Opisz poprzednika - Strona 245

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
WKB
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1584

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 15 sie 2018, 17:12

Ilka - powiem krótko. Pojawia się i znika [...].

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 19 sie 2018, 2:55

WiernyKibic - fan boy Barcy bo Messi jest święty (nie dziwie się bo jest), nie lubi weszlaków a to akurat na minus. Więcej nie powiem bo raczej mało udziela się w tematach które przeglądam

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sie 2018, 7:45

BeBad - fan weszlo, za co ma małego minusa, fan United, za co minus większy, w dodatku nie lubi Ozila, za co w ogóle powinien jakąs kare dostać :rozga:

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 19 sie 2018, 8:29

fieldy - a za to co wyżej napisałeś aż sie pokusze ;p do dzisiaj (zaznaczam DZISIAJ) miałem go za jednego z najbardziej wartościowych użytkowników :) mega dystans do siebie i klubu któremu kibicuje :) i nie liże dupska żeby nie było ;p najlepszy admin ever

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 sie 2018, 8:59

wielki fan MU i Mourinho, nie da złego słowa o nim powiedzieć;) ale mało go znam wydaje sie w porządku, niekonfliktowy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 sie 2018, 9:24

league - człowiek mem, wyjęty ze starozytnego egiptu, gdzie ludnosc poslugiwala sie hieroglifami. Nikt nic o nim nie wie, ani ile ma lat, ani komu kibicuje, ani jakie ma poglady, ani jak ma na imie, ani czy ma zone, ani czy ma partnera, czy ma dzieci, czy ma psa. Czlowiek hejt.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 sie 2018, 9:43

cloner - legenda, na forum od czasów starożytnych. Trochę trolluje, ale raczej czuje się tu swobodnie co mnie nie dziwi ze względu na swoją forumową karierę. Baleciarz, fan Pb i Interu (niektórzy piszą o Legii, a ja pamiętam jeszcze Brescie :mrgreen: ). Wydaje mu się, że wie wszystko i lubi poprawiać innych, ale rzeczywistość w większości jest zgoła inna ;) ja tam lubię chłopa mimo, że nie raz gdzieś się tam poprztykaliśmy

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 19 sie 2018, 10:17

Ooo Tomusia chciałam opisać :P

Bardzo sympatyczny i miły kibic Juve :D Wierny i oddany swojej drużynie. Wielki fan del Piero, ale nie tego forumowego tylko tego jedynego i prawdziwego ;) Lubi też Niedźwiedzia. Trochę też kibicuje Lechii Gdańsk, ze względu za zamieszkanie w tym pięknym mieście :) Kiedyś nawet uczęszczał na Lechię jak jeszcze mieli mniejszy i w całości wypełniony stadion. Teraz ze względu na wiek bardziej kibic w kapciach ;) Lubi oglądać mecze Polski z niedoszłymi teściami.
Zafascynowany zimowymi ogniskami na które może pójść w dresie :mrgreen: Bezkonfliktowy, ale mający swoje zdanie ...

Postać Tomusia na duży plus, piwo za Juve bym z nim wypiła ;)

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 19 sie 2018, 10:27

Ilka, sympatyczna starsza pani z Łodzi. Tak naprawdę jakby się postarała to mogłaby być moja matką. Wielka fanka Widzewa, Barcelony, Manchesteru United oraz Juve. Bukmacher z krwi i kości, jednak z powodu wypalenia zawodowego postanowiła szukać szczęścia gdzie indziej. Bardzo miła, stonowana, pozytywna. Niejeden próbował z nią tu flirtować, ale niestety musiał obejść się smakiem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sie 2018, 10:30

Delpiero, jeden z klanu forumowego, strasznie chce być jak Pioter, podobne żarty wypisuje, ale do ideału jeszcze brakuje. Tak bardzo chce być Piotrem, ze nawet modem by chciał być (nie dla psa kiełbasa :mrgreen: ) Może za jakiś czas :)
Od 3 lat na forum, ale nad wyraz aktywny, wiec wydaje sie, ze siedzi z nami już długo... czasami wydaje sie, ze za długo :mrgreen:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 sie 2018, 10:33

Delpiero14 - nasza forumowa maskotka. Na co dzień nosi emerytury ubekom, a że to są duże emerytury, to się biedak nadźwiga. Kibicuje Juve, ale mimo to jest pozytywnym usterek. Fan zimnego latte, Depeche Mode oraz przyjaciół. Mój człowiek.

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8193

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 sie 2018, 10:35

fieldy - admin nad adminami. Różne plotki krążyły na jego temat, że je surowe mięso z kotów, że pije krew etc., a prywatnie jest to bardzo miły, starszy czlowiek.
Lubi Pink Floydów, Arsenal, Przyjaciół oraz moją skromną osobę. Zdecydowanie top userów i mój forumowy kumpel :beer:

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 19 sie 2018, 10:39

Piotrcies, oraz fieldy. Tacy forumowi Flip i Flap. Jeden ma władze i jest niezależny a drugi tylko udaje ze ma władze a tak naprawdę musi o wszystko prosić i pytać tego pierwszego. Postacie kultowe, stojące po przeciwnej stronie barykady. Jako ze jeden jest Diablem a drugi Kanonierem to zapomnieli już jak smakuje słodki smak sukcesu. Żeby sobie przypomnieć musza raz na jakiś czas wcielać się w szeregi kibiców Juve, wtedy chociaż przez chwile mogą poczuć się zwycięzcami.

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 19 sie 2018, 11:49

Delpiero - marzy o tym by być moim synem. Niestety słabo się wtedy starałam. Ale mogę go adoptować, jedynie musi zmienić imię na Alex. Bardzo sympatyczny dzieciak, posłuchał mamusi co do miłości klubowej, przynajmniej w jednym przypadku :mrgreen: Ułożony i grzeczny, wiadomo kto wychowywał ;) Jedynie za tą starszą panią należy się :rozga: ... nie wolno mamusi tak obrażać ;)

może jestem, kto wie :mrgreen:

Edit: Publicznie się nie przyznam do romansu z jednym Panem piłkarzem, do Ciebie mogę ;)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Opisz poprzednika

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 sie 2018, 13:22

Ilka - Kobieta 30+, która zabłądziła w Internecie i przypadkiem założyła konto na męskim forum o piłce nożnej. Podobno jeszcze całkiem nieźle się trzyma i pomimo niskiego wzrostu szczyci się otrzymywaniem propozycji rozbieranych sesji fotograficznych, ale za bardzo się wstydzi i woli mieć na sobie koszulkę reprezentacji Polski. Być może desperacko szuka szuka męskiego towarzystwa, na co wskazują również podejmowane przez nią aktywności zawodowe od siedzenia przy komputerze w oddziałach firm bukmacherskich po bliżej nieokreśloną pracę fizyczną na kilka zmian. Zupełnie nie ciągnie jej do układania na półkach i sprzedawania ciuchów, kosmetyków, lub choćby do parzenia kawy albo kręcenia włoskich lodów do wafelka. Twierdzi, że lubi chodzić na mecze, co tylko potwierdza jej słabość do męskiego towarzystwa, zwłaszcza takiego z wąsami i piwem w ręku. Być może czuje tykanie zegara biologicznego, więc brakuje jej spokojnego męża i dzieci, by mogła spełnić się w tradycyjnej roli płciowej, a wszystko powyższe jest tylko tego objawem. Niestety dziwne sympatie kibicowskie kierowane do takich klubów, jak Barcelona, czy Juventus, nie ułatwiają jej tego zadania. Lubi czytać o sobie, dlatego regularnie wypowiada się w tym temacie, a jej cichym marzeniem jest zostać Miss Mundialu albo chociaż Miss stadionu Widzewa, ale zadania nie ułatwia brak kamer telewizyjnych na tym ostatnim.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”