Parada Równości

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Parada Równości

Post autor: HMK » 21 lip 2018, 10:42

czarny samael pisze: No i dobrze. Lepsze to niż bandy homofobów łażące po ulicach i zachowujące się jakby dopiero weszli do cywilizowanego świata.
Dobrze? :lol2: No tak, niech dzieci z domów dziecka trafiają do takich "rodzin" i patrzą na przykład jaki daje mi dwóch ojców. :lol2: Niech miłość i ciepło od takowej dwójki będzie mocniejsze niż niejednej normalnej rodziny (o czym wspominała chyba futbolowa wcześniej) tylko co z tego skoro wzorzec wychowania będzie zachwiany przez odchyły pewnych osób nazywanych gejami.
Homofobów wcale nie musi być dużo, to że są osoby nietolerujące tej dewiacji (i dobrze) nie znaczy, że każdy będący przeciwko związkom homo wyjdzie na ulicę i będzie pałował każdego geja (czego też nie popieram, dla mnie to taki sam stan społeczny jak i homosie).
Zależy przez co rozumiesz słowo homofob. Bo homofobię można rozłożyć na dwie grupy - jedną tę, o której Ty wspominałeś czyli patologów chodzących po ulicach i chcących obijać mordy wszystkiemu co się rusza czego i ja nie popieram. Drugą na tę, która nie akceptuje tej dewiacji i jest przeciwko gejom/związkom partnerskim/adopcji dzieci przez gejów lub lesbijki i innych pochodnych tematu homo. Ja jestem znacznie bliżej tej drugiej grupy i nie zamierzam akceptować jakichś odchyłów typu chłop z chłopem. Wychowany byłem w katolickiej rodzinie, a to że sam nie wierzę w Boga nie zmienia mojej opinii, że normalną rodzinę powinny tworzyć mężczyzna i kobieta. Nie kobieta z kobietą lub mężczyzna z mężczyzną.
czarny samael pisze: :haha:
Co za idiotyzm.
I z czego rechoczesz czarny samuelu? Jeśli dla Ciebie lepszym społeczeństwem będzie kraj zalany związkami homo i środowiskiem LGBT to Twoja sprawa, ale w tym nic dobrego nie ma. Polska i tak się jakoś trzyma w tym aspekcie względem zachodu i uwierz mi, że ostatnie czego u nas potrzeba to legalizacja tej dewiacji.
Standardowo jak zawsze pierdolisz głupoty, czy to w tematach piłkarskich czy w politycznych.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”