Odszkodowania

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
deletter
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 1

Odszkodowania

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deletter » 06 maja 2016, 0:04

Hej wszystkim!

Wiecie, jak najskuteczniej uzyskać odszkodowanie za obrażenia (w moim przypadku złamaną na boisku nogę) doznane podczas zajęć sportowych na uczelni? Ubezpieczyciel (PZU) nie kwapi się do jego udzielenia, a moja noga nadal jest w nie najlepszym stanie :( Znalazłem całkiem fajną stronkę, która może mi w tym pomóc, https://codex.org.pl/odszkodowania/pomo ... kodowania/, ale może Wy mi w tym jakoś poradzicie :)

Dzięki za wszystkie odpowiedzi!
Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 14:10 przez deletter, łącznie zmieniany 7 razy.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Odszkodowania

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 maja 2016, 0:24

Bardzo chciałbym Ci pomóc, jednak nic nie wiem w tym konkretnym temacie.

Nie ma za co.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Odszkodowania

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 maja 2016, 7:56

deletter pisze: Hej wszystkim!

Wiecie, jak najskuteczniej uzyskać odszkodowanie za obrażenia (w moim przypadku złamaną na boisku nogę) doznane podczas zajęć sportowych na uczelni? Ubezpieczyciel (PZU) nie kwapi się do jego udzielenia, a moja noga nadal jest w nie najlepszym stanie :(

Dzięki za wszystkie odpowiedzi!
Podaj więcej szczegółów zdarzenia. Jakie to były zajęcia, czy to były zorganizowane rozgrywki, czy to był faul innego zawodnika, jakie konkretnie obrażenia poniosłeś. No i ogólne warunki ubezpieczenia prześlij. Może okazać się, że to nie od Twojego ubezpieczyciela trzeba dochodzić kasy.

Luna84
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Odszkodowania

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luna84 » 26 wrz 2016, 14:54

Niestety z odszkodowaniami tak juz jest ze zawsze sa z nim problemy.Najlepiej wlasnie pozwolic dzialac jakiejs kancelarii odszkodowawczej w naszej sprawie.Skoro sami sie nie chca to moze to ich troche postraszy..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”