Niektórzy mają strażaka z wężem, inni motocykl, odważnik kettle ( maniacy crosfitu)
A jeśli chodzi o symbol piłki nożnej to nie widziałem takowego....
A wy ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 05 wrz 2017, 22:02
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 05 wrz 2017, 22:08
sci

Delpiero14
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 wrz 2017, 15:37
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 06 wrz 2017, 16:33
Też niestety albo i stety nie mam czegoś co bym mógł nazwać "pasją życiową ". Kąsam trochę tu trochę tam. Ale i tak czasem człowiek zazdrości tym tak bardzo wkręconym w swoją pasję. ..i gdzieś się pojedzie i pozna czasem kogoś. ...
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 wrz 2017, 17:08
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 06 wrz 2017, 17:17
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 wrz 2017, 17:21
fieldy

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 06 wrz 2017, 17:29
A jak ich szukałeś? Mi na myśl to chyba tylko fejs przychodzi bo te portaliki typu znajdź swoją rodzinkę to są chyba malutkie co nie?fieldy pisze:[p
Ja od października zeszłego roku wkręciłem się w genealogię. Przez blisko rok znalazłem masę powiązań rodzinnych, :
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 wrz 2017, 17:34
na fejsie to w późniejszej fazie, najpierw musiałem znaleźć w ogóle powiązanie tamtej rodziny z moją, żeby w ogóle wiedzieć, czy to rzeczywiście rodzina. Więc najpierw przeszukiwałem archiwa państwowe (wielkopolska ma najlepsze w Polsce wyszukiwarki do tego) i jak już się upewniłem, ze to rodzina, to ancestry.com bo w USA nie znają pojęcia ochrona danych osobowych i tam można wiele znaleźć. np. spisy powszechne z 1940 są ogólnie dostępne i za darmo. Bardzo pożyteczna sprawa. Jak znalazłem niezyjących przodków, to później znalezienie ich żyjących potomków nie było juz trudne, bo się udzielali na stronie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: odzywiony » 11 wrz 2017, 16:30
odzywiony
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio