Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 lut 2007, 20:45
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 lut 2007, 21:30
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2007, 22:21
to czesi też tego nie transmitują?olson pisze:Mecz nie jest w zadnych ogolnodostepnych stacjach transmitowany.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 lut 2007, 22:29
Nie wiem. Nie mam takich programow, nie interesuje sie. Napisalem ogolnodostepnych, czyli TVP etc..Akarin pisze: to czesi też tego nie transmitują?
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 lut 2007, 9:14
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 lut 2007, 12:46
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 lut 2007, 13:08
a wiesz, zupełnie o tym nie pomyślałem. nawet w tej chwili nie wiem czy to jest czy nieolson pisze:Michał M nie ma juz przepisu, ze zwyciezca CL ma zapewniona gre w tychze rozgrywkach w nastepnym sezonie [a moze znowu to uchwalili po sprawie L'poolu?]
też w to wierzę, jak zawsze zresztąolson pisze:Pilkarze beda rozluznieni, beda grali bez presji, co moze przyniesc naprawde dobry skutek
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 lut 2007, 13:10
Raczej tryumfator zagralby jakis tam mecz ze slabiutkim zespolem, a pozniej normalne eliminacje. Cos takiego jak Liverpool przed 2 sezonami. Wtedy zwyciezca nie mial zapewnionego udzialu w rozgrywkach w nastepnym sezonie, ale wiem, ze jeszcze kiedy Porto wygrywalo, tryumfator dysponowal takim przywilejem.Michał M pisze:no ale jakby co, to chyba BL nie wystawiła by wtedy drużyny z 3 miejsca zamiast triumfatora LM, prawda?
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lut 2007, 15:08
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 lut 2007, 15:41
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lut 2007, 15:49
zagra zagra, mogliście Matusiaka kupić on wie jak go załatwićKrzysztof Jarzyna pisze:Mam nadzieje, ze Belg zagra?
nazwy jak nazwy, przypomne, że Real też nie imponujeKrzysztof Jarzyna pisze:Bo jakos srednio jestem z wiedza na temat Bayernu i jego obecnej sytuacji, oprocz suchych faktow typu miejsce w tabeli i porazki z druzynami o nazwach wywolujacych ciarki na plecach.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 lut 2007, 15:59
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 19 lut 2007, 17:01
.... ponoc pilka nozna polega na strzelaniu goli ....to nie gimnastyka artystyczna.Miejsce w tabeli nie odzriweciedla gry, sytuacji dużo mamy, w osattnim meczu to Makaay sam mógł z 4 bramki ustrzelać, a ustrzelił 4 kibiców
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lut 2007, 17:05
wiem, wiem tylko tak sobie pobiadoliłemassurbanipal pisze:.... ponoc pilka nozna polega na strzelaniu goli ....to nie gimnastyka artystyczna.
zobaczymy jak to będzieZnamy już arbitra, który zagwiżdże we wtorkowy wieczór w meczu Real Madryt - Bayern Monachium. Sędzią tym jest Belg Franck de Bleeckere. Arbiter ten jest znany polskiej publiczności bowiem to on sędziował mecz pomiędzy Legią Warszawą a Szachtarem Donietsk w tym sezonie.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lut 2007, 17:10
Kod: Zaznacz cały
Goalkeepers: Casillas and Diego López.
Defenders:Salgado, Raúl Bravo, Cannavaro, Pavón, Mejía, Roberto Carlos, Marcelo, Torres and Helguera.
Midfielders: Emerson, Gago, Beckham, Guti, Reyes and Robinho.
Forwards: Raúl, Van Nistelrooy and Higuaín.Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio