Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 wrz 2005, 11:36
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 wrz 2005, 12:33
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 wrz 2005, 13:05
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 wrz 2005, 13:24
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 wrz 2005, 13:33
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 wrz 2005, 13:35
Mona_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 wrz 2005, 13:36
zgadzam sie ze Liverpool zaczął gorzej niz chelsea ale pamietaj jak było w tamtym sezonie? Wlidze nic nie grali a zdobyli LMczeher pisze:Nie wiem czy akurat w tym przypadku wlasne boisko bedzie mialo az takie wazne znaczenie !!! jezeli mowisz ze Chelsea nie zaczela porywajaco to co powiesz o Liverpoolu w premier 1 bramka strzelona tylko!!!! chyba o czyms mowi, fakt ze w lm graja inaczej ale raczej z druzynami nie z Premisrship
Ten akurat pojedynek liverpoolu bedzie podobny do jego meczy w premiership czyli bardzi nudny w jego wykonaniu
A poza tym bardzo nie lubie Liverpoolu i zycze zeby Chelsea wygrala - i dla mnie remis ze wskazaniem na Chelsea - [patrze obiektywnie]
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 wrz 2005, 13:43
wiem jak grali w ubieglym sezonie i dlatego jeszcze bardziej przez to ich nie lubie, gdyz to co grali to byl antyfootball - oporcz meczu z Milanemzgadzam sie ze Liverpool zaczął gorzej niz chelsea ale pamietaj jak było w tamtym sezonie? Wlidze nic nie grali a zdobyli LM dlatego nie moza porównywac rozgrywek krajowych z pucharami.
nic dodac nic ujac!!! w pelni sie z toba zgadzam!!!Szlagier, nie szlagier ja mam przeczucie, ze bedzie to dosc nudne widowisko. I z przykroscia musze powiedziec, ze uwazam, iz zwyciestwo odniesie Chelsea. Ze skladem jaki w tym sezonie preferuje Rafa i taktyka, ktora nie przynosi oczekiwanych rezulatatow 4-5-1 mysle, ze nawet remis bedzie korzystnym rezultatem.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 wrz 2005, 13:51
No widzisz tylko jak sam mowisz nie lubisz LFC, a ze mna delikatnie mowac jest zupelnie inaczej. Tymbardziej, ze po meczu LM z Chelsea, LFC gra nastepny mecz z The Blues tyle, ze ligowy i dla mnie dwie porazki na Anfield bylyby czyms absolutnie nie do zaakceptowania.czeher pisze: Mona napisala:nic dodac nic ujac!!! w pelni sie z toba zgadzam!!!Szlagier, nie szlagier ja mam przeczucie, ze bedzie to dosc nudne widowisko. I z przykroscia musze powiedziec, ze uwazam, iz zwyciestwo odniesie Chelsea. Ze skladem jaki w tym sezonie preferuje Rafa i taktyka, ktora nie przynosi oczekiwanych rezulatatow 4-5-1 mysle, ze nawet remis bedzie korzystnym rezultatem.
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 24 wrz 2005, 14:01
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 wrz 2005, 14:09
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 wrz 2005, 14:13
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 wrz 2005, 16:14
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 24 wrz 2005, 16:44
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 25 wrz 2005, 14:24