No i niestety mlodzi Legionisci ostatecznie zremisowali z BVB 3-3 i odpadaja z rozgrywek. Wielka szkoda, bo w ostatniej kolejce moglismy miec wspaniale emocje w Zabkach.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 lis 2016, 17:14
No i niestety mlodzi Legionisci ostatecznie zremisowali z BVB 3-3 i odpadaja z rozgrywek. Wielka szkoda, bo w ostatniej kolejce moglismy miec wspaniale emocje w Zabkach.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 22 lis 2016, 17:24
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 lis 2016, 23:00
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: chuck29 » 25 lis 2016, 12:30
chuck29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 lis 2016, 12:48
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: chuck29 » 25 lis 2016, 13:07
chuck29
Post Wyświetl pojedynczy post autor: chuck29 » 25 lis 2016, 13:14
Barcelona na pewno, bo Anderlecht już nie gra, także nie ma ich kto po drodze wyeliminowaćDr.Football1 pisze: Kogo obastawiasz do final four? Pewnie beda jakies nudy z Barca, Realem, PSG i City.
Mi osobiscie marzyloby sie cos w stylu: Dynamo, Atletico, Brugge, PSVCSKA tez mogloby wyskoczyc, bo na razie prezentuja sie swietnie.
Ze sciezki mistrzowskiej moze namieszac Ajax o ile beda grali w najmocniejszym skladzie. Ciekawy sklad ma Roma, Midtjylland chyba tez juz drugi rok z rzedu, no i Salzburg.
chuck29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 lis 2016, 13:42
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: chuck29 » 25 lis 2016, 14:18
chuck29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 lis 2016, 15:08
Z Atleti warto wspomniec jeszcze Salomona Obame z rocznika 2000 oraz kreatywnego pomocnika Ballesterosa. Problem lezy w komediantach z defensywy oraz braku klasowej '9', bo ten Rodenas jakos w ogole mnie nie przekonuje. Strasznie zawodzi tez Schiappacasse, ktory przychodzil z latka fenomenu, a na razie wyglada jak gosc z Pelikana Lowicz. Szczerze mowiac mialem nadzieje, ze zadebiutuje juz w tym sezonie w pierwszej druzynie Atleti, ale skoro ledwie lapie sie w juvenilu to raczej ciezko oczekiwac cudow.chuck29 pisze: Jeśli chodzi o Atleti z tamtej drużyny kojarzę pomocników, którzy grają i w tej edycji: Ferniego, Juana Moreno i Toniego Moyę. Ciekawą mają sytuację w grupie. PSV tak jak pisałeś, z Rostovem raczej dopełni formalności, więc Atleti zagra z Bayernem o awans. Szkoda, że Fabian Benko nie gra w tym sezonie.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: chuck29 » 25 lis 2016, 19:55
Z Benko wiem. Co więcej, podobno była szansa, by zagrał już na Euro U19, ale ostatecznie nic z tego nie wyszło. A szkoda, bo przydałby się na tamtym turnieju z perspektywy czasu ktoś łączący ofensywę z defensywą (niemniej jednak w przekroju całego turnieju nie to było największą bolączką Chorwatów).Dr.Football1 pisze: Z Atleti warto wspomniec jeszcze Salomona Obame z rocznika 2000 oraz kreatywnego pomocnika Ballesterosa. Problem lezy w komediantach z defensywy oraz braku klasowej '9', bo ten Rodenas jakos w ogole mnie nie przekonuje. Strasznie zawodzi tez Schiappacasse, ktory przychodzil z latka fenomenu, a na razie wyglada jak gosc z Pelikana Lowicz. Szczerze mowiac mialem nadzieje, ze zadebiutuje juz w tym sezonie w pierwszej druzynie Atleti, ale skoro ledwie lapie sie w juvenilu to raczej ciezko oczekiwac cudow.
Niby jest dobrze, bo na razie jest lider i 4 punkty zrobione na bardzo mocnym PSV, ale jak sobie przypomne padline, ktora zagrali u siebie z Bayernem, to jakos ciezko byc optymista. Mam jednak nadzieje, ze w Monachium dadza rade i pograja dalej.
A propos Benko to slyszalem, ze zadeklarowal chec gry dla 'Twojej' Chorwacji. Fajnie moglby zwiekszyc rywalizacje w ekipie U-19, choc ja i tak wole Lovro Majera
chuck29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 lis 2016, 20:26
Oczywiscie, ze nie, choc spodziewalem sie po nim troche wiecej. Wiadomo, ze to nowy kontynent, otoczenie i w ogole wszystko, ale taki Diaz juz na przyklad wyzera w Realu od samego poczatku. Tak czy inaczej Urus na pewno potencjal ma i oby w swoim czasie odpalil.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lis 2016, 21:35
Jakieś powiązania z Kunem?
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 lis 2016, 22:07
Nic mi o tym nie wiadomo, choc Juan to tez Argentynczyk, ale juz z wystepami w hiszpanskich mlodziezowkach.
To prawda, ze chlopaczyna wyglada slodko. Ja mam tylko nadzieje, ze nie skusi sie i nie pojdzie gdzies do Anglii, a ofert ma pewnie od groma.Rossi pisze: Debiut Sekou Sidibe cieszy bardzo. Przerasta wszystkich skrzydłowych PSV w tym momencie, a nie gra tylko z racji wieku. Pamiętasz Dr. mówiłem ci o nim na turnieju w Brukseli, 1,5 roku temu. Po nowym roku pewnie na stałe idzie do O19, następna jesień może być już debiut w Jong, tam jak wypali to droga krótka do pierwszego składu, Cocu lubi nagradzać. Oby wszystko wypaliło.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: chuck29 » 25 lis 2016, 22:29
Brahim to jest potwór. Takich gości jak on kocha się od pierwszego wejrzenia. Dla mnie było to Euro U17. Jeśli Pep planuje zostać nieco dłużej w City, to może zrobić z Diaza kogoś, kto będzie znaczył dla Citizens tyle co Messi dla Barcelony. Troszkę martwiłbym się o jego stronę fizyczną, ale skoro Silva czy Mata nie zginęli w tej lidze, to i Brahim nie zginie - tym bardziej, że będzie "wdrożony" grą w Anglii wśród juniorów, w rezerwach etc.
chuck29
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio