Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 lip 2016, 21:55
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 lip 2016, 22:11
ile nienawiściguru pisze: Patrzę pod kątem futbolu. Portugalia to dno, gówno zagrali na tych ME, to Polska powinna być w finale teraz. Mam nadzieje, ze ta/ten ******* poniesie klęskę. W Portugalii jakoś za żadnym piłkarzem nie przepadam. Sa tacy których nie lubie, albo mi sa obojętni. Francja wręcz przeciwnie, tam w sumie tylko Evry nie lubię z podstawowej 11.
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 lip 2016, 22:27
Zgadzam się, a pisanie, że Polska powinna tam być jest słaba. Toleruję tylko tekst o tym, że szkoda Polski, która mogła zagrać w finale gdyby pokonali PortugalięSergek pisze:ile nienawiściguru pisze: Patrzę pod kątem futbolu. Portugalia to dno, gówno zagrali na tych ME, to Polska powinna być w finale teraz. Mam nadzieje, ze ta/ten ******* poniesie klęskę. W Portugalii jakoś za żadnym piłkarzem nie przepadam. Sa tacy których nie lubie, albo mi sa obojętni. Francja wręcz przeciwnie, tam w sumie tylko Evry nie lubię z podstawowej 11.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 lip 2016, 22:34
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lip 2016, 22:41
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 lip 2016, 22:48
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 lip 2016, 22:50
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lip 2016, 22:51
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 lip 2016, 22:56
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2016, 23:15
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 lip 2016, 0:19
Nienawidzę ich. Na MŚ jak grali w grupie z Niemcami, to kibicowałem Niemcom... Jak Pepe wy haczył reda, jak zbierali baty to czułem się tak jakby Polska wygrała Euro. Teraz rozumiesz? Gdyby finał był Portugalia - Niemcy to byłbym za Niemcami. Aż tak nie cierpię tego główna, przez ich gwiazdę.Sergek pisze: Strasznie mnie irytuje ta wrogość względem Portugalii w polskiej części internetu. I to dlatego nas po prostu wyeminowali. "JACY ONI SŁABI, CO ONI TAM ROBIĄ, GDYBY NIE ONI JUŻ DAWNO MOGLIBYŚMY OGŁOSIĆ SIĘ KRÓLAMI EUROPY, PAZDAN KRÓL RONALDO [ch**]"
Boże. Ile można. Jak Portugalia jest taka fatalna to było się po niej zwyczajnie przejechać, a nie za obierać za cel do końca mistrzostw dopieprzanie się do Portugalczyków o wszystko co możliwe. Nie mam nic do Francuzów, nawet lubię ich drużynę - ale po prostu chcę zobaczyć ostateczną gównoburzę związaną z triumfującym Ronaldo.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bouma » 09 lip 2016, 1:08
Bouma
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 09 lip 2016, 3:02
blackmore

czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 09 lip 2016, 11:34
Poszukam, ale chodzi mi o sytuację, w której Strinić kopnął w polu karnym Naniego. Było to dosłownie chwilę po tym, jak po drugiej stronie groźnie główkował Vida.
blackmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio