Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 13 wrz 2011, 19:53
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 wrz 2011, 20:09
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 wrz 2011, 20:42
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 wrz 2011, 21:16
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 wrz 2011, 21:21
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 13 wrz 2011, 21:28
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 wrz 2011, 21:28
Gundogan fatalnie wypadl z Hertha,ale Kehla kompletnie sie nie spodziewalem. Przed meczem obstawialem,ze w pierwszym skladzie wyjdzie Da Silva.No proszę jednak Kehl zamiast Gundogana, gramy na dwóch DM-ów zobaczymy czy to wypali. Jest też Grosskreutz, także zapewne koło 65 minuty zobaczymy Kube, Peresicia i może Gundogana.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 wrz 2011, 21:31
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 wrz 2011, 21:33
Hummels tez nie zachwyca,a Kagawa to cien pilkarza z motorkiem w dupie,ktorego pamietamy z pierwszej czesci poprzedniego sezonu.Chciałem napisać, że w przerwie niech Kehl zejdzie, bo zero z niego pożytku z tyłu i z przodu. Poza tym liczba błędów Subotica, pod każdym względem popełnianych, przeraża. I generalnie lewej strony nie ma, Grosskreutz bieda jak nie wiem co. Perisic nie może prezentować się gorzej.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 wrz 2011, 21:35
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 wrz 2011, 21:36
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 wrz 2011, 21:37
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 wrz 2011, 21:38
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 wrz 2011, 21:40
Nic dodać, nic ująć. Nejwen pisałem przed meczem, że jest pod formą i nawet wolałbym Santane, ale on jest lepiej zgrany z Matsem, więc pewnie zostanie już do końca. Kevin i Sebastian do zmiany. Kagawa jak się nie ogarnie to też do zmiany. Oczekuję wejścia Gundogana, Peresicia i jesli zejdzie Kagawa to i Błaszczykowskiego.Akarin pisze:Chciałem napisać, że w przerwie niech Kehl zejdzie, bo zero z niego pożytku z tyłu i z przodu. Poza tym liczba błędów Subotica, pod każdym względem popełnianych, przeraża. I generalnie lewej strony nie ma, Grosskreutz bieda jak nie wiem co. Perisic nie może prezentować się gorzej.
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 wrz 2011, 21:42
Dlatego wlasnie powinien grac da Silva,ktory jest chyba najbardziej kreatywnym srodkowym pomocnikiem w BVB (chociaz nie znam pelni mozliwosci Gundogana szczerze mowiac). Najlepiej zamiast wiecznego talentu,czyli Kehla.Przede wszystkim nie ma gry z kontry, to co BVB idealnie robiło w zeszłym sezonie. Granie dwójką Dm, gdzie tylko Bender potrafi coś więcej rozegrać (i tak nie dużo), to głupota przeciwko Arsenalowi. Grosskreutz jeden sezon był mocny na boisku i w gębie a teraz leży i kwiczy. Na Lm mógłby się podnieść
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio