Też przeczytałem z 10 stron
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 cze 2018, 18:05
Więc albo Karius jest idiotą bo nie zgłosił problemu w trakcie meczu (a wstrząs mózgu, nawet lekki to uraz którego objawy pojawiają się w ciągu kilku minut) albo wyniki badań są ustawione pod kątem próby poprawy wizerunku Niemca.seba82 pisze: Co do samego Kariusa(skoro już winowajcą uznano wstrząs mózgu) to jest debilem, bo człowiek jak ma wstrząs mózgu to wie, że ma wstrząs mózgu a jak jest już całkiem nieogarem to przynajmniej wie, że jest coś nie tak z nim. Jak miał problem z reakcją to nie przy dwóch akcjach tylko cały czas, więc jak mi go było szkoda za te babole(bo myślałem, że to typowy pech) tak teraz mi go nie szkoda, bo to jego wina i powinien zejść z boiska a tak stało się co się stało.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 cze 2018, 18:06
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 05 cze 2018, 18:08
tak można gdybać do 2025 roku...BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 cze 2018, 18:08
Wątpię by renomowany lekarz wdał się w taką akcję, zresztą badania wykazały symptomy po wstrząsie mózgu ze znaczną poprawą, co może oznaczać wszystko. Te badania można sobie w dupę wsadzić, bo jedni będą mówić że miał wstrząs a przeciwnicy, że lekki uraz głowy.
seba82

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 cze 2018, 18:13
A kto to sprawdzi? Ważne że poszło w świat i już na forum widać że ktoś to łyknął
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 cze 2018, 18:14
"On May 31, 2018 Mr. Karius underwent a comprehensive examination by Dr. Ross Zafonte and Dr. Lenore Herget in Boston at Massachusetts General Hospital and Spaulding Rehabilitation Hospital.
"After carefully reviewing game film and integrating a detailed history – including his reported present and immediate post-contact subjective symptoms – physical examination and objective metrics, we have concluded that Mr. Karius sustained a concussion during the match May 26, 2018.
"At the time of our evaluation, Mr. Karius’s principal residual symptoms and objective signs suggested that visual spatial dysfunction existed and likely occurred immediately following the event. Additional symptomatic and objectively noted areas of dysfunction also persisted. It could be possible that such deficits would affect performance.
“We also note that Mr. Karius has reported significant and steady improvement since the concussive event, and we expect him to make a full recovery based on the results of the examination. We expect that with treatment and by following prescribed activity protocols he will continue to improve. We have encouraged vigilance and an emphasis on safety in his eventual return to full activity.”
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 05 cze 2018, 18:25
Bernabeu

Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 05 cze 2018, 18:45
Nawet jak Ramos dodał trochę od siebie to przecież nie walnął w tego Kariusa specjalnie, więc za co byś go chciał karać po meczu? A czy dodał to ja tam nie wiem, chyba, że ktoś ma dobrą powtórkę.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 05 cze 2018, 18:51
Akurat jest to taki typ zawodnika że chętnie zrobił by krzywdę, i to wyobraź sobie że specjalnie. To się teraz nazywa cwaniactwo boiskowe.Bernabeu pisze: Nawet jak Ramos dodał trochę od siebie to przecież nie walnął w tego Kariusa specjalnie, więc za co byś go chciał karać po meczu? .
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 05 cze 2018, 18:52
moody
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 05 cze 2018, 18:58
moody90 pisze:to jest ramos, wiadomo, ze nie walnalby nikogo specjalnie. zreszta cala ta akcja z wstrzasnieniem smierdzi, bo carbon pisal, ze karius dostal w ramie i ja mu wierze. wiec co najwyzej wstrzasnienie barku wchodzi w gre
RoyKeane pisze:Akurat jest to taki typ zawodnika że chętnie zrobił by krzywdę, i to wyobraź sobie że specjalnie. To się teraz nazywa cwaniactwo boiskowe.
Bernabeu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio