Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 16 cze 2005, 16:52
siona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 cze 2005, 17:19
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 16 cze 2005, 17:25
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2005, 17:31
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 16 cze 2005, 18:09
maciejdas26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 cze 2005, 19:13
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 cze 2005, 19:26
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 16 cze 2005, 22:29
Ty sam jesteś amator, czy zespoły takie jak BVB to amatorskiekluby? Przeciez oni jeszcze niedawno LM wygrywali zastanów sie co piszesz MikuśMikusinski pisze:Mi się tylko Intertoto kojarzy z amatorami, przecież najwięcej drużyn to zespoły z San marino, Azerbejdzanu i Mołdawii. To zależy od formy drużyny ze Szczecina i drużyny z Poznania. Kolejorz powinien sobie poradzić, zaś Pogoń jeśli się postara rozwali Tiligul.
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 cze 2005, 22:36
Nie przesadzajmy...Borussia wygrała LM bodajże w sezonie 96/97 więc to było daawno temu...To było jedyne zwycięstwo Borussi w LM i to jeszcze z Juventusemsly_FCI pisze:Ty sam jesteś amator, czy zespoły takie jak BVB to amatorskiekluby? Przeciez oni jeszcze niedawno LM wygrywali zastanów sie co piszesz MikuśMikusinski pisze:Mi się tylko Intertoto kojarzy z amatorami, przecież najwięcej drużyn to zespoły z San marino, Azerbejdzanu i Mołdawii. To zależy od formy drużyny ze Szczecina i drużyny z Poznania. Kolejorz powinien sobie poradzić, zaś Pogoń jeśli się postara rozwali Tiligul.!!
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 16 cze 2005, 22:40
No nie wiem czy tak dawno ale grają ładnie i mja nawet niezla ekipe, a co Juve to dobry klub, a wygrali z nimi 3-1 i to bez problemu sa dobzi i byli dobzi!Tomusmc pisze:Nie przesadzajmy...Borussia wygrała LM bodajże w sezonie 96/97 więc to było daawno temu...To było jedyne zwycięstwo Borussi w LM i to jeszcze z Juventusemsly_FCI pisze:Ty sam jesteś amator, czy zespoły takie jak BVB to amatorskiekluby? Przeciez oni jeszcze niedawno LM wygrywali zastanów sie co piszesz MikuśMikusinski pisze:Mi się tylko Intertoto kojarzy z amatorami, przecież najwięcej drużyn to zespoły z San marino, Azerbejdzanu i Mołdawii. To zależy od formy drużyny ze Szczecina i drużyny z Poznania. Kolejorz powinien sobie poradzić, zaś Pogoń jeśli się postara rozwali Tiligul.!!
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 cze 2005, 22:49
Mają dobrą ekipę, ale narazie nic nie znaczą w Europie (no chyba, że histroia). Liczę, że coś zwojują bo od kiedy przyszedł do nich Ebi polecieli na górę tabeli. Co do tamtego finału to szczerze mówiąc teraz Borussia raczej nie miała szans z Juventusem. Borussia była znakomita 8 lat temu za czasów Sammera czy też Mollera kiedy byli naprawdę nie do pokonania! Casy i skład się zmieniły...sly_FCI pisze:No nie wiem czy tak dawno ale grają ładnie i mja nawet niezla ekipe, a co Juve to dobry klub, a wygrali z nimi 3-1 i to bez problemu sa dobzi i byli dobzi!Tomusmc pisze:Nie przesadzajmy...Borussia wygrała LM bodajże w sezonie 96/97 więc to było daawno temu...To było jedyne zwycięstwo Borussi w LM i to jeszcze z Juventusemsly_FCI pisze:
Ty sam jesteś amator, czy zespoły takie jak BVB to amatorskiekluby? Przeciez oni jeszcze niedawno LM wygrywali zastanów sie co piszesz Mikuś!!
