Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 kwie 2016, 19:40
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 kwie 2016, 19:51
Przecież nikt nie wymaga, po prostu jak ktoś ma zdjęcia z podróży to to byłby dobry temat na wrzucenie. Ja robię zdjęcia, bo robię obszerne fotorelacje na forum kolejowe ze swoich podróży więc siłą rzeczy zdjęcia się pojawiają. Wszelkie opisy podróży też są super.janop pisze: A jeśli ktoś nie robi zdjęć?
Wasze zdjęcia zawsze uznaję jako temat do pokazywania zdjęc siebie, a nie krajobrazów czy celów podrózniczych. Możę sie mylę.Dr.Football1 pisze: To jest sabotaz znanego i lubianego tematu "Wasze zdjecia".
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 kwie 2016, 21:34
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 maja 2016, 4:09
Max, jak tam Lwów?maxskr pisze: Super, dzięki, pewnie jutro i pojutrze bardziej poogarniam wszystko i jak coś to będę pytał.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 05 maja 2016, 11:04
Lwów świetny, wyjazd bardzo udany, ale wymęczył i do teraz dochodzę do siebieMagnum pisze: Max, jak tam Lwów?
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 maja 2016, 11:18
Lwy stoją normalnie czy w skrzyniach?maxskr pisze: Oczywiście zaliczony Cmentarz Łyczakowski,
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 05 maja 2016, 11:34
Szczerze mówiąc nie zwróciłem uwagi, ale chyba normalnie, bo nic dziwnego nie rzuciło nam się w oczy.Boromir pisze: Lwy stoją normalnie czy w skrzyniach?
Esencja wyjazdu do tego miejsca w jednym zdaniuBoromir pisze: Najlepszym planem na Lwów to brak planów. Miasto samo niesie.
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 maja 2016, 13:37
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 05 maja 2016, 15:06
Luzik, i tak nam już zależało, żeby być na czas nawet trochę większym kosztem, więc i tak pewnie byśmy skorzystali z "taksówek".Magnum pisze: Super, dzieki za relacje! W sumie mogłem ci powiedzieć o planie awaryjnym na wypadek takiego galimatiasu w Szegini. Parę razy na dzień jest pociąg osobowy ze stacji oddalonej o około 20 minut spacerem od granicy. Z tym, że rozkład jest jaki jest i podróż wychodzi dłużej często.
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 maja 2016, 19:10
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 maja 2016, 12:29
Wreszcie znalazłem to zdjęcie. Jeszcze pod koniec kwietnia stały tak:maxskr pisze: Szczerze mówiąc nie zwróciłem uwagi, ale chyba normalnie, bo nic dziwnego nie rzuciło nam się w oczy.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 07 maja 2016, 17:53
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 maja 2016, 20:36
kaczy
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 maja 2016, 20:56
Jakieś konkrety już ?Enjo pisze: ja jade
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin