GRUPA B: Dania, Finlandia, Belgia, Rosja - Strona 10

Forum poświęcone Mistrzostwom Europy 2020, które odbywają się w 2021 roku.
- Składy reprezentacji - Knajpa - Reprezentacja Polski - GRUPA A - GRUPA B - GRUPA C - Grupa D - Grupa E - Grupa F
Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

GRUPA B: Dania, Finlandia, Belgia, Rosja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 cze 2021, 22:01

Gdzie jest Jaszyn ja się pytam, on by to na pewno wyciągnął.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 cze 2021, 22:02

MazurXIII pisze:
12 cze 2021, 19:54
[k****] chłopaczek...jednak ty jesteś pierdolnięty.
Juz uspokoiles sie? Mam nadzieje ze tak dlatego odpowiem.
Przeszedl Ci pierwszy szok po tym jak brutalnie zostales skonfrontowany z ludzka smiertelnoscia i swiadomoscia ze skoro zawodowi pilkarze przed trzydziestka moga umrzec ot tak to Ty tez nie jestes bezpieczny? Nie znasz dnia ani godziny. Przygneciajace wiem. Niemniej nie daje Ci to mimo wszystko prawa to takiego obrazania mnie. Modzi widze jednak ciagle sa w szoku bo nie zareagowali.

Jezeli chciales poznac moje faktyczne odczucia na temat tej sytuacji wystarczylo cofnac sie pare postow. Wiem ze sie szybko odpalasz Mazur ale zeby tak ostro po zarcie nawiazujacym do umiejetnosci Eriksena? Pal licho rozumiem i nie bede chowal urazy. Chlopaki prawaki zgrywaja twardzieli a jak przyjdzie co do czego to najbardziej wrazliwi i delikatni niczym pierwsze przebisniegi. Przerabiane wielokrotnie miedzy innymi tu na forum.
Mam nadzieje ze to tylko tak w internecie i ze w realu masz jednak dluzszy lont. Niech to bedzie Twoja slodka tajemnica bo jakbys nawet zbyt manualnie obslugiwal swoja kobiete to przeciez takimi rzeczami nie wypada sie tutaj chwalic.

Na koniec chcialem pogratulowac ze tym jednym jakze malo wyszukanym wpisem udalo Ci sie zlapac najwieksze (dlatego slabo punktowane) pokemony tego forum lacznie z czolowym zdeklarowanym milosnikiem wysokich poziomow. Sam bym Ci tam klepnal lajka uznaniowego ale troche mi niezrecznie lajkowac post zawierajacy tak mocna werbalna agresje w moja strone.

Pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowia.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2021, 22:03 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 cze 2021, 22:02

Jaszyna nie pamiętam, ale prawdziwa Rosja to ta z Ignaszewiczem, oboma Berezuckimi, Akinfiejewem, Szyrokowem, Żyrkowem (ten na szczęście jest), Denisowem czy Kokorinem. To to jakieś popierdółki są.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 cze 2021, 22:04

a tak serio to byłem w szoku jak zobaczyłem Zhirkova. Koleś chyba też jest w szoku, bo wygląda jak po rocznym maratonie chlania i nie dał rady skończyć 1. połowy.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 cze 2021, 22:11

Chlopaczek pisze:
12 cze 2021, 22:02
MazurXIII pisze:
12 cze 2021, 19:54
[k****] chłopaczek...jednak ty jesteś pierdolnięty.
Juz uspokoiles sie? Mam nadzieje ze tak dlatego odpowiem.
Przeszedl Ci pierwszy szok po tym jak brutalnie zostales skonfrontowany z ludzka smiertelnoscia i swiadomoscia ze skoro zawodowi pilkarze przed trzydziestka moga umrzec ot tak to Ty tez nie jestes bezpieczny? Nie znasz dnia ani godziny. Przygneciajace wiem. Niemniej nie daje Ci to mimo wszystko prawa to takiego obrazania mnie. Modzi widze jednak ciagle sa w szoku bo nie zareagowali.

Jezeli chciales poznac moje faktyczne odczucia na temat tej sytuacji wystarczylo cofnac sie pare postow. Wiem ze sie szybko odpalasz Mazur ale zeby tak ostro po zarcie nawiazujacym do umiejetnosci Eriksena? Pal licho rozumiem i nie bede chowal urazy. Chlopaki prawaki zgrywaja twardzieli a jak przyjdzie co do czego to najbardziej wrazliwi i delikatni niczym pierwsze przebisniegi. Przerabiane wielokrotnie miedzy innymi tu na forum.
Mam nadzieje ze to tylko tak w internecie i ze w realu masz jednak dluzszy lont. Niech to bedzie Twoja slodka tajemnica bo jakbys nawet zbyt manualnie obslugiwal swoja kobiete to przeciez takimi rzeczami nie wypada sie tutaj chwalic.

Na koniec chcialem pogratulowac ze tym jednym jakze malo wyszukanym wpisem udalo Ci sie zlapac najwieksze (dlatego slabo punktowane) pokemony tego forum lacznie z czolowym zdeklarowanym milosnikiem wysokich poziomow. Sam bym Ci tam klepnal lajka uznaniowego ale troche mi niezrecznie lajkowac post zawierajacy tak mocna werbalna agresje w moja strone.

Pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowia.
'Szok'? Znowu próbujesz kogoś traktować protekcjonalnie? W jakim celu? Twoje życie w realu jest aż tak żałosne, że musisz dowartościowywać się jakoś w wirtualnym? Pokazywać, że jesteś 'lepszy'?
Chłopaczek - ty po prostu jesteś tak zadufany w sobie, pretensjonalny wręcz, że nie przepuścisz żadnej okazji by 'błysnąć' w twoim mniemaniu - wyjątkową elokwencją. Jedyne co ci się udało to pokazanie słomy. Z butów. Są po prostu okazje, wydarzenia, kiedy osoby takie jak ty powinny milczeć. To była jedna z nich. Tak po ludzku - brak ci człowieku klasy.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 cze 2021, 22:16

Chlopaczek pisze:
12 cze 2021, 22:02
Na koniec chcialem pogratulowac ze tym jednym jakze malo wyszukanym wpisem udalo Ci sie zlapac najwieksze (dlatego slabo punktowane) pokemony tego forum lacznie z czolowym zdeklarowanym milosnikiem wysokich poziomow.
Chyba o mnie, więc odpiszę. Polajkowałem, bo uważam, że ma rację. Gość o mało co nie zszedł na boisku, więc uważam, że warto przynajmniej na świeżo schować debilne żarty do kieszeni. Jak wróci do zdrowia to można się z takich sytuacji pośmiać, ale rzucanie takimi tekstami w momencie, gdy gość jedzie do szpitala jest żałosne.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 cze 2021, 22:27

MazurXIII pisze:
12 cze 2021, 22:11
'Szok'? Znowu próbujesz kogoś traktować protekcjonalnie? W jakim celu? Twoje życie w realu jest aż tak żałosne, że musisz dowartościowywać się jakoś w wirtualnym? Pokazywać, że jesteś 'lepszy'?
Chłopaczek - ty po prostu jesteś tak zadufany w sobie, pretensjonalny wręcz, że nie przepuścisz żadnej okazji by 'błysnąć' w twoim mniemaniu - wyjątkową elokwencją. Jedyne co ci się udało to pokazanie słomy. Z butów. Są po prostu okazje, wydarzenia, kiedy osoby takie jak ty powinny milczeć. To była jedna z nich. Tak po ludzku - brak ci człowieku klasy.
Skoro Ty mi zarzucasz brak klasy to na pewno cos w tym musi byc. Wygladasz mi na eksperta poniewaz ekspert to osoba ktora popelnila wszystkie mozliwe bledy w danej dziedzinie.
Obiecuje poprawe.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 cze 2021, 22:31

Rosjanie wyglądają jakby pochlali ale tak wyglądali też z naszymi rezerwami czyli chleją dobrze od tygodnia co najmniej.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 cze 2021, 22:34

