Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 cze 2021, 22:01
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 cze 2021, 22:02
Juz uspokoiles sie? Mam nadzieje ze tak dlatego odpowiem.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 cze 2021, 22:02
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 cze 2021, 22:04
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 cze 2021, 22:11
'Szok'? Znowu próbujesz kogoś traktować protekcjonalnie? W jakim celu? Twoje życie w realu jest aż tak żałosne, że musisz dowartościowywać się jakoś w wirtualnym? Pokazywać, że jesteś 'lepszy'?Chlopaczek pisze: ↑12 cze 2021, 22:02Juz uspokoiles sie? Mam nadzieje ze tak dlatego odpowiem.
Przeszedl Ci pierwszy szok po tym jak brutalnie zostales skonfrontowany z ludzka smiertelnoscia i swiadomoscia ze skoro zawodowi pilkarze przed trzydziestka moga umrzec ot tak to Ty tez nie jestes bezpieczny? Nie znasz dnia ani godziny. Przygneciajace wiem. Niemniej nie daje Ci to mimo wszystko prawa to takiego obrazania mnie. Modzi widze jednak ciagle sa w szoku bo nie zareagowali.
Jezeli chciales poznac moje faktyczne odczucia na temat tej sytuacji wystarczylo cofnac sie pare postow. Wiem ze sie szybko odpalasz Mazur ale zeby tak ostro po zarcie nawiazujacym do umiejetnosci Eriksena? Pal licho rozumiem i nie bede chowal urazy. Chlopaki prawaki zgrywaja twardzieli a jak przyjdzie co do czego to najbardziej wrazliwi i delikatni niczym pierwsze przebisniegi. Przerabiane wielokrotnie miedzy innymi tu na forum.
Mam nadzieje ze to tylko tak w internecie i ze w realu masz jednak dluzszy lont. Niech to bedzie Twoja slodka tajemnica bo jakbys nawet zbyt manualnie obslugiwal swoja kobiete to przeciez takimi rzeczami nie wypada sie tutaj chwalic.
Na koniec chcialem pogratulowac ze tym jednym jakze malo wyszukanym wpisem udalo Ci sie zlapac najwieksze (dlatego slabo punktowane) pokemony tego forum lacznie z czolowym zdeklarowanym milosnikiem wysokich poziomow. Sam bym Ci tam klepnal lajka uznaniowego ale troche mi niezrecznie lajkowac post zawierajacy tak mocna werbalna agresje w moja strone.
Pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowia.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 cze 2021, 22:16
Chyba o mnie, więc odpiszę. Polajkowałem, bo uważam, że ma rację. Gość o mało co nie zszedł na boisku, więc uważam, że warto przynajmniej na świeżo schować debilne żarty do kieszeni. Jak wróci do zdrowia to można się z takich sytuacji pośmiać, ale rzucanie takimi tekstami w momencie, gdy gość jedzie do szpitala jest żałosne.Chlopaczek pisze: ↑12 cze 2021, 22:02Na koniec chcialem pogratulowac ze tym jednym jakze malo wyszukanym wpisem udalo Ci sie zlapac najwieksze (dlatego slabo punktowane) pokemony tego forum lacznie z czolowym zdeklarowanym milosnikiem wysokich poziomow.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 cze 2021, 22:27
Skoro Ty mi zarzucasz brak klasy to na pewno cos w tym musi byc. Wygladasz mi na eksperta poniewaz ekspert to osoba ktora popelnila wszystkie mozliwe bledy w danej dziedzinie.MazurXIII pisze: ↑12 cze 2021, 22:11'Szok'? Znowu próbujesz kogoś traktować protekcjonalnie? W jakim celu? Twoje życie w realu jest aż tak żałosne, że musisz dowartościowywać się jakoś w wirtualnym? Pokazywać, że jesteś 'lepszy'?
Chłopaczek - ty po prostu jesteś tak zadufany w sobie, pretensjonalny wręcz, że nie przepuścisz żadnej okazji by 'błysnąć' w twoim mniemaniu - wyjątkową elokwencją. Jedyne co ci się udało to pokazanie słomy. Z butów. Są po prostu okazje, wydarzenia, kiedy osoby takie jak ty powinny milczeć. To była jedna z nich. Tak po ludzku - brak ci człowieku klasy.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 cze 2021, 22:31
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 cze 2021, 22:34
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 cze 2021, 22:41
A to nie Ty ostatnio stales na stanowisku ze jak ktos powstrzymuje sie od kpin tylko dlatego ze mamy do czynienia z taka a nie inna plcia kolorem skory czy orientacja seksualna to przejaw politycznej poprawnosci i takiemu komus sufit sie na leb spierdolil? Ze co to za podwojne standardy iz nie smiejemy sie z czegos lub kogos bo nie wypada?DDK pisze: ↑12 cze 2021, 22:16Chyba o mnie, więc odpiszę. Polajkowałem, bo uważam, że ma rację. Gość o mało co nie zszedł na boisku, więc uważam, że warto przynajmniej na świeżo schować debilne żarty do kieszeni. Jak wróci do zdrowia to można się z takich sytuacji pośmiać, ale rzucanie takimi tekstami w momencie, gdy gość jedzie do szpitala jest żałosne.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 cze 2021, 22:42
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 cze 2021, 22:43
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 cze 2021, 22:50
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 cze 2021, 22:57
KOmpletnie nie zrozumiałeś tamtego postu. Odnosił się do tego, że można zażartować z kogoś, że jest rudy, łysy, głupi czy blondynem, ale nie można, że jest czarny, bo wtedy to rasizm. I to wyśmiewałem, bo uważam, że można żartować z każdej osoby ze względu na jego orientację, kolor skóry, inteligencje czy cechy fizyczne. Ale jeśli dla Ciebie takie żarty są na równi z żartami o osobie, która walczy o życie to się nie zrozumiesz o co mi chodzi.Chlopaczek pisze: ↑12 cze 2021, 22:41A to nie Ty ostatnio stales na stanowisku ze jak ktos powstrzymuje sie od kpin tylko dlatego ze mamy do czynienia z taka a nie inna plcia kolorem skory czy orientacja seksualna to przejaw politycznej poprawnosci i takiemu komus sufit sie na leb spierdolil? Ze co to za podwojne standardy iz nie smiejemy sie z czegos lub kogos bo nie wypada?
To co nie wypada zazartowac z umiejetnosci pilkarskich zawodnika ktory przed chwila walczyl o zycie? Stan zdrowia jest tutaj decydujaca zmienna?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 cze 2021, 23:06
Maciek (interista)
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio