Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 lut 2016, 17:58
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 lut 2016, 18:08
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lut 2016, 18:25
To Wiesław musi być wyjątkowym cieniasemDiamen23 pisze:wiem, że fieldy to słaby przeciwnik, ale jednak marlon dał radęfutbolowa pisze:Ciekawe, bo akurat mam wkurwa na niego dlatego, że jest dupą wołową, która nie potrafi mnie obronić.

ubek pisze:Brawo Marlon.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 lut 2016, 18:27
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 lut 2016, 19:28
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lut 2016, 19:59
No przecież Wiesiek jest aktywny, tylko na nas się wypiąłpiotrcies pisze:Może się Marlon wkurwił, że tak piszesz o jego słabości, że postanowił udowodnić swoją siłę poprzez ubicie niewinnego Wieśka?
Szkoda się nad tym rozwodzić. Po prostu odkąd postanowiliśmy zamieszkać razem, bez rodziców, jego matka się dowala do nas, a zwłaszcza do mnie, jak tylko może. Jestem cierpliwa, znoszę wszystkie obelgi bez szemrania, mam gdzieś to, ile kłamstw rozpuszcza na mój temat do ludzi, ale powoli tracę cierpliwość, że mój facet siedzi obok milczący, kiedy ktoś mnie obraża. Rozumiem, że z uwagi na przeszłość ma jakąś traumę, boi się matki, wie, że nie ma prawa do własnego zdania, ale do [ch**] pana, ileż można? Moja matka raz rzuciła głupim tekstem pod adresem Marcina i od razu zwróciłam jej uwagę, że nie powinna chrzanić takich głupot. A ten tutaj nawet nie piśnieMagnum pisze:A co to za akcja w której nie potrafił cię obronić?
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 22 lut 2016, 20:49
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 22 lut 2016, 22:20

Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 lut 2016, 22:21
Nie. I kazał zamknąć ten tematRezus pisze:Dalej go nie ma ?
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 lut 2016, 22:34
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 lut 2016, 22:45
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lut 2016, 23:09
Ja wiem, że nie mogę wymagać cudów, bo zdaję sobie sprawę z kim się związałam, ale wydaje mi się, że on jest jedynym facetem na świecie, który nawet nie mrugnie, gdy ktoś jedzie po jego kobiecie. "Ty suko, ukradłaś nam syna, to mną się miał zajmować do końca życia", "Poroniłaś, bo rozbiłaś naszą rodzinę, a my mieliśmy tu zawsze mieszkać razem" albo życzenie mi w Wigilię na cały głos, żeby mój brat zdechł. Ja jestem twarda, dużo zniosę, ale przy każdej wizycie babsko się do mnie dowala, czyni jakieś zarzuty, a ten nawet nie zaprzeczy. Ciężko to znieść. Najchętniej bym tam nie jeździła, ale muszę dziecka pilnować, bo słyszę, co pieprzy do drugiego wnuka, nastawiając go przeciwko matce.j1mmy pisze:A ja tam Futoblowa uważam że za bardzo po tym swoim chłopie jeździsz i wymagasz niewiadomo czego. Raz , żematka hetera. Dwa zona hetera z dużym bagażem doświadczeń z przeszłości. Trzy facet wydaje się być w typie misia , troskliwy zoną się zajął jak miała depresję po porodową , dzieckiem się zajął, do roboty łazi hajs przynosi a ty jeszcze chcesz żeby był twardy jak skała. Facet po śłubie się nie zmienia jak przed ślubem był typem ciepłego misia to po slubie niewiele zmienisz tak jak w tym dowcipie ona liczyła że on się zmieni, on że ona się nie zmieni. Ja bym sobie sprawę darował na twoim miejscu i oświadczył że ty w absolutnie zaden sposób nigdzie tam do jego rodziców nie jedziesz bo jsteś obrażana i tyle. Nie przyjedziesz ty , nie przyjedzie wnuczka teściowa sie nauczy. A jak na faceta będziesz naciskać to on stwierdzi że pierdoli ten biznes bo matka presja , zona presja itd..
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 lut 2016, 23:38
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lut 2016, 23:45
No widzisz, niektóre matki takie są. W jedno Boże Narodzenie zaczęła objeżdżać nas oboje. Zestresowałam się tak, że poroniłam. Jak później byłam w ciąży z Zośką, zaczęła opowiadać, że chcę zamordować swoje dziecko, bo noszę biżuterię. To jest straszne słyszeć takie teksty, kiedy wcześniej przeżyło się coś takiegoMagnum pisze:O [k****], to az tak? Mi sie wydaje, ze ja pewnie bylbym troche w typie tego, co j1mmy mowi, ale za [ch**] bym nie pozwolil na takie teksty. Inna sprawa, ze nie wyobrazam sobie, zeby moja matka takie teksty walila.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 lut 2016, 23:51
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio