Patent sratent. Dzis mieli fuksa i to tak się nazywa a nie inaczej.Ilka pisze:[p
Nie wiem czy znajdzie się drużyna która wyeliminuje ten Real, mimo że grają kichę totalną to na LM mają patent i nie zdziwię się jak wygrają po raz kolejny. .
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 14 lut 2018, 23:18
Patent sratent. Dzis mieli fuksa i to tak się nazywa a nie inaczej.Ilka pisze:[p
Nie wiem czy znajdzie się drużyna która wyeliminuje ten Real, mimo że grają kichę totalną to na LM mają patent i nie zdziwię się jak wygrają po raz kolejny. .
RoyKeane
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 lut 2018, 23:36
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 14 lut 2018, 23:40
ozob
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LKlajt » 15 lut 2018, 0:24
Nie ogarniam
LKlajt
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 15 lut 2018, 0:40
Odniosłem się do dzisiejszego spotkania. Chyba nie zaprzeczysz że mieli dziś dużo więcej szczęścia.
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2018, 5:52
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 15 lut 2018, 8:03
emski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 15 lut 2018, 8:45
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 15 lut 2018, 9:43
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 lut 2018, 11:43
Ja tam widziałem, że podawał. Bramka padła po jego świetnej asyście, a Cavani właśnie po podaniu Brazola oddał strzał i mógł się pokazać na boisku. Tutaj warto wspomnieć, że Urugwajczyk praktycznie nie współpracował z pozostałymi napastnikami.fieldy pisze: PSG daleko nie zajedzie, jak Neymar po kazdej akcji indywidualnej zawsze będzie chciał sam kończyć, by zostać bohaterem. Jakby trafili na Man City to też by dostali po dupie (podejrzewam), bo tamci grają zespołowo, a nie każdy sobie. Mbappe też raz miał ostry kąt i wolał uderzać słabo w bramkarza niż podać do środka. Więc nie tylko Neymarowi mozna to zarzucić.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 15 lut 2018, 11:50
moody
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio