Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 09 kwie 2009, 15:48
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 15:50
To wg. tego Chinyama to taki sam poziom jak Brożek...akcentowac to bramkami bo tego oczekujemy od napastnikow.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 kwie 2009, 15:54
fani Machesteru kazda swoja porazke probuja na sile usprawiedliwac.chocby ta z Milanem z 2007 roku to najlepszy przyklad
Byłoby mi bardzo miło gdybyśmy nie uogólniali. Za każdym razem musze czytać jacy to fani MU są źli, niedobrzy, nieobiektywni, itd, itp. Sorry ale czy to, że jeden mieszkaniec Twojego miasta słucha w kółko dyskografii Kai Paschalskiej znaczy, że całe miasto jej słucha?Kibic Manchesteru: Toure nigdy w karierze nie wykona takiego podania jak Carrick.
Kibic Barcelony: <link do takiego podania>
Kibic Manchesteru: Fani Barcelony wmawiają, że Toure podaje jak Carrick.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 kwie 2009, 15:57
a wiele osob powiedzialo ze Milan rozegral mecz niemalze idealny i ze nie bylo mozliwosci aby pokonac w tym meczu mediolanczykow.Gattuso wylaczyl calkowicie z gry waszego najlepszego pilkarza.a to ze wasza ofensywa nie istniala dlatego ze Milan robil z wasza obrona co chcial to mozesz sobie opowiadac dzieciom z przedszkola.Milan w tym sezonie ma fatalna linie obrona i nie przeszkadza to w strzelaniu bramek i kreowaniu akcji ofensywnych...Na resztę nie chce mi się odpowiadać, tłumaczyłem już tyle razy i mówił o tym choćby Fergie i mnóstwo trenerów, jak ważna jest gra defensywna i spokój w tyłach, a Ci dalej będą twierdzić, ze to że w pierwszy 5 minutach obrońcy rozdają 1500 prezentów nie ma żadnego znaczenia dla zespołu i tak powinien grac w ofensywie swoje
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 16:01
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2009, 16:17
Myślę, że bardziej zależy na anulowaniu kartki Leo. Odesłanie Pepa na trybuny było niejako konsekwencją błędu w ocenie sytuacji Argentyńczyka właśnie i pewnie dlatego złożone zostało takie pełne odwołanie. Przynajmniej tak mi się wydaje. Oczywiście zgadzam się z tym, że Guardiola przesadził.MGiggs pisze:Pep mocno przesadził dlatego Barca robi błąd że się odwołuje. Przeprosił za zachowanie i powinien odcierpiec kare.Sam wie że zachował się niegodnie.Jeśli Uefa zlikwiduje kare dla Pepa to się mocno ośmieszy. Gdyby Uefa miała rozpatrywać kazdą niesłuszną kartke to miałaby co robić....
Tak powinno być.MGiggs pisze:Gdyby Uefa miała rozpatrywać kazdą niesłuszną kartke to miałaby co robić....
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 kwie 2009, 19:29
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 kwie 2009, 20:40
Na poczatek napisze coś takiego, jestem przedewszystkim fanem NBA, gra tam Kobe i nie wiem, ale ten gosciu to jest chyba jakis mega nurek, taki basketowy. Idzie z akcja jego obonca reaguje na prosty zwod wyskakujac w powietrze ten sie o niego lekko odbija i zwykle akcja 2+1. Meganurek. To jest kompromitacja co tu teraz robisz z ta akcja. Kibice Bayernu widzieli faul, Realu widzieli faul, Ci najbardziej pościagliwi sa niezdecydowani. Ty widzisz nurkowanie. Odłoz te okulary, albo idz po nowe, bo słabo widzisz.Kamil232 pisze:Messi nurkuje- zrobił to wczoraj, zrobił to wcześniej w meczu z Atletico i paru innych. Messi udaje, zrobił to z Del Horno zrobił to z D'Allesandro, zrobił to wczoraj z Van Bommel. Ktoś tam pisał, że dostał z łokcia. Owszem dostał i każdy pewnie by się wypieprzył. Ale nie zwijał 25 minut, po czym widząc jak sędzia nie reaguje wstawał z uśmiechem. Messi jest oszustem, każdy zna jego siatkarskie możłiwości.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 20:49
to porównanie jest tak głupie, że...Na poczatek napisze coś takiego, jestem przedewszystkim fanem NBA, gra tam Kobe i nie wiem, ale ten gosciu to jest chyba jakis mega nurek, taki basketowy. Idzie z akcja jego obonca reaguje na prosty zwod wyskakujac w powietrze ten sie o niego lekko odbija i zwykle akcja 2+1. Meganurek.
Jednak przy nich pozostane ;]To jest kompromitacja co tu teraz robisz z ta akcja. Kibice Bayernu widzieli faul, Realu widzieli faul, Ci najbardziej pościagliwi sa niezdecydowani. Ty widzisz nurkowanie. Odłoz te okulary, albo idz po nowe, bo słabo widzisz.
Już napisałem, wybacz mi za to, że śmiałem się nie zgodzić ze stwierdzeniem, że Carrick nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso. Przepraszam już więcej nie będe śmiał porównywać drewna angielskiego do Bogów z Hiszpanii. Wybaczysz?Moze Webb jest z Menchesteru i jest najlepszy i nie mozna mu nic zarzucic. Nie bede sprawdzał.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 kwie 2009, 20:59
W pewnym sensie tak. Choć jedno i drugie polega na tym samym, wykorzystujesz braki u swojego przeciwnika. On daje Ci na tacy wszystko o czym myslisz. Lucio moze by nogi nie wyciagnal Lell tak. Raja Bell nie skoczyłby Durant skacze. Sport na tym polega jesli ktos ci daje szanse musisz ja wykorzystać.Kamil232 pisze:to porównanie jest tak głupie, że...
Nie wiem o co chodzi, wiec nie moge dac Ci odpowiedzi.Kamil232 pisze:Już napisałem, wybacz mi za to, że śmiałem się nie zgodzić ze stwierdzeniem, że Carrick nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 kwie 2009, 21:14
A to ciekawe, bo swoje śmieszne docinki o tym, że niby Kibice Manchesteru uważają, za wszystko co z Manchesteru najlepsze wszystkich zawodników itd. zacząłeś wypisywać po tym jak min. ja nie zgodziłem się ze stwierdzeniem bodaj Jordana20, ze Carrick nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso. I zacząłeś go wyzywać od drewna etc.Nie wiem o co chodzi, wiec nie moge dac Ci odpowiedzi.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 09 kwie 2009, 22:02
Przekazałem tylko to, co usłyszałem kiedyś na szkoleniu od Henryka Zieńczuka, ojca Marka. Ale być może czegoś nie dosłyszałem.Mentor pisze:Tymczasem wygląda na to, że pewien Bawarczyk wprowadził mnie w błąd
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2009, 23:56
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 kwie 2009, 1:03
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 kwie 2009, 1:38
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio