Kto opuści Premiership ?? - Strona 3

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Kto spadnie "bez walki" (z ostatniego) ?

West Brom
11
35%
Southampton
4
13%
Blackburn Rovers
1
3%
Crystal Palace
6
19%
Birmingham
0
Brak głosów
Norwich
6
19%
Fulham
2
6%
inny...
1
3%
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 maja 2005, 22:12

Bardzo się cieszę, że WBA utrzymało się w lidze. Broni tam Kuszczak, gra tam Kieran Richardson (wypożyczony z ManU) i były "diabeł" Jonathan Greening.
"Święci", Norwich i Crystal Palace spadają. Southampton jest mi kompletnie obojętne, Norwich również, a w Palace żąłuję tylko i wyłącznie Andy Johnsona, choć jestem pewien, że kupi go ktoś pokroju Tottenhamu, Middlesborough czy Bolton.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 maja 2005, 10:26

West Brom dzięki Kuszczakowi nie spadło. ;) To znaczy w ostatnim meczu grał bardzo dobrze, i dzięki jego obronom WBA nie przegrało tego spotkania. Podobnie jak Manumefowi żal mi Crystal Palace, bowiem Andy Johnson nie powinien żegnać się z Premiership. Cóż, będzie zmuszony opuścić Londyn i przenieść się do innego miasta leżącego w Anglii, choć interesują się nim rzekomo Austriacy... :?

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 22 sie 2005, 18:27

Według Profesjonała szanse na spadek wyglądają tak:

Sunderl. 1.85
Wigan 1.85
W.B.A. 2.1
Portsm. 3
West Ham 2.5
Blackburn 5
Fulham 4.5

Według mnie poleci Portsmouth. Wigan potrafi grać, co pokazało w meczu z Chelesea. Poziom Premiership jest wyrównany i dlatego łatwiej będzie osądzić na półmetku, kto spadnie.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 maja 2007, 16:59

W tym sezonie z Premiership żegnają się Sheffield United, Charlton oraz Watford. O ile spadek Sheffield i Watfordu nie są dla mnie zaskoczeniem, to trochę zdziwiła mnie tak słaba postawa Charltonu... według mnie na spadek o wiele bardziej zasłużyła drużyna Paula Jewella- Wigan. Ale ze spadku Charltonu mogą wyniknąć również plusy- przenosiny Darrena Benta do lepszego zespołu :] Rzutem na taśmę w Premier League utrzymał się West Ham zawodzący w tym sezonie na całej linii. Mam nadzieję że w przyszłym sezonie pokażą na co ich tak naprawdę stać (o ile w lecie się nie rozprzedadzą :wink: ).

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 17 maja 2007, 17:12

RóżA pisze:trochę zdziwiła mnie tak słaba postawa Charltonu...
Mam dokładnie takie samo odczucie. Pamiętam jeszcze niedawno solidny triumf Charltonu nad West Hamem kiedy to prawie wszyscy skreślili już Młoty w tym sezonie. Ale piękna końcówka zespołu Curbishleya i będziemy mieli niewątpliwą przyjemność oglądania tej drużyny w Premiership. Za rok jednak liczę na lepszą postawę WHU, bo Magnusson jest zakochany w klubie i pewnie się wzmocnią.

Jeśli chodzi o Watford i Sheffield to napewno nie będę za tymi klubami tęsknił, takie zwykłe szaraki ligowe. Birmingham wraca! To jest coś! No i szkoda Leeds, które spadło niestety do 3 ligi...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”