Czerczesow myśli ze jak dokreci śrubę na maksa to będą nie do zdarcia i zabiegają każdego przeciwnika xD No nie do końca to tak działa jak widać.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 cze 2021, 22:41

DDK pisze:
12 cze 2021, 22:16
Chyba o mnie, więc odpiszę. Polajkowałem, bo uważam, że ma rację. Gość o mało co nie zszedł na boisku, więc uważam, że warto przynajmniej na świeżo schować debilne żarty do kieszeni. Jak wróci do zdrowia to można się z takich sytuacji pośmiać, ale rzucanie takimi tekstami w momencie, gdy gość jedzie do szpitala jest żałosne.
A to nie Ty ostatnio stales na stanowisku ze jak ktos powstrzymuje sie od kpin tylko dlatego ze mamy do czynienia z taka a nie inna plcia kolorem skory czy orientacja seksualna to przejaw politycznej poprawnosci i takiemu komus sufit sie na leb spierdolil? Ze co to za podwojne standardy iz nie smiejemy sie z czegos lub kogos bo nie wypada?
To co nie wypada zazartowac z umiejetnosci pilkarskich zawodnika ktory przed chwila walczyl o zycie? Stan zdrowia jest tutaj decydujaca zmienna?

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 cze 2021, 22:42

Co ja zrobię jak Alderweireld skoczy karierę i Szpakowski nie będzie miał okazji kaleczyć jego nazwiska. Bardzo lubie te tradycyjne Aldweoelrleddlea

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 cze 2021, 22:43

Hazard wciąż to ma, szkoda ze tak się jego kariera potoczyła bo pod względem dryblingu to dalej jeden z najlepszych graczy na świecie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 cze 2021, 22:50

Jest i on, Lukaku! Król strzelców.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 cze 2021, 22:57

Chlopaczek pisze:
12 cze 2021, 22:41
A to nie Ty ostatnio stales na stanowisku ze jak ktos powstrzymuje sie od kpin tylko dlatego ze mamy do czynienia z taka a nie inna plcia kolorem skory czy orientacja seksualna to przejaw politycznej poprawnosci i takiemu komus sufit sie na leb spierdolil? Ze co to za podwojne standardy iz nie smiejemy sie z czegos lub kogos bo nie wypada?
To co nie wypada zazartowac z umiejetnosci pilkarskich zawodnika ktory przed chwila walczyl o zycie? Stan zdrowia jest tutaj decydujaca zmienna?
KOmpletnie nie zrozumiałeś tamtego postu. Odnosił się do tego, że można zażartować z kogoś, że jest rudy, łysy, głupi czy blondynem, ale nie można, że jest czarny, bo wtedy to rasizm. I to wyśmiewałem, bo uważam, że można żartować z każdej osoby ze względu na jego orientację, kolor skóry, inteligencje czy cechy fizyczne. Ale jeśli dla Ciebie takie żarty są na równi z żartami o osobie, która walczy o życie to się nie zrozumiesz o co mi chodzi.

Jak kumpel brał ślub i zastanawialiśmy się kto zrobi następną imprezę i były teksty, że może to będzie np. stypa kogoś to są fajne i śmieszne teksty wtedy. Ale jak po roku kumpel trafią z ostrą niewydolnością nerek do szpitala to wtedy takie żarty są nie na miejscu, raczej ludzie to przeżywają i zachowują powagę. To tak jak są żarty którze można powiedzieć z kumplami, ale nie pasuje opowiadać babci.
Po prostu niektórzy mają taką cechę, że wiedzą kiedy można sobie pozwolić na trochę humoru, nawet czarnego. A inni nie mają ani umiaru ani tej klasy i potrafią rzucić żałosnym tekstem w najmniej pasującym momencie.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 166

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 cze 2021, 23:06

Irytuje mnie ta jazda po babce prowadzącej studio. Była tak samo zdenerwowana jak każdy, a musiała prowadzić program dalej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „EURO 2020”