Bayern München - Real Madrid - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto awansuje?

Real
62
60%
Bayern
41
40%
Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 lut 2007, 20:45

Akarin nie martw sie, nie zejdziesz na zawal. Mecz nie jest w zadnych ogolnodostepnych stacjach transmitowany. Takze co najwyzej skok z bloku po meczu, czy cos podobnego :P.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 lut 2007, 21:30

Real gra dzis u siebie z Betisem, i jak to ma w zwyczaju za Capello gra totalna p a d a k e ,Ruud z 5 m strzela w kosmos.

No cóż pojedynek dwóch drużyn w poważny, kryzysie powiem tak szanse są na pewno 50/50 bedzie bardzo wyrównany mecz jak nigdy miedzy tymi drużynami

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2007, 22:21

olson pisze:Mecz nie jest w zadnych ogolnodostepnych stacjach transmitowany.
to czesi też tego nie transmitują?
a miałem postawić under w meczu Realu, ale postawiłem na Alkmaar 8)
Real też widzę forma jest, ale my przynajmniej padaki nie gramy, tylko skuteczności brak :P

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 lut 2007, 22:29

Akarin pisze: to czesi też tego nie transmitują?
Nie wiem. Nie mam takich programow, nie interesuje sie. Napisalem ogolnodostepnych, czyli TVP etc..

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 lut 2007, 9:14

Podobno niedzielna "Marca" stwierdziła coś w tym stylu: "Real znów grał beznadziejnie, ale pocieszmy się: Bayern jest jeszcze słabszy" :shock:

Ciekawe jak to naprawdę jutro będzie. Przy obecnej formie strzeleckiej obu drużyn może rozstrzygać będą karne po drugim meczu :lol:

Do kibiców Realu: nie sugerujcie się kiepskimi wynikami Bayernu w BL. Bayern często potrafił dostać baty w lidze, żeby potem zagrać świetnie w europejskim pucharze. Poza tym, przy aktualnie zajmowanej pozycji w BL, może tylko zwycięstwo w LM otworzy Bayernowi możliwość gry w przyszłorocznej edycji? :wink:

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 lut 2007, 12:46

Michał M nie ma juz przepisu, ze zwyciezca CL ma zapewniona gre w tychze rozgrywkach w nastepnym sezonie [a moze znowu to uchwalili po sprawie L'poolu?]

Bayern w CL gra bez presji, najwazniejsza jest teraz liga i walka o 3. miejsce na zakonczenie sezonu [a moze cos wyzej :P]. Pilkarze beda rozluznieni, beda grali bez presji, co moze przyniesc naprawde dobry skutek.

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 lut 2007, 13:08

olson pisze:Michał M nie ma juz przepisu, ze zwyciezca CL ma zapewniona gre w tychze rozgrywkach w nastepnym sezonie [a moze znowu to uchwalili po sprawie L'poolu?]
a wiesz, zupełnie o tym nie pomyślałem. nawet w tej chwili nie wiem czy to jest czy nie :oops: może Ktoś mógłby powiedzieć, jak jest faktycznie? :?:
no ale jakby co, to chyba BL nie wystawiła by wtedy drużyny z 3 miejsca zamiast triumfatora LM, prawda? :wink:
olson pisze:Pilkarze beda rozluznieni, beda grali bez presji, co moze przyniesc naprawde dobry skutek
też w to wierzę, jak zawsze zresztą :wink:

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 lut 2007, 13:10

Michał M pisze:no ale jakby co, to chyba BL nie wystawiła by wtedy drużyny z 3 miejsca zamiast triumfatora LM, prawda?
Raczej tryumfator zagralby jakis tam mecz ze slabiutkim zespolem, a pozniej normalne eliminacje. Cos takiego jak Liverpool przed 2 sezonami. Wtedy zwyciezca nie mial zapewnionego udzialu w rozgrywkach w nastepnym sezonie, ale wiem, ze jeszcze kiedy Porto wygrywalo, tryumfator dysponowal takim przywilejem.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lut 2007, 15:08

Słyszałem, że w obozie Realu kontuzje nastały. Podobno definitywnie nie zagra Diarra, Cicinho a występy Ramosa i Carlosa stoją pod znakiem zapytania. Prawda to? U nas na szczęście możemy się spodziewać najsilniejszego zestawienia 8)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 lut 2007, 15:41

Cicinho i Carlos nie zagraja bo niby po co? Skoro jest Torres, Marcelo i Ramos. Ten ostatni ma jakies problemy z noga (podobno stopa, chociaz po zejsciu z boiska lod przykladali mu do lydki; no ale na medycynie to ja sie nie znam w ogole), ale podejrzewam, ze to moze byc taka kontuzja jak Gutiego przed kazdymi GD, czyli cudowne ozdrowienie 5 minut przed meczem.

Ten mecz bedzie niezly. Juz sie nie moge doczekac pojedynkow RvN z van Buytenem... Toz to bedzie najwyzszy poziom techniczno-finezyjny.
Mam nadzieje, ze Belg zagra? Bo jakos srednio jestem z wiedza na temat Bayernu i jego obecnej sytuacji, oprocz suchych faktow typu miejsce w tabeli i porazki z druzynami o nazwach wywolujacych ciarki na plecach.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lut 2007, 15:49

Krzysztof Jarzyna pisze:Mam nadzieje, ze Belg zagra?
zagra zagra, mogliście Matusiaka kupić on wie jak go załatwić :)
Krzysztof Jarzyna pisze:Bo jakos srednio jestem z wiedza na temat Bayernu i jego obecnej sytuacji, oprocz suchych faktow typu miejsce w tabeli i porazki z druzynami o nazwach wywolujacych ciarki na plecach.
nazwy jak nazwy, przypomne, że Real też nie imponuje :P Miejsce w tabeli nie odzriweciedla gry, sytuacji dużo mamy, w osattnim meczu to Makaay sam mógł z 4 bramki ustrzelać, a ustrzelił 4 kibiców :roll:
O Cicinho to ja sam wiem, że on niepotrzebny jest na razie, ale nie odpowiedziałeś szefie wszystkich szefów czy to prawda, że Diarra nie zagra?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 lut 2007, 15:59

Po meczu z RSSS zalozyli mu szwy na nodze. Na mecz z Betisem nie byl w ogole powolany i biorac pod uwage, ze w zeszlym tygodniu nie trenowal, a Emerson jest zdrowy, to raczej na pewno nie zagra.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 19 lut 2007, 17:01

Miejsce w tabeli nie odzriweciedla gry, sytuacji dużo mamy, w osattnim meczu to Makaay sam mógł z 4 bramki ustrzelać, a ustrzelił 4 kibiców
.... ponoc pilka nozna polega na strzelaniu goli ....to nie gimnastyka artystyczna.
Ja niestety dalej ubolewam, ze drewniany RvN gra kosztem Higuaina. Jak jeszcze zdesperowany Fabio desygnuje do gry "krola asyst" Don zelfixo ....to ciemno to widze. Przypominam mecz na TV3 Slowenia :D, a pozniej kolejny meczyk w retransmisji na tym kanaliku .....wiec panowie klucze w dlon i przekrecamy satki na amosa :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lut 2007, 17:05

assurbanipal pisze:.... ponoc pilka nozna polega na strzelaniu goli ....to nie gimnastyka artystyczna.
wiem, wiem tylko tak sobie pobiadoliłem :D zresztą ze strzelaniem goli w Realu też najlepiej nie jest :wink:
http://fcbayern.pl/index.php?dzial=news&news_id=1957 <-- w Bayernie problemy miłosne mamy, Sagnol najpierw, teraz Schweini, czyli już wiemy dlaczego Bayern gra tak słabo w tym sezonie :P mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej, oby zaczęło się w meczu z Realem.

Nie wiem czy ktoś już podawał:
Znamy już arbitra, który zagwiżdże we wtorkowy wieczór w meczu Real Madryt - Bayern Monachium. Sędzią tym jest Belg Franck de Bleeckere. Arbiter ten jest znany polskiej publiczności bowiem to on sędziował mecz pomiędzy Legią Warszawą a Szachtarem Donietsk w tym sezonie.
zobaczymy jak to będzie :think: to on sędzował 1 mecz Legii czy rewanż :?:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lut 2007, 17:10

Diarra i Ramos nie zagrają. Nie ma ich w kadrze meczowej.

Kod: Zaznacz cały

Goalkeepers: Casillas and Diego López. 

Defenders:Salgado, Raúl Bravo, Cannavaro, Pavón, Mejía, Roberto Carlos, Marcelo, Torres and Helguera. 

Midfielders: Emerson, Gago, Beckham, Guti, Reyes and Robinho. 

Forwards: Raúl, Van Nistelrooy and Higuaín.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”