Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

Post autor: Rojiblanco » 05 cze 2018, 14:31

RLG pisze: Poza kłamstwami i insynuacjami.
To, że nawet nie wiedziałeś, iż Ramos jest kapitanem nie jest kłamstwem. Teraz jeszcze twoja postawa odnosnie Kariusa i jego gry...
RLG pisze: Masz przed sobą efekty pracy specjalistów, to reagujesz nazywając innych trollami i wyśmiewając się z amerykańskich lekarzy;
Nie innych, tylko Ciebie :)
RLG pisze: Ignorujesz to, co piszę by odpisywać mi na to, co nie pisałem.
Nigdy nikogo nie ignrouję, chyba że ten ktoś ignoruje to, co ja piszę - wcześniejsza dyskusja o świętych kapitanach Bayernu - sprytnie pominąłeś temat :)
RLG pisze: Ramos jest boiskowym bandytą. To osobny temat. Jest nim. Zarzucasz innym to, że nie znają się na piłce i nie oglądają meczów, ale zastanawia mnie, co Ty oglądasz, że nie wiesz, jak gra Ramos i jak, mimo ciągłego pobłażania mu, często łapie kartki i kary.
Nigdy nie pisałem, ze Ramos to bezgrzeszny osobnik. Daruj sobie te wywody - nie do mnie powinieneś to kierować. Śmieszy mnie tylko twoja postawa w kontekście Realu/Ramosa, to kreowanie przez Ciebie nowej rzeczywistości i pomijanie niewygodnych faktów.

Przepraszam innych za sposób prowadzonej "dyskusji", ale ten człowiek wypisuje takie głupoty, że nie da się tego czytać.

Wróć do „Puchary Europejskie”