Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 04 kwie 2005, 13:25
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 kwie 2005, 13:32
_*For_zaza_Milan*_ pisze:
To nie bedzie mecz żeby sie podobać ..... a co ważne o awansie zadecydują dwa mecze. Także w tym meczu Milan przedewszystki nie może stracic bramki. Przed dwoma latami też pierwszy graliśmy u "siebie" i było 0:0 a rewanż na "wyjeżdzie" dał nam 1:1 i awans. W tym meczu moze być podobnie ..
Mam nadzieje że San Siro zachowa sie jak nalezy ba nie mam nadziej a jestem przekonany. W końcu to jest Mediolan i najgłościejsze derby na świece- Włoch i to bedzie nie tyle już "Święte Wojna" co EuroDerby!!! Forza San Srio
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 04 kwie 2005, 13:51
Tsubasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 04 kwie 2005, 13:57
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 04 kwie 2005, 14:14
Sergeboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 kwie 2005, 14:19
hehe duzo wiem oj wiem_*For_zaza_Milan*_ pisze:Smitu mało wiesz chyba !!?? Albo udajeszhehe ??
Gran Derby ?? Jakie to Derby !! Lech - Groclin tez derby tak ?? Weż nie porównój "Świetych Wojen na San Srio" z spotkaniamy Barca - Real czy Real - Barca....
Coś Ci sie pomyliło jak Ty traktujesz to na takim samym pozimomie... W Hiszpani derby Basków i Sevilli moze porównać choć troche a co to Gran Derby ?? Jak to powiedzieł ktoś kiedyś w czasie relacji mecz to jest dla Polaków "mecz o kibiców" .. bo ilu kibiców Barcy kibicowało rok czy dwa lata temu Realowi ?? Sam Wiesz o co mi chodzi ..
Anty-Football ?? Tego tematu nie porószam !! Ja zawsze napisze "Defensywa częśc tej gry" a to jest LM i 1/4 - Hiszpanów nie ma bo jak ma sie ławke z Pavones i Oleregeras to tak jest ... znasz sie troche pewnie na piłce i wiesz chyba że defensywą może wygrać mecz a nawet i puchar ....
Tsubasa - No niby sms wyłoniły zwyciesce czyli pojedynek Chelsea Bayern i derbów nie pokaze TVP nazywo mówi sie też że Polsat tez nie pokaże . jak sie odbędą wogóle ...
POZDRO
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 04 kwie 2005, 14:53
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 kwie 2005, 15:02
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 kwie 2005, 15:23
hrabi pisze:No ale w derboach Mediolanu ani Inter ani Milan nie gra defensywnie, a tym bardziej juz tak defensywnie jak ty to opisalessmitu pisze:ojjj widze zaza ze zgadzamy sie w duzo szerszym zakresie niz myslalem, jedynie oprocz gry obronnejdla mnie najwazniejsze jest piekno gry, polot, finezja, gra z klepy, itd itp ..., jak juz powiedziane, derby to derby i od tego nie odbiegajmy
mowisz : broni sie czegos co korzystne ... a czy nie lepiej walczyc o cos korzystniejszego ? granie do jednej bramki a pozniej obrona wyniku, czasem zabija widowisko
![]()
pozdro
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 04 kwie 2005, 16:26
hrabi pisze:hehe derby final ligi mistrzow sprzed 2 lat to nie byly derby mediolanu, a w polfinale wcale tak defensywnie nie grali(choc dokladnie nie pamietam), w kazdym razie napewno nie tak zeby nie chcialo mi sie ogladac tego meczusmitu pisze:sorry a final ligi mistrzow sprzed dwoch sezonow ??
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 04 kwie 2005, 16:51
_*For_zaza_Milan*_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio