Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 maja 2006, 19:40
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 19:44
Masz za to cholernie wysublimowane poszucie humoruLAtifa_19 pisze:Ja nikogo nie chcę sprzedawac bo nie mam do tego uprawnieńNiggaz pisze:Sprzedajmy Eto'o
![]()
![]()
Podaj przykłady tych ważnych meczy w których ewidentnie zawiódł Samuel Eto'o.LAtifa_19 pisze:ogólnie ETO'O jest dla mnie rzadki bo zawodzi w waznych meczach.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 maja 2006, 20:13
Milan, Chalsea rok temu, WKS(niestrzelił bardzo waznego karnego) i właśnie po meczu z WKS jakoś forma mu siadłaNiggaz pisze:Podaj przykłady tych ważnych meczy w których ewidentnie zawiódł Samuel Eto'o
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 20:34
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 maja 2006, 21:10
LAtifa_19 pisze:ogólnie ETO'O jest dla mnie rzadki bo zawodzi w waznych meczach.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 maja 2006, 21:10
Prosiłeś przecież o przykłady, a nie o pełną listę.Niggaz pisze:Ale dużo tych spotkań
Przy tylu i takich sytuacjach jak miał Eto'o to raczej strzeliłby więcej.Niggaz pisze:Uważaj bo Henry strzeliłby więcej
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 12 maja 2006, 21:11
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 maja 2006, 21:12
Trzeba zaczac od tego, ze Henryk nie mialby takich sytuacji. Eto'o i Henry sa cholernie rozni od siebie gra. Henry w zyciu nie bedzie mial tyle sytuacji co Eto'o. AmenRealFan pisze:Przy tului takich sytuacjach jak miał Eto'o to raczej strzeliłby więcej.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 maja 2006, 21:12
Uważam że temat ETO'O vs HENRY jest absolutnie na miejscuMessi E2 Ronaldinho pisze:przestan stwarzac tu jakies animozje bo zmieniasz temat
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 21:18
Podał trzy przykłady przy czym dwa łatwe do obalenia i jakoś nie zostało tego dużo, ale co tamRealFan pisze:Prosiłeś przecież o przykłady, a nie o pełną listę.
I co w związku z tymRealFan pisze:Przy tului takich sytuacjach jak miał Eto'o to raczej strzeliłby więcej.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 maja 2006, 21:32
Nic. Poprostu Henry jest skuteczniejszym napastnikiem. Nie jest on jednak potrzebny Barcelonie. Ktoś musiałby usiąść na ławce i to ktoś z żelaznej trójcy Ronaldinho, Eto'o, Messi...Niggaz pisze:I co w związku z tym
Jaki cwaniakNiggaz pisze:Zresztą takie hipotetyzowanie mija się z celem. Wszystko już zostało napisane. Pośmiałem się. Wystarczy.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 21:37
Nie no jeżeli uważasz, że coś pominęliśmy albo masz coś konstruktywnego do dodania to pisz śmiało. Ja mam czas, ale sądzę, że nic z tego nie będzieRealFan pisze:Jaki cwaniak
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 maja 2006, 21:37
Messi nie jest zelazny. Ma dopiero 18 lat jego czas nadejdzie..spokojnie. Z neigo nie bedzie drugiego Raula, ktory sie wypalil juz 2 lata temu.Messi ma swoj czas i spokojnie moze grzac lawe, zreszta z jego kondycja tez nie jest najlepiej.Ja nie widze klopotu przy ewentualnym zakupie HenrykaRealFan pisze:to ktoś z żelaznej trójcy Ronaldinho, Eto'o, Messi...
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 maja 2006, 22:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 22:30
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio