FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE) - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 maja 2006, 19:40

Zawiodl niestety twoj ojciec i przestan stwarzac tu jakies animozje bo zmieniasz temat

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 19:44

LAtifa_19 pisze:
Niggaz pisze:Sprzedajmy Eto'o
Ja nikogo nie chcę sprzedawac bo nie mam do tego uprawnień
8) :rotfl2:
Masz za to cholernie wysublimowane poszucie humoru :o
LAtifa_19 pisze:ogólnie ETO'O jest dla mnie rzadki bo zawodzi w waznych meczach.
Podaj przykłady tych ważnych meczy w których ewidentnie zawiódł Samuel Eto'o.

Kurde coraz lepiej sobie radzę w dziecinnych dyskusjach :D Chyba będę nauczycielem nauczania początkowego czy jakoś tak 8)

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 maja 2006, 20:13

Niggaz pisze:Podaj przykłady tych ważnych meczy w których ewidentnie zawiódł Samuel Eto'o
Milan, Chalsea rok temu, WKS(niestrzelił bardzo waznego karnego) i właśnie po meczu z WKS jakoś forma mu siadła :lol: miał przebłyski ale to juz nie to samo co w rundzie jesiennej.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 20:34

Ale dużo tych spotkań :o Chyba przegram potyczkę :cry: :lol:

Milan? Niech będzie, że nie wykorzystał kilku okazji jakie miał. Nie będę się czepiał rzeczywiście.

Chelsea rok temu? To jakiś sparing był? Czy może mówisz o meczu w którym strzelił gola :> W drugim meczu zmarnował setke, ale to jeszcze nie znaczy, że zawiódł całkowicie. Zresztą jak tam chcesz. Ja Ciebie przekonywać nie będę. Jak już jesteśmy przy poprzednim sezonie to polecam jeszcze mecz z Milanem i bramkę Eto'o. Ogólnie polecam jego bramki z Realem też. Z PNA też coś wybierzesz bo był tam królem strzelców a jeżeli Ty traktujesz rzuty karne jako wymiernik klasy napastnika to wypada mi tylko siedzieć cicho i zastanawiać się o co kaman :lol:

Wyjazd na PNA nie podziałał na niego zbyt dobrze, ale czy to sprawia, że trzeba go sprzedać? Po powrocie z PNA strzelił coś około 12 bramek.

Zresztą jeżeli Ty szukasz napastnika, który zagwarantuje nam więcej bramek na sezon to nie mamy o czym rozmawiać. Żaden zakup nie da nam takiej pewności. Bo niewielu jest zawodników lepszych od Eto'o obecnie. Uważaj bo Henry strzeliłby więcej :roll:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 maja 2006, 21:10

LAtifa_19 pisze:ogólnie ETO'O jest dla mnie rzadki bo zawodzi w waznych meczach.

rzadka to jest ilosc komorek w Twoim mozgu

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 maja 2006, 21:10

Niggaz pisze:Ale dużo tych spotkań
Prosiłeś przecież o przykłady, a nie o pełną listę.
Niggaz pisze:Uważaj bo Henry strzeliłby więcej
Przy tylu i takich sytuacjach jak miał Eto'o to raczej strzeliłby więcej.

Spredaż Eto'o byłaby totalną głupotą i nieporozumieniem. Takie coś nie wchodzi nawet w grę. Kto będzie miał wtedy strzelać bramki :?: Ezquerro :?: Maxi Lopez :?: Nie bądźmy śmieszni :lol: To byłoby najgorsze co może na tym rynku transferowym uczynić Barca, nie wliczając sprzedaży Ronaldinho lub Messiego. Jak Laporta oddałby Samuela do innego klubu to wyszedłby na idiotę, więc tego nie zrobi :?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2006, 21:12 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 12 maja 2006, 21:11

LAtifa_19 -> najlepiej sprzedać też Ronaldinho, bo nie strzelił karnego w meczu z Benficą i w ważnych spotkaniach też zdarzało mu się wcale nie błyszczeć na boisku. Marqueza, bo miał słaby pierwszy sezon w Barcy, Puyola bo ma brzydką fryzurę i Oleguera, bo kiedyś z Shevą mu nie wyszło i ogólnie dopiero niedawno zaczął dobrze grać.
w ogóle fajnie byłoby cały skład wymienić, bo nie ważne, że wygrywamy, że wielki udział w tym mają zarówno Eto'o jak Valdes, że zdobyliśmy La Liga i jesteśmy w finale CL. i tak nasza drużyna to zlepek beztalenci, pewnie dlatego, że była 3 razy tańsza od Chelsea albo nie wiem co jeszcze.

a co do samego finału- nie obchodzi mnie czy Celtic będzie musiał grać w eliminacjach, kto komu będzie kibicował- dopiero piątek a ja już zaczynam na każdym kroku kłócić się z kibicami Arsenalu :P szczerze mówiąc, oczywiście wierzę w wygraną Barcy, ale nie powiem, żebym stawiała ją w roli jakiegoś zdecydowanego faworyta. Kanonierzy są świetnie dysponowani ostatnio, mają dobrych piłkarzy (nie mówię tylko o Henrym i Fabregasie), a Lehmann b. dawno bramki nie stracił (nie żebym nie była pewna, że to się zmieni). napewno nie dzieli Blaugrany od Arsenalu jakaś przepaść, będzie trudny mecz i ładny liczę też.
w każdym razie- Vamos Barca! zasłużyli na to zwycięstwo, mam nadzieję, że po rozegraniu dwóch dwumeczów określanych przedwczesnymi finałami, równie dobrze poradzą sobie w tym właściwym.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 maja 2006, 21:12

RealFan pisze:Przy tului takich sytuacjach jak miał Eto'o to raczej strzeliłby więcej.
Trzeba zaczac od tego, ze Henryk nie mialby takich sytuacji. Eto'o i Henry sa cholernie rozni od siebie gra. Henry w zyciu nie bedzie mial tyle sytuacji co Eto'o. Amen

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 maja 2006, 21:12

OK może przesadziłem z ta sprzedażą ETO mój błąd zapędziłem sie. Ale nie ma watpliwosci ze HENIEK jest od niego lepszy. :lol:
Messi E2 Ronaldinho pisze:przestan stwarzac tu jakies animozje bo zmieniasz temat
Uważam że temat ETO'O vs HENRY jest absolutnie na miejscu
:lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 21:18

RealFan pisze:Prosiłeś przecież o przykłady, a nie o pełną listę.
Podał trzy przykłady przy czym dwa łatwe do obalenia i jakoś nie zostało tego dużo, ale co tam :lol:
RealFan pisze:Przy tului takich sytuacjach jak miał Eto'o to raczej strzeliłby więcej.
I co w związku z tym :>

Nie wiem po co umieszczać Henry'ego w sytuacjach Eto'o :roll: Jeżeli to Sami doszedł do sytuacji strzeleckich to nie możemy w nich postawić Henry'ego. Tyle. Darujcie sobie bo nie wiem o co walczycie. Drórzyna Latify :lol:

Zresztą takie hipotetyzowanie mija się z celem. Wszystko już zostało napisane. Pośmiałem się. Wystarczy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 maja 2006, 21:32

Niggaz pisze:I co w związku z tym
Nic. Poprostu Henry jest skuteczniejszym napastnikiem. Nie jest on jednak potrzebny Barcelonie. Ktoś musiałby usiąść na ławce i to ktoś z żelaznej trójcy Ronaldinho, Eto'o, Messi...
Niggaz pisze:Zresztą takie hipotetyzowanie mija się z celem. Wszystko już zostało napisane. Pośmiałem się. Wystarczy.
Jaki cwaniak :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 21:37

Jeżeli Messi jest w jakiejkolwiek żelanej trójcy czy czymś takim to ja jestem romantyk :roll: Messi nie powinien być w najbliższym sezonie nawet zawodnikiem o pewnym miejscu w pierwszej jedenastce. Często będzie siedział na ławce, albo wchodził z ławki.
RealFan pisze:Jaki cwaniak
Nie no jeżeli uważasz, że coś pominęliśmy albo masz coś konstruktywnego do dodania to pisz śmiało. Ja mam czas, ale sądzę, że nic z tego nie będzie :wink:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 maja 2006, 21:37

RealFan pisze:to ktoś z żelaznej trójcy Ronaldinho, Eto'o, Messi...
Messi nie jest zelazny. Ma dopiero 18 lat jego czas nadejdzie..spokojnie. Z neigo nie bedzie drugiego Raula, ktory sie wypalil juz 2 lata temu.Messi ma swoj czas i spokojnie moze grzac lawe, zreszta z jego kondycja tez nie jest najlepiej.Ja nie widze klopotu przy ewentualnym zakupie Henryka

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 maja 2006, 22:25

No może źle się wyraziłem o Messim. Kiedy jest jednak zdrowy to raczej gra w pierwszym składzie. Inną sprawą jest jak Henry spisywałby się jako zawodnik trochę cofnięty, a na dodatek na skrzydle, bo tam Leo najczęściej grywa. Patrząc na klasę Thierry'ego możnaby chyba być spokojnym, ale nigdy nic nie wiadmo.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 maja 2006, 22:30

Pisaliśmy o tym wielokrotnie, ale jako, że dzisiaj nabijam cały dzień to powtórzę. Henry nie gra jako typowy wysunięty napastnik. Nawet jeżeli tak jest ustawiony na papierze to w rzeczywistości wygląda to inaczej. On lubi grać piłką a więc cofa się po nią na środek boiska. Lubi atakować z głębi pola. Często właśnie ze skrzydła. Ogólnie jego styl gry pasuje do Barcelony. Jego obecność w składzie dawałaby w zasadzie nieograniczone możliwości rotacji w ataku. W zależności od sytuacji mógłby się pojawiać ma skrzydle albo na środku wymieniając się z Eto'o, który nie jeden mecz rozgrywał już na skrzydle.

Ogólnie precz schematom. Nie przywiązujcie zawodników na siłę do ustalonych pozycji.

Henry to klasa sama w sobie. Na pewno dałby sobie radę. Wszędzie.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”