![]()
Pozdro
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 16 cze 2005, 22:55
Fakt teraz z Juve nie mieliby szans, ale mysle ze by powalczyli i z fazy grupowej ligi mistrzów by wszyli sądze ze beda w tej 3 zespołów która wejdzie do UEFa , a wtedy mieli paczke. Sammer to był ktoś, Moller tak samo... Może Ebi teraz bedzie rozdawał karty w tym klubie jestem ciekawy jak beda grac w przyszlym sezonie.. Oby dobrze licze na nich to jedna z moich ulubionych ekip bundesligi... Ale i tak twierdze ze zaden polski klub by ich nie pokonał... Maja paczke zeby powalczyc w bundeslidze, gdyby jeszcze mieli niezly budżet!Tomusmc pisze:Mają dobrą ekipę, ale narazie nic nie znaczą w Europie (no chyba, że histroia). Liczę, że coś zwojują bo od kiedy przyszedł do nich Ebi polecieli na górę tabeli. Co do tamtego finału to szczerze mówiąc teraz Borussia raczej nie miała szans z Juventusem. Borussia była znakomita 8 lat temu za czasów Sammera czy też Mollera kiedy byli naprawdę nie do pokonania! Casy i skład się zmieniły...sly_FCI pisze:No nie wiem czy tak dawno ale grają ładnie i mja nawet niezla ekipe, a co Juve to dobry klub, a wygrali z nimi 3-1 i to bez problemu sa dobzi i byli dobzi!Tomusmc pisze:
Nie przesadzajmy...Borussia wygrała LM bodajże w sezonie 96/97 więc to było daawno temu...To było jedyne zwycięstwo Borussi w LM i to jeszcze z Juventusem![]()
Pozdro
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 cze 2005, 23:02
Jak polski zespół miałby pokonać Borussie skoro nie potrafią pokonać Valerengi czy też innego słabego zespołu....mowa tu nawet o Amice, która nam narobiła wstydu. Ja też liczę, że zobaczymy starą dobrą Borussie i że w końcu wyjdą z długów! Podobała mi się ich gra pod koniec sezonu, szkoda, że tak późno się obudzili, a mogła być Liga Mistrzów...sly_FCI pisze:Fakt teraz z Juve nie mieliby szans, ale mysle ze by powalczyli i z fazy grupowej ligi mistrzów by wszyli sądze ze beda w tej 3 zespołów która wejdzie do UEFa , a wtedy mieli paczke. Sammer to był ktoś, Moller tak samo... Może Ebi teraz bedzie rozdawał karty w tym klubie jestem ciekawy jak beda grac w przyszlym sezonie.. Oby dobrze licze na nich to jedna z moich ulubionych ekip bundesligi... Ale i tak twierdze ze zaden polski klub by ich nie pokonał... Maja paczke zeby powalczyc w bundeslidze, gdyby jeszcze mieli niezly budżet!Tomusmc pisze:Mają dobrą ekipę, ale narazie nic nie znaczą w Europie (no chyba, że histroia). Liczę, że coś zwojują bo od kiedy przyszedł do nich Ebi polecieli na górę tabeli. Co do tamtego finału to szczerze mówiąc teraz Borussia raczej nie miała szans z Juventusem. Borussia była znakomita 8 lat temu za czasów Sammera czy też Mollera kiedy byli naprawdę nie do pokonania! Casy i skład się zmieniły...sly_FCI pisze:
No nie wiem czy tak dawno ale grają ładnie i mja nawet niezla ekipe, a co Juve to dobry klub, a wygrali z nimi 3-1 i to bez problemu sa dobzi i byli dobzi!![]()
Pozdroa Lech mam nadzieje ze powlaczy dość wysoko ale jezeli trafi na jakis sredni europejski klub moze bys kiepsko ...
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 16 cze 2005, 23:11
No Valerengi albo tereka groznyTomusmc pisze:Jak polski zespół miałby pokonać Borussie skoro nie potrafią pokonać Valerengi czy też innego słabego zespołu....mowa tu nawet o Amice, która nam narobiła wstydu. Ja też liczę, że zobaczymy starą dobrą Borussie i że w końcu wyjdą z długów! Podobała mi się ich gra pod koniec sezonu, szkoda, że tak późno się obudzili, a mogła być Liga Mistrzów...sly_FCI pisze:Fakt teraz z Juve nie mieliby szans, ale mysle ze by powalczyli i z fazy grupowej ligi mistrzów by wszyli sądze ze beda w tej 3 zespołów która wejdzie do UEFa , a wtedy mieli paczke. Sammer to był ktoś, Moller tak samo... Może Ebi teraz bedzie rozdawał karty w tym klubie jestem ciekawy jak beda grac w przyszlym sezonie.. Oby dobrze licze na nich to jedna z moich ulubionych ekip bundesligi... Ale i tak twierdze ze zaden polski klub by ich nie pokonał... Maja paczke zeby powalczyc w bundeslidze, gdyby jeszcze mieli niezly budżet!Tomusmc pisze:
Mają dobrą ekipę, ale narazie nic nie znaczą w Europie (no chyba, że histroia). Liczę, że coś zwojują bo od kiedy przyszedł do nich Ebi polecieli na górę tabeli. Co do tamtego finału to szczerze mówiąc teraz Borussia raczej nie miała szans z Juventusem. Borussia była znakomita 8 lat temu za czasów Sammera czy też Mollera kiedy byli naprawdę nie do pokonania! Casy i skład się zmieniły...a Lech mam nadzieje ze powlaczy dość wysoko ale jezeli trafi na jakis sredni europejski klub moze bys kiepsko ...
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 cze 2005, 19:55
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio