Biżuteria męska - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 gru 2016, 19:15

rekinho pisze:
cloner pisze: Oj Carbon, takie szmaciane paski to są tylko dla nastolatków. Poważne, dorosłe osoby takich nie ubiorą, chyba że celebryci z tv i internetu, cała reszta w nich wygląda śmiesznie.
bzdura
cloner pisze: A taki szmaciany pasek pasuje tylko i wyłącznie do luźnego stylu
bzdura
Skończ rekin hejtować, bo dopiero się przyznałeś że [ch**] się znasz.
muszę sobie kupić zegarek w końcu, ale mocno irytuje mnie, że zegarki są jedyną rzeczą, a propos której nie czuję się zbyt pewnie jeśli chodzi o gust
Ale dziecinada.

O czym my tu w ogóle [k****] rozmawiamy. Dorosła osoba bez zegarka będzie mi mówić co ma styl, a co nie. No jaja jakieś [k****], nie wierzę, tu jest gdzieś ukryta kamera? :roftl3: :roftl3: :roftl3:
Ostatnio zmieniony 06 gru 2016, 19:17 przez cloner, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 19:16

ja przynajmniej mam na tyle pokory, zeby nie robić z siebie głupka udając, że się znam, kiedy się nie znam
no chyba, że znasz się lepiej niż mr. vintage, ale coś mi się nie wydaje

http://mrvintage.pl/2015/01/druga-mlodosc-zlota.html

e: elegancko, że edytowałeś, dzięki czemu zaoraleś się jeszcze bardziej :)
cloner uliczny elegant z trawnikiem na głowie wie więcej o stylu i do kogo pasują materiałowe paski zegarka niż koleś, który wydał poczytną książkę o modzie męskiej, to jakieś jaja :lol: jest tu gdzieś ukryta kamera? :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 gru 2016, 19:24

Obrazek

szmaciany pasek idealnie pasuje do szmacianej marynarki, jak można w czymś takim wyjść? przecież to nawet ładna weekendówka nie jest, bleeeeee

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 19:28

O czym my tu w ogóle [k****] rozmawiamy. Dorosła osoba mówiąca, że materiałowe paski w zegarkach pasują tylko małolatom będzie mówić co ma styl najbardziej znanemu blogerowi zajmującemu się klasyczną modą męską, a co nie. No jaja jakieś [k****], nie wierzę

nie myslales cloner nad założeniem bloga? napisałbyś tym wszystkim blogerom modowym co mozna nosic a co nie, kazałbys spalić szmaciane marynarki (czymkolwiek one są) i sformułowałbyś zasady klasycznej męskiej elegancji od nowa, ale tym razem prawidlowo? czytałbym!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 gru 2016, 19:32

Jak kupisz sobie parę zegarków to daj znać. Wtedy będziesz mógł wrócić do tego tematu.
A mr vintage to miałem polajkowanego zanim ty sie na tym forum w ogóle znalazles.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 19:54

cloner pisze:
Jak kupisz sobie parę zegarków to daj znać.
okej
cloner pisze: Wtedy będziesz mógł wrócić do tego tematu.
jesteś ostatnią osobą, ktora bedzie decydować co mogę, a czego nie mogę
cloner pisze: A mr vintage to miałem polajkowanego zanim ty sie na tym forum w ogóle znalazles.
no i co z tego? gdybys oprocz zalajkowania to jeszcze śledził jego wpisy, to nie napisalbyś takiej bzdury, ze materiowałe paski są dla małolatow. nie wstyd ci, ze osoba bez zegarka jak ja, ma większą wiedzę o noszeniu zegarków niż ty?
jak poczytasz troche blogów, for oraz książek na tematy modowe to daj znac. wtedy bedziesz mógł wrocić do tego tematu

(oczywiście na twoje przyznanie się do winy, że palnąleś glupotę świrując znawce nie liczę ;))

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 gru 2016, 20:00

rekinho pisze: materiowałe paski są dla małolatow.
Szmaciane paski są brzydkie, szybko się brudzą i żaden szanowany biznesmen w czyms takim nigdy się nie zaprezentuje. Trendy hipsterzy od siedmiu boleści, owszem.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 20:01

to trochę coś innego niż
cloner pisze: takie szmaciane paski to są tylko dla nastolatków. Poważne, dorosłe osoby takich nie ubiorą, chyba że celebryci z tv i internetu, cała reszta w nich wygląda śmiesznie. A taki szmaciany pasek pasuje tylko i wyłącznie do luźnego stylu

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 gru 2016, 20:06

Bo ja hipsterów czy innych metropedałów wrzucilem do kategorii celebryci. I dalej będe się trzymał że szmaciany pasek nie pasuje do garnituru.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 gru 2016, 20:12

Pelna zgoda z clonerem. Do garaniaka tylko bransoleta albo skora, ktora powinna sie zgrywac odcieniem z paskiem i butami.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 20:20

cloner pisze: Bo ja hipsterów czy innych metropedałów wrzucilem do kategorii celebryci
zalajkowany przez ciebie mr. vintage to hipster czy metropedał?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 gru 2016, 20:30

cloner ma racje (nie wierzę, że to piszę) szmaciane paski są śmieszne, brak im stylu i klasy, tylko skórzane :smoke:

można sobie taki założyć... na plażę albo do sportu :wink:

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 20:36

kolejny co sie lepiej zna od ludzi zajmujących się klasyczna modą męską zawodowo :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 06 gru 2016, 20:46

rekinho pisze: kolejny co sie lepiej zna od ludzi zajmujących się klasyczna modą męską zawodowo :D
To w takim razie nie możesz wypowiadać się w żadnym temacie piłkarskim, bo np. jakie masz prawo do krytykowania wyborów trenera odnośnie składu/taktyki albo transferów dokonywanych przez dyrektora sportowego ? Oni się tym zajmuja zawodowo 8)

Ktoś kto się czymś zawodowo zajmuje nie oznacza, że jest nieomylny i że wszyscy w ciemną będą akceptować to co mówi/pisze, a już tym bardziej w kwestii mody...

Prosty przykład.... kiedyś MODNE były buty na koturnach tzw. żelazka (koniec lat 90') laski w tym wyglądały jak &%$%&#$ - zanegujesz ? :ozob:
Ostatnio zmieniony 06 gru 2016, 20:56 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Biżuteria męska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 20:55

no i troche tak jest, tak naprawde to my się tutaj na forum gówno znamy na piłce, szczególnie na taktyce
podobnie ze zmianami - w porównaniu do trenera mamy nikłe pojęcie o tym w jakiej dyspozycji jest dany zawodnik, czy coś mu nie dolega, czy sztab odpowiedzialny za 'rozgryzanie' przeciwnika nie doszedł po analizach do wniosku, że akurat przeciwko temu przeciwnikowi poradzi sobie słabiej itp itd

no i ja wcale nie uważam, ze profesjonaliści zawsze wszystko wiedzą lepiej, tak tylko operuje wokół pseudoargumentu clonera, że bede sie mogl wypowiadac o zegarkach dopiero, jak bede miał ich kilka ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”