A to nie jest tak że wczoraj zmieniły się wytyczne i przed meczem to by nie był faul ale już w trakcie meczu jest
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 30 lis 2022, 20:59
Presja go zjada, coś co nam może dzisiaj pomóc. Argentyńczycy są mega zdenerwowani i mam nadzieję, że z każdą minuta będą coraz bardziej, a potem cyk kontra i Czesioball z Australią.Delpiero14 pisze:Ja słówko o Messim, gosc jest naprawdę tragiczny. Lider który w takim meczu o taka stawkę marnuje karnego i po raz kolejny zawodzi jest dla mnie niedopuszczalne. Jego dorobek klubowy i liczby w klubie sa naprawdę godne podziwu i zapewnia mu dożywotnio miejsce wśród piłkarskich bogów ale to jak on wyglada w reprezentacji pozostanie nawet nie tyle rysa co jebitnym kraterem na jego zbroi zwanej kariera.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lis 2022, 20:59
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 30 lis 2022, 21:00
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 30 lis 2022, 21:01
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 lis 2022, 21:01
No moim zdaniem bramkarz ma ciut większe przywileje w polu karnym niż zwykły zawodnik. To jest jego pole, on broni dostępu do bramki. Wyskakiwał tak samo jak Messi ..
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 30 lis 2022, 21:02
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 30 lis 2022, 21:03
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 lis 2022, 21:03
No maja moga tam lapac pilke w rece.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 lis 2022, 21:04
Ilka, poczytaj najpierw przepisy. Jakby Messi był spóźniony i uderzył ręką Szczęsnego to byłby faul i tak w drugą stronę. Bramkarz nie jest uprzywilejowany jeśli chodzi o faulowanie. Tak samo mityczna nienaruszalność bramkarza w piątce.Ilka pisze: ↑30 lis 2022, 21:01No moim zdaniem bramkarz ma ciut większe przywileje w polu karnym niż zwykły zawodnik. To jest jego pole, on broni dostępu do bramki. Wyskakiwał tak samo jak Messi ..
Wychodzi na to, że nasi zawodnicy nic nie mogą robić w polu karnym ... Drugi karny z dupy. Dobrze, że mamy tego Szczęsnego.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 30 lis 2022, 21:04
A nie pomyślałeś,że on specjalnie strzelił tak żeby Wojtek obronił?Delpiero14 pisze: ↑30 lis 2022, 20:58Ja słówko o Messim, gosc jest naprawdę tragiczny. Lider który w takim meczu o taka stawkę marnuje karnego i po raz kolejny zawodzi jest dla mnie niedopuszczalne.
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 30 lis 2022, 21:04
Lewy z Meksykiem [*]Delpiero14 pisze: ↑30 lis 2022, 20:58Lider który w takim meczu o taka stawkę marnuje karnego i po raz kolejny zawodzi jest dla mnie niedopuszczalne
wloski
DDK
DDK
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio