Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 04 wrz 2004, 8:34
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: STH » 06 wrz 2004, 18:06
ZA TO JUVE ZNAKOMICIE SPISUJE SIĘ W OSTATNICH LATACH W EUROPIE I W SERIE A, PATRZĄC NA WZMOCNIENIA Z OSTATNICH SEZONÓW TO MARNŚĆ NAD MARNOŚCIAMI.Tomusmc pisze:Lazio jest smieszne! Niby wielki klub a sie tylko błaźni. Nic nie mogą zdobyć! Najwyzej 2 runde pucharu UEFA! Uwazacie go za wielki klub bo jestescie kibicami. Ja to rozumiem. Ale spojzcie prawdzie w oczy. Kiedy Lazio cos zdobylo powaznego (jesli nie liczac pucharow włoch) w ostatnich latach? NIC i to jest odpowiedz. Nie jestem wrogiem Lazio ale wiem co sie dzieje (i nie jestem jasnowidzem bo to kazdy wie)
STH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 06 wrz 2004, 19:35
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 wrz 2004, 20:44
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 wrz 2004, 20:49
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 06 wrz 2004, 22:08
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 wrz 2004, 8:13
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: STH » 07 wrz 2004, 8:42
A WIĘC POKOLEI. ŚMIESZNY TROCHĘ JESTEM KUMPLE MI MÓWIĄ ŻE MAM W SOBIE COŚ Z DAŃCA I KRYSZAKA BO W MOIM TOWARZYSTWIE ZAWSZE JEST ZIANIE NA MAXA.JA ŻADNEGO FAKTU NIE WYKORZYSTUJĘ. TO ŻE SŁABO WYPADLIŚCIE NA KONIEC SEZONU TO NIE MOJA WINA. JA TAM CIESZYŁEM SIĘ Z LOKATY KTÓRĄ ZAJEŁO LAZIO W TAMTYM SEZONIE BO PATRZĄC NA TAMTEN SKŁAD NIE MOŻNA BYŁO WALCZYĆ O NIC WIĘCEJ. dALEJ LAZIO NIE SKOMPROMITUJE SIĘ W LM BO BEDZIE WALCZYĆ W PUCHARZE UEFA, CO DO SUPER TRANSWERÓW TO BARDZO DZIĘKUJĘ, ZAWODNICY NIE SĄ MOŻE ZNANI ALE MŁODZI I BĘDĄ PRZYNAJMNIEJ WALCZYĆ NA BOISKU BO GRA W LAZIO TO JEST DLA NICH DUŻE WYRÓŻNIENIE(CO DO WAS TO PAMIĘTAM JESZCZE EMERSONA W ROMIE I JEGO CZĘSTE BUNTY I KONFLIKTY Z TRENEREM-ZOBACZYMY CO POKARZE W JUVENTUSIE), CO DO MECZÓW DERBOWYCH TO NIE WIEM CZY DOSTAJĄ W DUPĘ JAK COŚ MOGĄ PRZEGRAĆ MECZ, ALE NIE ZAWSZE BO JAKOŚ WYGRALI 37 SPOTKAŃ, ROMA WYGRAŁA ICH WIĘCEJ NIE POMIĘTAM ILE ALE TO JUSZ MNIEJ WAŻNE. CO DO NIEDOROZWINIĘTYCH LAZIALI TO POWIEM CI ŻE ZNAM PARU Z CAŁEJ POLSKI I SĄ TO GOŚCIE POWYŻEJ 21-22 LAT WYKSZTAŁCENI I WĄTPIĘ ŻEBY MIOŻNA ICH BYŁO WYZYWAĆ OD MATOŁÓW. I TO BY BYŁO NA TYLE.Lakier pisze:STH ty jesteś smieszny, wykorzystujesz fakt że Juventusu nie zadowala ostatni sezon (3 miejsce w lidze i odpadnięcie z LM w ćwierćfinale) gdyby Lazio miało taki sezon 2003/2004 to ty bys sie cieszył jak dziecko, ale naszczęscie lazio nie skompromiuje sie w tym roku w LMgratuluje wam waszych "super" transferów, Juve wypadło blado w tym oknie transferowym
a Kris to grafikem nie zostanie
(zawsze wiedziałem że jedyny program który umi obsłużyć kibic Lazio to paint
) ,buhaha tak derby rzymu są świetne Lazio zawsze w dupe dostaje, i założe sie się że Lotka to ten cały kris(ten co za swoje inteligentne wypowiedzi bana dostał) bo wątpie czy kibice Lazio sie znają na przeglądarce internetowej i by znalezli taki badziewiaski jpg(piłka.pl to im pewnie mamusia pomaga otworzyć) [tak w nawiasie to moze nie wszyscy kibice lazio są niedorozwinięci
]
STH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 wrz 2004, 11:45
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 wrz 2004, 14:40
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 07 wrz 2004, 14:46
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 08 wrz 2004, 11:55
Gratuluje znajomości Włoskiej i Europejskiej piłki!!! Naprawde jestem pod wrażeniem!!!Tomusmc pisze:Lazio jest smieszne! Niby wielki klub a sie tylko błaźni. Nic nie mogą zdobyć! Najwyzej 2 runde pucharu UEFA! Uwazacie go za wielki klub bo jestescie kibicami. Ja to rozumiem. Ale spojzcie prawdzie w oczy. Kiedy Lazio cos zdobylo powaznego (jesli nie liczac pucharow włoch) w ostatnich latach? NIC i to jest odpowiedz. Nie jestem wrogiem Lazio ale wiem co sie dzieje (i nie jestem jasnowidzem bo to kazdy wie)
Lazioman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 08 wrz 2004, 11:56
Gratuluje znajomości Włoskiej i Europejskiej piłki!!! Naprawde jestem pod wrażeniem!!!Tomusmc pisze:Lazio jest smieszne! Niby wielki klub a sie tylko błaźni. Nic nie mogą zdobyć! Najwyzej 2 runde pucharu UEFA! Uwazacie go za wielki klub bo jestescie kibicami. Ja to rozumiem. Ale spojzcie prawdzie w oczy. Kiedy Lazio cos zdobylo powaznego (jesli nie liczac pucharow włoch) w ostatnich latach? NIC i to jest odpowiedz. Nie jestem wrogiem Lazio ale wiem co sie dzieje (i nie jestem jasnowidzem bo to kazdy wie)
Lazioman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 08 wrz 2004, 11:57
Lazioman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 wrz 2004, 18:44
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio