Kto ?? Który avatarpiotrek256 pisze:ta tylko ktoś mu chciał avatar podpierdolićwazi pisze:Bonso, spoko koles. Kibic Realu. Ma prawie 500 postów ale nie zauwazylem zeby nabijal. Wydaje mi sie ze jest lubiany na forum, czasami lubi kogos ochrzanic.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 15 sie 2005, 13:55
Kto ?? Który avatarpiotrek256 pisze:ta tylko ktoś mu chciał avatar podpierdolićwazi pisze:Bonso, spoko koles. Kibic Realu. Ma prawie 500 postów ale nie zauwazylem zeby nabijal. Wydaje mi sie ze jest lubiany na forum, czasami lubi kogos ochrzanic.
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 sie 2005, 13:55
RoRo pisze:ale nie wiem czemu prosil tez o sigi Barcelony
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 sie 2005, 14:00
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 sie 2005, 14:01
Zasugerowałem się wypowiedzią innego użytkownikaBonso pisze:Kto ?? Który avatar. A mozę chodzi o moje słynne "Pie.... nie robie"
cloner pisze:dokladnie to jeden koles wzial avatara od Bonsa, tylko, ze .... jego avatar mial podpis
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 sie 2005, 14:03
Biedny chlopczyk. Posty RoRo widzi tylko w FMie i sigach. LOL. Przyjzyj sie tez troche na tematy o Interze Mediolan i Photoshopie. Tam bywam najczesciejManumef pisze:RoRo - jego posty widuję w p/w dwóch tematach: sigi, avatary... oraz Football Manager. Z tego co widzę, to robie naprawdę niezłe avatary oraz sigi, choć ostatnio popadł w masówkęNie moge powiedzieć o nim ani źle, ani też dobrze.
Bonso - kojażę go z Beckham'em, Realem Madryt oraz Legią Warszawa. Ogólnie nie nabija i pisze posty tylko wtedy kiedy musi.
wazi - Shweinsteiger to jego idol, nie wnosi nic szczególnego na forum...
piotrek256 - czasem nie mogę wyrobic ze śmiechu gdy czytam jego wypowiedzi (w pozytywnym znaczeniu), choć czasem przegina. wydaje się byc sympatycznym userem.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 sie 2005, 14:10
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 15 sie 2005, 14:13
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 sie 2005, 14:13
Nikt sie nie bedzie spianal jak nikt nie bedzie wysysal z palaca swoich postow ... Przynajmniej ja nie bede .. al dobra. Kontynuujmy watek w temaciepiwus pisze:RoRo. Najcześciej bywa w Photoshopie i Interze Mediolan.
Jak się każdy będzie tak spinał to nie widze długiej przyszłości przed tym niezłym, bądz co bądz tematem.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 sie 2005, 14:15
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 sie 2005, 14:31
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 sie 2005, 14:37
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 15 sie 2005, 14:38
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2005, 14:51
szczególnie to basistyManumef pisze:Fieldy - fan [...] Korna, a szczególnie jego wokalisty
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 sie 2005, 14:57
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 sie 2005, 14:58
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio