Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: wloski » 21 mar 2018, 18:20

ubek pisze:
futbolowa pisze:
cloner pisze: Otóż to. Noga mu się powinie,nie zapłaci paru rat i kicha. Hajs chyba przepada? Mieszkanie jest banku?
Właśnie dlatego nie jestem fanką kredytów. Niewiele trzeba, by się w długach zakopać, a w przypadku nagłych problemów stracić wszystko.
Oczywiście, że mieszkanie jest jego, a nie jak to się zwykle mawia "banku". W przypadku nagłych problemów sprzedaje mieszkanie, idzie mieszkać do rodziców i spłaca kredyt.
Faktycznie to mieszkanie jest w takim procencie banku ile zostało jeszcze kasy do spłacenia, ale prawda jest taka, że jak nie ma żadnych regulacji np. związanych z MDM to można opierdolić mieszkanie, spłacić resztę tak jak napisałeś i przeprowadzić się do rodziców, wynająć mieszkanie i rozpocząć nowe życie.
ozob pisze: Sorry wloski, ze Cie urazilem. Nie chcialem. Fakt jest jednak taki, ze patrzac na liczby jakikmi operuja ludzie to my na tym forum to biedny plankton. I jak najbardziej kredyty sa dla nas. Jednakze trzeba patrzyc na oprocentowanie.
Nie uraziłeś mnie, nie wiem kiedy mówisz serio, a kiedy żartujesz, także zawsze uważam, że żartujesz ;).

Wróć do „Hyde Park”