Ja napiszę coś późnym wieczorkiem...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2006, 19:51
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 mar 2006, 20:46
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 27 mar 2006, 20:49
Taki stereotyp jak wg Jarzyny kupowanie do Realu tylko dla koszulekj1mmy pisze:przy dziurawej jak ser szwajcarski obronie dumy kataloni
To jest mozliwe...ale w dwumeczu zwyciezca moze byc tylko 1j1mmy pisze:bo jak benfica wygra
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2006, 20:51
Nie zapomniałeś o tym, że nie zagrają Puyol, Marquez i Edmilsonberik pisze:Prawda jest taka, ze obrona jest najgorsza formacja w Barcelonie, ale bez przesady
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 27 mar 2006, 20:56
Sa Rodri, UlaNiggaz pisze:Nie zapomniałeś o tym, że nie zagrają Puyol, Marquez i Edmilson
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 mar 2006, 21:00
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2006, 21:14
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 27 mar 2006, 21:20
gdzie go maja wywiezc? przeciez graja u siebie. ;]j1mmy pisze:maja sznse na wywiezienie korzystnego wyniku.
no faktycznie. srednia straconych goli przez barce to cos kolo trzech chyba. dziurawa jak ser szwajcarski. ;] nie jest moze najmocniej zestawione, ale upiekszanie wypowiedzi na sile szukanymi porownaniami, jeszcze do tego takimi nie wiadomo skad, jest zabawnej1mmy pisze:dziurawej jak ser szwajcarski obronie dumy kataloni
napinacze powinni przystopowac juz po meczach z chelsea. chyba wszyscy maja swiadomosc, ze chcelsea jest bardzo mocna. chyba mocniejsza od orlow. takze przejscie benfici w tej kwestii nie powinno nic wielkiego zmienic, jezeli przejscie chelsea nie zmienilo. zreszta, ja wcale nie widze napinaczy, nikt sie nie napina z barcy, bo podstaw ku temu zero. widze osoby, ktore jej dobrze nie zycza, ale nic w tym dziwnego. kazdy ma swoje sympatie i antypatie.j1mmy pisze:Z koeli jak barca wygra to czesć napinaczy na tmy forum bedzie musiała przystopwać ^^ bo chyba mamy (a moze nie) świadomośc że Orły wcale słabe nie są
HB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 27 mar 2006, 21:43
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 mar 2006, 22:22
A może dopiero się zaczęłogirlfromipanema pisze:ale coby nie mówić, wierzę, że powiem ''adios, Benfica!'' i na pokonaniu angielskich gigantów się skończy.
Lyongirlfromipanema pisze: ma świadomość, że wszyscy na nich liczą, że wielu jest pewnych kto triumfuje w Paryżu
Hmm jakby nie patrzec w Lm raczej wiedzie się druzynom którym w lidze sie nie wiedziegirlfromipanema pisze:jesteśmy lepsi. Benfica zajmuje dopiero 3. miejsce w słabszej lidze portugalskiej. nie pokonała do tej pory takiego zespołu jak Chelsea i nie wierzę, żeby w razie czego potrafiła z nimi wygrać- Liverpool to Liverpool, nie był wg. mnie ostatnimi czasy rewelacją.
Nie wiem mi się wydało to całkiem trafne patrzac na formę Valdesai to prawda, że jesteśmy osłabieni. może tej obrony nie można jeszcze porównać do sera szwajcarskiego, ale przyznam, że mając w perspektywie 3 najbliższe mecze- kiedy zobaczyłam kontuzje Marqueza i Edmilsona, a wiedziałam, że Puyol nie będzie mógł grać- trochę się przeraziłam
Manchester United liverpool i Lille to chyba nie mało...girlfromipanema pisze: nie pokonała do tej pory takiego zespołu jak Chelsea
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2006, 22:24
Czy ja o czymś nie wiem? Czy Valdes jest bez formy? Broni słabo ostatnio?j1mmy pisze:Nie wiem mi się wydało to całkiem trafne patrzac na formę Valdesa
Mój poprzedni post w tym temacie też był bez napinkij1mmy pisze:Ciekawa sprawa chyba jedyny post dzisiaj jaki widzałem bez napinki
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 27 mar 2006, 22:25
Interj1mmy pisze:girlfromipanema napisał:
ma świadomość, że wszyscy na nich liczą, że wielu jest pewnych kto triumfuje w Paryżu
Lyon
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 27 mar 2006, 22:31
HB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 27 mar 2006, 22:36
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 28 mar 2006, 15:25
krzychu212
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio