Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2007, 11:49
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2007, 16:42
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 lut 2007, 21:11
Dziwisz sięfieldy pisze:Widze, że mecz wzbudza ogromne emocje
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 lut 2007, 13:49
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: chlodzio » 17 lut 2007, 20:20
chlodzio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lut 2007, 12:59

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 lut 2007, 21:31
Podpisuję się pod prośbą. Fieldy jakbyś miałem jakieś cynki z innego zródła niż forum, to daj znać na priva.fieldy pisze:MA KTOŚ LINKA DO MECZU ? [SOP CAST] - pilnie potrzebny, nie chce oglądać z jedno dniowym opóźnieniem
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lut 2007, 22:37
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 lut 2007, 23:02
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lut 2007, 10:12
ja się najbardziej obawiam Cocu, znakomity zawodnik, a do tego starsznei doświadczonyJarzinho pisze:Cocu, Farfan, Kone
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 lut 2007, 16:00
Za to my jesteśmy w zajebistej.PSV w słabej formie, mocno osłabione - zdziwie się dość mocno, jak przegramy.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lut 2007, 16:07
Ja tak powiedziałem ? Czy może ja zaznaczam na każdym kroku, że mamy problemy głownie ze skutecznością ? Chyba to drugie, więc skąd ta ironia ??guru pisze:Za to my jesteśmy w zajebistej.
Myślę dokładnie tak samo, dlatego dziwie się, skąd twoje 'oburzenie' moją wypowiedzią. PSV ma słabszych zawodników, jest bez formy i są osłabieni.guru pisze:Meczu raczej nie przegramy, ale o wygrana łatwo nie bedzie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lut 2007, 16:22
fieldy pisze:Aruna Kone - pociesza mnie fakt, ż eon raczej maruje niż wykorzystuje sytuacje, a wierzę, że za dużo okazji do strzelenia bramki mieć nie będą.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lut 2007, 16:26
Dindane to w ogóle jakiś miszcz jeśli chodzi o marnowanie okazji. Ale ja myślałem właśnie o napastniku PSV, tez potrafi marnowac 100% sytuacje,Jarzinho pisze:Nie pomyliło ci sie czasami z Aruna Dindane
tego nie kumam - nie na zwycięstwo, ale 2:1 bardzo prawdopodobne ?Jarzinho pisze:Cocu z Mendezem powinni namieszac, jednak nie na zwyciestwo, ale 2-1 to bardzo prawdopodobny wynik.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 20 lut 2007, 16:27
Lelinho73
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio