1. Duch - obojętnie gdzie, ale znając moce organizacyjne forum, byłby skłonny przychylić się do opcji z piciem w Kraku. No i jak najszybciej, bo terminy gonią.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 lip 2012, 18:56
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 lip 2012, 19:00
2. bartbuks - jeśli uda się to zorganizować do końca lipca, to też się piszę, z jednym ale, którego nie chcę poruszać na forum publicznym. Kraków może i fajna opcja, ale przychylałbym się bardziej do Wielkopolski i Mazowsza.Duch pisze:1. Duch - obojętnie gdzie, ale znając moce organizacyjne forum, byłby skłonny przychylić się do opcji z piciem w Kraku. No i jak najszybciej, bo terminy gonią.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2012, 19:01
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 lip 2012, 19:04
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 lip 2012, 19:06
piwus pisze:W ten weekend nie uda wam się zorganizować zlotu, takie rzeczy trzeba planować wcześniej.
jeśli do końca lipca uda się cokolwiek zorganizowaćbartbuks pisze:jeśli uda się to zorganizować do końca lipca
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 10 lip 2012, 19:09
Spoko. Nie ma ciśnienia. Pojawił się jakiś pomysł, to można pomyśleć. Ja mam ograniczenia czasowe, więc jak co ma ruszyć to jak najszybciej. Nie będzie jakieś zdecydowanej woli, to podjadę do Bytomia się z clonerem piwa napije.piwus pisze:W ten weekend nie uda wam się zorganizować zlotu, takie rzeczy trzeba planować wcześniej.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 10 lip 2012, 22:29
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lip 2012, 22:30
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 10 lip 2012, 23:34
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 lip 2012, 23:36
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 lip 2012, 5:34
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 lip 2012, 9:28
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 lip 2012, 11:46
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 lip 2012, 19:45
Do Krakowa mam dwie godziny pociągiem, więc mogę spokojnie wpadaćEmerald pisze:Ja powiem tak.
O ile chetnie poznalbym sporo osob z tego zacnego grona, o tyle gdybym mial sie zapisac na jakis zjazd to prawdopodobnie najblizszym terminem bylby wrzesien.
Niestety musze wiedziec znacznie wczesniej, a do tego niedawno wszedlem w okres mega zasowu i do konca lipca (a jak dobrze pojdzie to i caly sierpien) bede mocno zajety (wliczajac weekendy).
Co do lokalizacji zjazdu to rowniez optowalbym za jakims cichym miejscem poza miastem najlepiej w okolicach Kato, Kraka czy Kielc (czyli w miejscach do ktorych dojazd z Krakowa bez samochodu jest mozliwy i nie zajmuje wiecej niz 4-5 godzin). Wiem, ze na wygodnie, ale coz
Natomiast gdyby sie okazalo, ze ktos ma ochote na spotkanie w PUBie w Krakowie czy Katowicach w jakas sobote to chetnie podskocze.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 lut 2016, 1:04
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio