WKS Śląsk Wrocław (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sie 2005, 14:25

brawo Śląsk :) oby tak dalej:) mam nadzieję ze duża grupa kibiców WKS-u zasili kibiców Wisełki na meczach w LM:)

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 17:14

Mazi pisze:brawo Śląsk :) oby tak dalej:) mam nadzieję ze duża grupa kibiców WKS-u zasili kibiców Wisełki na meczach w LM:)
Do Chorzowa bliżej niż do Krakowa ;) Narazie to Wisełka musi zagrać drugi mecz z Panathinaikosem. Pożyjemy, zobaczymy...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 15 sie 2005, 20:11

a masz jakieś wątpliwości co do awansu??:D

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 16 sie 2005, 22:21

teraz czeka nas specyficzny wyjazd na Widzew. Mam nadzieje urwac punkty badz co badz faworytowi. Przegrali z lechia więc może przedłuzymy tą serie (jesli to można nazwac serią).
"Śląsku my z wami my za was serca oddamy!"

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 sie 2005, 11:11

jak Lechia wygrała to i Śląsk powinien:) wtedy Widzewiacy nie czuliby sie tak pewnie i zaczeli by cos grac(bez obrazy, ale z tego co cytałem z Lechią grali troche...tak jakby chcieli, a niemogli:)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 sie 2005, 14:55

No i kolejne cenne zwycięstwo Śląska.Przewaga Widzewa nie wykorzstał przewagi, oraz podobno faworyzował go straśnie sędzia.No cóż, policjańci nie popisali się, nie wpuszczając naszych kibiców.Na dodatek to był symboliczny wyjazd.Dwa lata temu, w Łodzi został pobity ś.p. Rolik, 17-letni kibic Śląska, który zmarł w szpitalu kilka dni później.Wracał bodajże z Radomska.To był pamiętam wielki szok i nikt z kibiców, którzy wczoraj jechali, nie miał ani barw, ani alkoholu ( pewnie i tak się ktoś wyłamał).To był raczej kulturalny wyjazd, ale i tak polucjańci nie wpuścili na stadion.Powiem tyle - CHWDP.

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 21 sie 2005, 19:33

Bogi pisze:Dwa lata temu, w Łodzi został pobity ś.p. Rolik, 17-letni kibic Śląska, który zmarł w szpitalu kilka dni później.Wracał bodajże z Radomska.To był pamiętam wielki szok i nikt z kibiców, którzy wczoraj jechali, nie miał ani barw, ani alkoholu ( pewnie i tak się ktoś wyłamał).To był raczej kulturalny wyjazd, ale i tak polucjańci nie wpuścili na stadion.Powiem tyle - CHWDP.
On nie został pobity w Łodzi, tylko bodajże koło Częstochowy. Faktycznie ogromna wiekszosc z nas nie miała barw ani alkoholu oraz była ubrana na czarno. Ponoc pzpn wraz z policją podjął decyzje o niewpuszczeniu nas na stadion.
HEJ ŚLĄSK :!:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 21 sie 2005, 22:11

nieźle;] Jaga, Sląsk Lechia:> taka kolejność na koniec sezonu:D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 sie 2005, 22:36

xaver pisze:
Bogi pisze:Dwa lata temu, w Łodzi został pobity ś.p. Rolik, 17-letni kibic Śląska, który zmarł w szpitalu kilka dni później.Wracał bodajże z Radomska.To był pamiętam wielki szok i nikt z kibiców, którzy wczoraj jechali, nie miał ani barw, ani alkoholu ( pewnie i tak się ktoś wyłamał).To był raczej kulturalny wyjazd, ale i tak polucjańci nie wpuścili na stadion.Powiem tyle - CHWDP.
On nie został pobity w Łodzi, tylko bodajże koło Częstochowy. Faktycznie ogromna wiekszosc z nas nie miała barw ani alkoholu oraz była ubrana na czarno. Ponoc pzpn wraz z policją podjął decyzje o niewpuszczeniu nas na stadion.
HEJ ŚLĄSK :!:

A no tak , ale dochodzenie wykazało, że to kibice z Łodzi.Nasi wracali z meczu w Bełchatowie.Ehh [ ' ] dla Rolika :cry: .

Awatar użytkownika
Raulito
Pseudoforumowicz

CIekawy:)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 21 sie 2005, 22:39

CIekawe jak wam tam dalej pujdzie w tej 2 lidze ??? serio tak dobrze gracie beniaminek i juz 2 miejsce no no !!! ale ja licze ze jeszce RUCH CHORZÓW sie odblokuje i moze tak 3 mijesce :)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 21 sie 2005, 22:46

3 miejsce jest zarezerwowane dla Lechii;>

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 22 sie 2005, 21:59

Śląskowi idzie nadspodziewanie dobrze.4 mecze3 zwycięstwa oby tak dalej.ŚŻyczę Śląskowi awansu do ekstraklasy będzie mozna pojedzić na 1 ligę do Wrocka w końcu do tylko 30 km.
A co do kibiców to powinni byli zostać wpuszczeni,przeciez Zarząd Widzewa wiedział wczesniej ,że przyjadą i mogł im tego oszczędzić :x

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 22 sie 2005, 22:30

MacGyyer_1990 pisze:Śląskowi idzie nadspodziewanie dobrze.4 mecze3 zwycięstwa oby tak dalej.ŚŻyczę Śląskowi awansu do ekstraklasy będzie mozna pojedzić na 1 ligę do Wrocka w końcu do tylko 30 km.

Heh, kibic Legii ? :wink: , który nie lubi Śląska ? :)

A co do kibiców to powinni byli zostać wpuszczeni,przeciez Zarząd Widzewa wiedział wczesniej ,że przyjadą i mogł im tego oszczędzić

Zarząd Widzewa ogłosił, że wpuści tych kibiców, których listę wyśle Śląsk.Jako, że nie wysłał, policjańci zawrócili kibiców, ponieważ nie było żadnej listy z nazwiskami.Ogólnie Widzew przeznaczył 100 biletów mniej niż chciał Śląsk i wyszło jakoś tak głupio ogólnie.Ehh, szkoda słów na co niektórych.Przecież za darmo nie chcieli sie tam wbić ... :roll:

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 24 sie 2005, 11:19

Bogi pisze:Przecież za darmo nie chcieli sie tam wbić ...
Oj nie wiem :twisted:
MacGyyer_1990 pisze:Śląskowi idzie nadspodziewanie dobrze.4 mecze3 zwycięstwa oby tak dalej.ŚŻyczę Śląskowi awansu do ekstraklasy będzie mozna pojedzić na 1 ligę do Wrocka w końcu do tylko 30 km.
Mac ciekawi mnie czemu kibicujesz Legii mieszkając w Olesnicy (fajny fc Sląsk tam jest :wink: ).

Awatar użytkownika
Raulito
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 24 sie 2005, 11:36

Sorki mam do was pytanie wiem ze to nie na temat ale chcialem sie dowiedziec jak np...dodac jakis obrazek do podpisu bo jakos mi to nie wychodzi:) z góry dzieki jak ktos odpowie;) a co do Śląska ciekawie ile wytrzymie na tym 2 miejscu :) no zabaczymy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”