Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 19:56
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 22 sie 2005, 12:05
Z tym się nie zgodze w zeszłym sezonie z II ligi nie spadł żaden Śląski klub a awansowała Polonia Bytom czy Śląsk Wrocław. W tym sezonie w III lidze Śląskiej bardzo silna jest Odra Opole która również dołączy do II ligiRaulito pisze:a teraz wieksas broni sie przed spadkiem go III ligi cos tu jest nie takk
Śląskie kluby już nie są uzależnione od kopalni, wszystkie które sponsorowały jakiś klub albo się z tego już wycofały albo poprostu upadły, tak więc zamknięcie nic nie zmieni.Raulito pisze:NIech jeszce pozamykaja wszystkie kopalnie i w tedy nadejdzie KONIEC dla Śląskiej pilki "niestety
Już się odradzają i miejmy nadzieję że będzie to się działo coraz szybciej.Raulito pisze:Bobohawk wiec slaska Pilka musi sie kiedys odrodzic i oby jak najszybciej !!!
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 23 sie 2005, 1:35
forzaROSSONERI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 23 sie 2005, 12:41
forzaROSSONERI pisze:chyba z 10 w drugiej lidze, ktore za rok beda graly w pierwszej i tak (no moze oprocz Ruchu ).
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 23 sie 2005, 13:20
forzaROSSONERI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 23 sie 2005, 13:36
No i dobrze że kibice nie opuścili swojego klubu w tak ciężkim okresie, a to może im bardzo pomóc.forzaROSSONERI pisze:spoko, oni sie pozbieraja, przynajmniej ja w nich wierze.
Nie mam pojęcia ale z tego co mi wiadomo to GKS chyba przejęło stowarzayszenie kibiców i chyba ktoś z nich został prezesem.forzaROSSONERI pisze:Bobohawk może sie orientujesz, czy GKS ma nowego prezesa?
Napisz mi jego imię i nazwisko, pewnie go znam bo sam tam gram tylko że w juniorachforzaROSSONERI pisze:EDIT musze sie tym powchalic pewien mój znajomy gra w Polonii Bytom
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 23 sie 2005, 14:37
forzaROSSONERI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 14:46
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raulito » 23 sie 2005, 15:11
Raulito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 23 sie 2005, 15:57
Raulito pisze:RzuR pisze:
ja wiem ze wielu chlopakow mysli ze jak Slask Wroclaw ma w nazwie Slask to od razu jest Slaska druzyna...ale to nie tak..
pozdro dla kumatych;)
mesajah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 23 sie 2005, 16:32
alex90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 16:39
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 23 sie 2005, 18:31
to dalej nie zmienia faktu. Można zobaczyć na mapie aministracyjnej Polski.Sosnowiec leży na Śląsku
Sosnowiec to miasto na prawach powiatu (powiat grodzki) w południowej Polsce, w centralnej części województwa śląskiego i we wschodniej części konurbacji Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego. Położone na Wyżynie Śląskiej wchodzącej w skład podprowincji Wyżyny Krakowsko-Częstochowskiej. Leży nad rzekami: Białą Przemszą, Bobrkiem, Czarną Przemszą oraz Brynicą, gdzie dwie ostatnie wyznaczają granicę z Górnym Śląskiem. Miasto znajduje się w północno-wschodniej części Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego. Współcześnie dominujący ośrodek Zagłębia Dąbrowskiego, jest zarazem jego stolicą.
Zagłębie Dąbrowskie - kraina historyczno-geograficzna obejmująca wschodnią część województwa śląskiego i zachodnią cześć województwa małopolskiego.
No czyli Sosnowiec leży na Śląsku.Sosnowiec leży we wschodniej części województwa śląskiego(część Zagłębia Dąbrowskiego).
alex90
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio