Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 kwie 2017, 0:19
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 kwie 2017, 16:42
ozob
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 14 kwie 2017, 14:46
Nie tak dawno Inter jedną z najstarszych kadr w historii wygrał tę Ligę Mistrzów, więc tych zmian bym tak nie pchał na siłę. Formalnie to oni muszą wprowadzić niewielkie korekty. Przede wszystkim wydaje mi się, że potrzeba jak najszybciej pomyśleć nad nowym partnerem Alcantary, bo Alonso wyglądał tragicznie wręcz w środę. Wymieniłbym też kogoś z dwójki Martinez/Lahm(ten pierwszy wcale nie rozgrywał tak złego spotkania, gdyby nie było tych głupich żółtych kartek). No i to wciąż drużyna bez lidera. Aż sam jestem zdziwiony, że Lewandowski ma taki wpływ na grę tego zespołu, ale Bayern z Mullerem na szpicy jest fatalny i ma impotencję na zagrożenie rywalom praktycznie.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 14 kwie 2017, 16:26
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 kwie 2017, 17:30
W teorii druga linia Bayernu jest mocno obsadzona, bo przecież prócz Thiago, Vidala i Alonso mają jeszcze Kimmicha, Sanchesa oraz moga przecież przesunąć tam Martineza.
Martinez gra świetny sezon na środku obrony, ale pewnie jego pozycja w przyszłym sezonie zależeć będzie od wzmocnień Bayernu. Jeśli sprowadzą kolejnego stopera to pewnie wyląduje w drugiej linii.Wymieniłbym też kogoś z dwójki Martinez/Lahm(ten pierwszy wcale nie rozgrywał tak złego spotkania, gdyby nie było tych głupich żółtych kartek).
Mueller na 9tce i to jeszcze zaraz po kontuzji...to nie mogło się udać. Po prostu. Nie jego pozycja, nie jest w formie. Bayern płaci za brak konkretnego zmiennika.Aż sam jestem zdziwiony, że Lewandowski ma taki wpływ na grę tego zespołu, ale Bayern z Mullerem na szpicy jest fatalny i ma impotencję na zagrożenie rywalom praktycznie.
red85
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 kwie 2017, 19:31
Dlatego napisałem "kolejnego stopera". Pewniakiem wydaje się póki co na razie Hummels. Sule póki co daje radę na poziomie Bundesligi, a Boateng wygląda jak cień zawodnika, który jeszcze niedawno wydawał się filarem defensywy FCB.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 18 kwie 2017, 19:09
matt_

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 kwie 2017, 19:26
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 kwie 2017, 19:43
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 kwie 2017, 19:45
piotrcies

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 kwie 2017, 19:48