Kanały Sportowe - Strona 40

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 23 lis 2015, 12:18

Zdziwie sie bardzo jak bedzie to ponownie nc+.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2015, 13:47

Płacić dodatkowe 11 złotych miesięcznie żeby zobaczyć tylko La Lige w TV z marnym komentarzem?
cebulić 11zł na miesiąc xD
Wolę oglądać w necie niż płacić za jakieś eleven.
sporo ludzi woli zajebać ze sklepu telewizor, zamiast za niego zapłacić

dzięki za info o tym player.pl, trzeba bedzie wykupić

Awatar użytkownika
Neris
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 23 lis 2015, 15:57

Muszę Cie zmartwić ale mam telewizor zakupiony legalną drogą :( .

No to wolę przycebulić :mrgreen: w sumie sporo osób 'cebuli' w ten sposób na tym forum :mrgreen: . Ile cebuli... a Ty płać :lol2: .

Obejrzałem jeden mecz w nc+ jak dali 'na próbę' na tym eleven i przerzuciłem się na transmisje w necie w języku angielskim. Na szczęście mój pakiet nc+(127 złotych z jakąś obniżką do tego) nie obejmuje tego programu.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2015, 18:22

Ile cebuli... a Ty płać :lol2: .
hahaha, patrzcie jaki frajer - kupuje płyte za 30zł w sklepie, przeciez mozna ukraść z peba! ahahah, no nie mogę z idioty, co za naiwniak!!!

jestes typowym polskim robakiem, przez którego ten kraj wyglada jak wygląda. nie dość że kradniesz, to jeszcze sie tym chwalisz

ja np też kradnę i do tej pory jechałem na streamach (zeby podlaczyc tv w swoim pokoju musialbym ciagnac kabel przez całe mieszkanie), ale jest mi z tego powodu wstyd i nie czuje sie z tym dobrze. mimo problemów z podlaczeniem tv, o których wspomnialem i tak zaczałem już ogarniać nową umowę z upc, obejmującą kanały sportowe. teraz chetnie zapłacę te 11zł za eleven leganie. nie wyobrażam sobie jakim cebulakiem trzeba być, żeby żałować 11zł miesiecznie za dostęp do ligi włoskiej i hiszpanskiej, przecież to jest równowartość paczki fajek/1-2 dobrych piw.

Awatar użytkownika
Neris
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 23 lis 2015, 18:34

:roftl3:

No to dobrze, że Ci wstyd. Ja bym na twoim miejscu zaproponował taki punkt regulaminu, że nie wolno dawać linków na forum do streamów( a taki temat chyba nawet jest/był na forum) :lol2: .

Od 2006 czyli od kiedy Capello objął stanowisko trenera Realu Madryt oglądałem La Ligę w Canal+ z najlepszymi polskimi komentatorami. Przez ponad 9 lat nie byłem robakiem no ale, że teraz nie chce wspierać tego że Arabusy wykupują prawa do transmisji najlepszych lig europejskich to jestem typowym polskim robakiem :brawo: .

Widzę, że lubisz ubierać ludzi(dobra beka swoją drogą z tego), mówić co powinni robić a do tego przy tym obrażać ich :rotfl4: .

To ja Ci coś policzę nie robaku(były robaku?):

11x12=132 złote za 2 kanały, które oglądałbym raz albo dwa na tydzień bo w sumie z La Liga oglądałbym głównie mecze Realu Madryt a innych lig oprócz no może Premier League to nie oglądałbym w ogóle. W takim razie ja wolę pozostać robakiem ze swoim NC+ bez sports eleven :lol2: . Może przy następnym podpisywaniu umowy z NC+ stanę się znowu nie robakiem :mrgreen: .

To ja teraz z nie robaka stanę się robakiem, który ogląda mecze Realu Madryt tylko na streamach a Ty z robaka przeistoczysz się w nie robaka no bo w końcu będziesz miał sports eleven. Przyjemnego oglądania.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2015, 18:49

Widzę, że lubisz ubierać ludzi(dobra beka swoją drogą z tego), mówić co powinni robić a do tego przy tym obrażać ich :rotfl4: .
na forum dyskusyjnym oceniam czyjeś zachowanie, skandal!

nie obrażam tylko nazywam rzeczy po imieniu, dokonując jednoczesnie samokrytyki
11x12=132 złote za 2 kanały, które oglądałbym raz albo dwa na tydzień
no i co to jest za argument? podpowiem - żaden. poza tym po co mialbys wykupować eleven kiedy nie grają ligi? patrz jaka oszczędność!
policzmy - załóżmy ze srednio ogladasz 6 meczów w miesiacu - raz jeden, raz dwa, tak jak pisaleś - wychodzi 1,8zł za 90 minut rozrywki. sporo? bądźmy poważni
Od 2005 czyli od kiedy Capello objął stanowisko trenera Realu Madryt oglądałem La Ligę w Canal+ z najlepszymi polskimi komentatorami. Przez 10 lat nie byłem robakiem
rozumiem, że jeslibys zalożył swoje prywatne radio, za dostęp do którego pobierałbys opłatę, to zadowoliłbys sie tłumaczeniem osoby, która jedzie na streamach z twojego radia i [ch**] z tego masz (a przeciez trzeba zapłacic podatki, wypłacić pensje pracownikom itp), że przeciez juz placił/płacil konkurencyjnej stacji przez 10 lat, wiec w sumie spoko, jak tak to luz, wcale na to tobie nie żeruje, piąteczka dla niego?

serio, śmianie się z kogoś tylko dlatego, że legalnie komuś płaci za jego pracę trzeba piętnować na każdym kroku, inaczej nigdy sie nie wypleni socjalistycznej mentalnosci z prlu

Awatar użytkownika
Neris
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 23 lis 2015, 18:52

Dobra dobra, chciałeś się przyczepić, nie wyszło Ci. No trudno. Przynajmniej próbowałeś :mrgreen: .

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2015, 18:54

1 wyszło
2 tak, własnie mialem edytowac, że może cie moje posty skłonią do jakiejkolwiek refleksji, ale nawet jeśli nie to ja mam czyste sumienie - próbowałem. jak widać nie wyszło. pamiętaj tylko żeby nie moczyć za długo nóg w wodzie, bo ci szczypiorek z głowy wyrośnie

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 lis 2015, 18:58

Od dziś nie odpalę ani jednego streama w internecie;>

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 23 lis 2015, 18:58

no mnie zmusili do zakupu za 11zł w playerze. niestety upc wali w hu..ja i nie bedzie tam tego kanalu prawdopodobnie nigdy, a przytnajmnije nic nie wskazuje na to aby mial sie pojawic w najblizszej przyszlosci - na zapytanie o eleven otrzymalem odpowiedz: upc juz udostepnia kanaly sportowe (i tu wymienili litanie kanalow), wiec nie mozemy zagwarantowac ze bedzie dostepne eleven . smieszne co?

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 lis 2015, 19:02

nikt cię nie zmusił, telewizja to nie jest dobro niezbędne do przeżycia, prędzej dobro luksusowe (wiem o co ci chodziło, spoko ;))

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Re: Kanały Sportowe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 23 lis 2015, 21:14

rekinho ale się przypierdzielasz. Ja tam rozumiem Nerisa, sam bym tak postąpił, choćby dla zasady. Jedynie o co mógłbym się do niego przyczepić, to o ten avatar :wink:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lis 2015, 21:43

Niektórzy będą płacić za to gówniane eleven bo się przyzwyczaili do oglądania piłki w tv. Jak było na necie to zobaczyłem jak żenujący poziom prezentują to się tylko cieszę, że takiego dylematu nie mam (nc+ nie posiadam) i zdecydowanie lepiej jest włączyć sobie transmisję z neta.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 lis 2015, 22:42

Lepiej jest włączyć transmisję z neta, ciekawe. Szczególnie jak tnie, pikseloza taka, że prawie nic nie widać, co chwila przerywnik reklamowy i jeszcze najczęściej zagraniczny komentarz. Sorki, ale stream telewizji na tę chwilę nie przebije. Nie chcesz to nie płać

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lis 2015, 23:36

Chyba u ciebie. :roftl3:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”