paint'cie co nawet 6 latek zrobil by lepiej.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 06 wrz 2004, 22:08

lakier sam jestes kur** niedorozwiniety :!: :!: a co do transferow to jak bys wiedział ze LAZIO ma problemy finansowe i nie moze szalec na rynku :!: Lotito chce najpierw spłacic długi a jak tego kur** nie kapujesz to sie sputaj matki o co chodzi :!:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 wrz 2004, 8:13

jak byś nie zauważył Juve też musi na siebie zarabiać i nie ma prezesa takiego jak w milanie co wykłada miliony na piłkarzy, a że Lazio ma ogromne długi to jego wina (zachciało sie kupować pare lat temu same gwiazdy) No i ponoć roma ma większe długi a jakoś potrafiła sprowadzić 4 klaowych graczy:P

STH
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: STH » 07 wrz 2004, 8:42

Lakier pisze:STH ty jesteś smieszny, wykorzystujesz fakt że Juventusu nie zadowala ostatni sezon (3 miejsce w lidze i odpadnięcie z LM w ćwierćfinale) gdyby Lazio miało taki sezon 2003/2004 to ty bys sie cieszył jak dziecko, ale naszczęscie lazio nie skompromiuje sie w tym roku w LM 8) gratuluje wam waszych "super" transferów, Juve wypadło blado w tym oknie transferowym :lol: a Kris to grafikem nie zostanie :P (zawsze wiedziałem że jedyny program który umi obsłużyć kibic Lazio to paint :D ) ,buhaha tak derby rzymu są świetne Lazio zawsze w dupe dostaje, i założe sie się że Lotka to ten cały kris(ten co za swoje inteligentne wypowiedzi bana dostał) bo wątpie czy kibice Lazio sie znają na przeglądarce internetowej i by znalezli taki badziewiaski jpg(piłka.pl to im pewnie mamusia pomaga otworzyć) [tak w nawiasie to moze nie wszyscy kibice lazio są niedorozwinięci :wink: ]
A WIĘC POKOLEI. ŚMIESZNY TROCHĘ JESTEM KUMPLE MI MÓWIĄ ŻE MAM W SOBIE COŚ Z DAŃCA I KRYSZAKA BO W MOIM TOWARZYSTWIE ZAWSZE JEST ZIANIE NA MAXA.JA ŻADNEGO FAKTU NIE WYKORZYSTUJĘ. TO ŻE SŁABO WYPADLIŚCIE NA KONIEC SEZONU TO NIE MOJA WINA. JA TAM CIESZYŁEM SIĘ Z LOKATY KTÓRĄ ZAJEŁO LAZIO W TAMTYM SEZONIE BO PATRZĄC NA TAMTEN SKŁAD NIE MOŻNA BYŁO WALCZYĆ O NIC WIĘCEJ. dALEJ LAZIO NIE SKOMPROMITUJE SIĘ W LM BO BEDZIE WALCZYĆ W PUCHARZE UEFA, CO DO SUPER TRANSWERÓW TO BARDZO DZIĘKUJĘ, ZAWODNICY NIE SĄ MOŻE ZNANI ALE MŁODZI I BĘDĄ PRZYNAJMNIEJ WALCZYĆ NA BOISKU BO GRA W LAZIO TO JEST DLA NICH DUŻE WYRÓŻNIENIE(CO DO WAS TO PAMIĘTAM JESZCZE EMERSONA W ROMIE I JEGO CZĘSTE BUNTY I KONFLIKTY Z TRENEREM-ZOBACZYMY CO POKARZE W JUVENTUSIE), CO DO MECZÓW DERBOWYCH TO NIE WIEM CZY DOSTAJĄ W DUPĘ JAK COŚ MOGĄ PRZEGRAĆ MECZ, ALE NIE ZAWSZE BO JAKOŚ WYGRALI 37 SPOTKAŃ, ROMA WYGRAŁA ICH WIĘCEJ NIE POMIĘTAM ILE ALE TO JUSZ MNIEJ WAŻNE. CO DO NIEDOROZWINIĘTYCH LAZIALI TO POWIEM CI ŻE ZNAM PARU Z CAŁEJ POLSKI I SĄ TO GOŚCIE POWYŻEJ 21-22 LAT WYKSZTAŁCENI I WĄTPIĘ ŻEBY MIOŻNA ICH BYŁO WYZYWAĆ OD MATOŁÓW. I TO BY BYŁO NA TYLE.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 wrz 2004, 11:45

Lakier - dostajesz 1 WP za obrażanie kibiców Lazio

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 wrz 2004, 14:40

napisałem że nie wszyscy kibice lazio są niedorozwinięci, ale Kris to za inteligentny nie był, po drugie napisałem że "naszczęscie lazio sie nie skomprimituje w LM" i chodziło mi o to że sie nieskomproituje bo tam nie gra, a co do waszego składu z zeszłego sezonu to on nie był taki zły, (oddo, cesar, inzaghi, stam, peruzzi, fiore, corradi itd) i nie mów mi tu że ten skład nie było stać na lepsze niż 6 miejsce. A co do 3 miejsca Juve to moim zdaniem nie jest porażką po prostu roma i milan były w optymalnej formie a Juventus nie. A i co do tego derby to chyba nie Juventusu wina że torino jest słabe i nie moze sie dłużej w serie A utrzymać?? a dla mnie jesteś smieszny bo mówisz że transfery juve były słaba (ach co zazdrość robi z ludzmi) gdyby zlatan lub cannavaro przeszedł by do Lazio to byś sie może nie cieszył?

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 07 wrz 2004, 14:46

moidm zdaniem Juve dobre transfery zrobilo i w zeszłym seznonie LAZIO był stac na co najmniej 4 miejsce. Tylko za sytulacja w klubie, nie placone pensje to wszytko popsulo :cry: ale Lotito powoli to naprawi
FORZA S.S. LAZIO

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 08 wrz 2004, 11:55

Tomusmc pisze:Lazio jest smieszne! Niby wielki klub a sie tylko błaźni. Nic nie mogą zdobyć! Najwyzej 2 runde pucharu UEFA! Uwazacie go za wielki klub bo jestescie kibicami. Ja to rozumiem. Ale spojzcie prawdzie w oczy. Kiedy Lazio cos zdobylo powaznego (jesli nie liczac pucharow włoch) w ostatnich latach? NIC i to jest odpowiedz. Nie jestem wrogiem Lazio ale wiem co sie dzieje (i nie jestem jasnowidzem bo to kazdy wie)
Gratuluje znajomości Włoskiej i Europejskiej piłki!!! Naprawde jestem pod wrażeniem!!!

Wielki kibic Juventusu!!! Ciekawe czy chociaz skład własnego klubu znasz... POwinienneś sie :oops:

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 08 wrz 2004, 11:56

Gratuluje znajomości Włoskiej i Europejskiej piłki!!! Naprawde jestem pod wrażeniem!!!

Wielki kibic Juventusu!!! Ciekawe czy chociaz skład własnego klubu znasz... POwinienneś sie :oops:

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 08 wrz 2004, 11:57

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 wrz 2004, 18:44

Ale powiedz szczerze Lazioman. Moze i troche zle zaczelem ale to ze Lazio ostatnio jest cienkie to trzeba przyznac. W lidze im nie idzie w UEFA tez nie wiec co mozna powiedziec? zycze im zajecia wysokiego miejsca w tym sezonie (byle za Juve :P ) i wtedy rozwiaza sie klotnie miedzy kibicami. Konie i kropka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”