Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » 30 lis 2022, 23:06
7lechus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 lis 2022, 23:09
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lis 2022, 23:17
Tomusmc
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 lis 2022, 23:22
Hersk
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 30 lis 2022, 23:23
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 30 lis 2022, 23:24
Przy czym 3 dobre mecze z założenia muszą dawać awans. Bo sorry, jeżeli grasz dobry mecz przeciwko gównianej Arabii i Meksykowi, ale nie wygrywasz, to znaczy, że nie grasz dobrego meczu. Chyba, że jesteś fanem tłumaczenia ,,but we had possession", ale to przestało być modne razem z tiki-taką.
Mr.Chris
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 lis 2022, 23:24
weź sobie zobacz to na spokojnie, bez emocji. Szczęsny wyskoczył i nie trafił w piłkę, ale trafił w twarz Messiego. Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś było, że każde uderzenie w twarz to faul. A to, żę musiałby upaść... dajcie spokój, czasami ciężko uwierzyć, ze to forum piłkarskie.
Widzisz, Wisła od 6 lat gra gówno i to coraz większe, a mimo wszystko jeżdzę gdzie się tylko da. I nawet zwycięstwa po [ch**] meczu po 120min dramatycznej gry i po karnych z jakąś Puszczą Niepołomice dają trochę radości, mimo, że byłem na wygranym meczu z Barceloną. I tak samo tutaj - serce podpowiada, że jakimś cudem wygramy, rozum, że nie, ale dzięki awansowi mam prawo się emocjonować, bo GRAMY DALEJ. I to jest najważniejsze. Jak dla mnie możemy nie oddać żadnego celnego strzału na tym turnieju, a rywale obijać nasze słupki i poprzeczki, ale na mistrzostwach najważniejszy jest wynik.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 30 lis 2022, 23:27
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 lis 2022, 23:28
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 lis 2022, 23:32
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 30 lis 2022, 23:35
Twoj post , a wlasciwie ta jego czesc spowodowala ze sie zalogowalem i dalem "plusika". Sam nie kibicuje jakiejs konkretnej druzynie, symaptyzuje z trzema z czego jedna jest moim dodatkowym zrodlem dochodu wiec pewnie gdyby nie ten fakt to by bylo z dwoma, ale ten cytat ujmuje to w mojej opini o co chodzi w pilce.DDK pisze: ↑30 lis 2022, 23:24
Widzisz, Wisła od 6 lat gra gówno i to coraz większe, a mimo wszystko jeżdzę gdzie się tylko da. I nawet zwycięstwa po [ch**] meczu po 120min dramatycznej gry i po karnych z jakąś Puszczą Niepołomice dają trochę radości, mimo, że byłem na wygranym meczu z Barceloną. I tak samo tutaj - serce podpowiada, że jakimś cudem wygramy, rozum, że nie, ale dzięki awansowi mam prawo się emocjonować, bo GRAMY DALEJ. I to jest najważniejsze. Jak dla mnie możemy nie oddać żadnego celnego strzału na tym turnieju, a rywale obijać nasze słupki i poprzeczki, ale na mistrzostwach najważniejszy jest wynik.
MothToAFlame

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 30 lis 2022, 23:39
Otóż to. O ile rozumem, że kogoś awans może nie cieszyć z uwagi na fatalny styl, o tyle już nie rozumiem deprecjonowania samego suchego wyniku. Przed turniejem celem było wyjście z grupy i ten cel został zrealizowany. Oczywiste jest, że różne reprezentacje mają inny punkt odniesienia dla definicji sukcesu. Dla Liechtensteinu sukcesem jest każdy remis, dla Bośni i Hercegowiny awans na dużą imprezę, dla nas wyjście z grupy na dużej imprezie, dla Chorwacji półfinał, dla Brazylii Puchar Świata. Z punktu widzenia miejsca, w jakim jest polska piłka reprezentacyjna, Michniewicz uzyskał (abstrahując od stylu) obiektywnie dobry wynik. Rozumiem zarzuty wobec stylu, ale tekstów w stylu "co z tego, że awansowali, to tylko jeden mecz więcej a z Francją nie mamy szans" już nie.
Cement
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio