popieram, sytuacja analogiczna jak z pazdanem
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 18 gru 2016, 23:12
Mój głos akurat powędruje na Barzagliego.Boromir pisze:Barzagliego i Chielliniego możesz spokojnie wywalić, bo żaden Juventino nie zagłosuje na nich tylko na Bonuca.
fekalia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 18 gru 2016, 23:31
Szacunek do Andrei (zawsze spoko), czy dalej nie przekonałeś się do Leo, bo też nigdy specjalnie nie byłeś jego zwolennikiem?fekalia pisze:Mój głos akurat powędruje na Barzagliego.Boromir pisze:Barzagliego i Chielliniego możesz spokojnie wywalić, bo żaden Juventino nie zagłosuje na nich tylko na Bonuca.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 18 gru 2016, 23:32
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 gru 2016, 23:37
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 19 gru 2016, 13:26
Przekonałem i to bardzo.maciek_88 pisze:Szacunek do Andrei (zawsze spoko), czy dalej nie przekonałeś się do Leo, bo też nigdy specjalnie nie byłeś jego zwolennikiem?
fekalia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 gru 2016, 13:34
Bonnuci > Barzagli - głównie ze względu na to, że na korzyść Leo przemawia zachowanie w polu karnych przy rzutach rożnych i jego długie celne podania z własnej połowy przy wyprowadzeniu piłki.maciek_88 pisze:Szacunek do Andrei (zawsze spoko), czy dalej nie przekonałeś się do Leo, bo też nigdy specjalnie nie byłeś jego zwolennikiem?fekalia pisze:Mój głos akurat powędruje na Barzagliego.Boromir pisze:Barzagliego i Chielliniego możesz spokojnie wywalić, bo żaden Juventino nie zagłosuje na nich tylko na Bonuca.
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 19 gru 2016, 13:42
No dobrze, ja jednak przy wybieraniu środkowego obrońcy skupię się na walorach czysto defensywnych.
fekalia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 gru 2016, 15:03
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 19 gru 2016, 15:06
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 gru 2016, 18:20
Diamen23
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 19 gru 2016, 18:28
sci
Boromir
Wróć do „Plebiscyty i rankingi”