Kobiety .... - Strona 42

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 23 sie 2018, 18:14

cloner pisze:a każda kobieta lubi hajs.
Teraz ja to muszę :roftl3:

Bo faceci nie lubią.
Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora. To tak jak ja bym napisała że faceci lubią duże cycki, a tak nie jest, bo jedni wolą małe, a inni całkiem inną część ciała ;)
Zresztą chyba tu na forum nie wygraly nawet cycki. ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2018, 18:30

No wygrał tyłek. I o tym wlasnie pisałem. Że my patrzymy na wygląd, dla każdego liczy sie cos innego, twarz, usmiech, biust, nogi, tyłek, itd. A dla Was? oglądacie się za normalnymi facetami ze swietnym autem i jeszcze lepiej prosporującą firmą.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 23 sie 2018, 18:47

Z każdym postem ogarnia mnie coraz większy smutek.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 sie 2018, 18:52

cloner pisze:No wygrał tyłek. I o tym wlasnie pisałem. Że my patrzymy na wygląd, dla każdego liczy sie cos innego, twarz, usmiech, biust, nogi, tyłek, itd. A dla Was? oglądacie się za normalnymi facetami ze swietnym autem i jeszcze lepiej prosporującą firmą.
Bez kitu, skąd Ty to bierzesz? Nie wiem, może to się bierze z tego, że większość moich znajomych tworzy związki od czasów nastoletnich (wtedy tylko jeden typ miał malucha, drugi tico, reszta nic), ale dla mnie to, o czym mówisz, jest totalnie nieprawdopodobne.

Może zadajesz się z nieodpowiednimi laskami?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2018, 18:55

Ale czy ja pisze o swoich doświadczeniach? Przecież to samo pisał cement, tylko ubrał to w ładniejsze słowa. Ja jako prosty chłop pisze wprost.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 sie 2018, 19:00

cloner pisze:Ale czy ja pisze o swoich doświadczeniach? Przecież to samo pisał cement, tylko ubrał to w ładniejsze słowa. Ja jako prosty chłop pisze wprost.
Skoro Twoje doświadczenia są inne, to czemu wysnuwasz wnioski na podstawie cudzych? :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2018, 19:04

Moje doświadczenia są mocno zróżnicowane.
Ale chyba nie powiesz mi, że jakbym pod kluby przyjeżdżał nowym audi a8, laskom stawiał drinki, to w końcu jakaś modelka o dużym biuście i pieknym tyłku by nie chciała się ze mną spotykać? przeciez to logiczne.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 sie 2018, 19:10

cloner pisze:Moje doświadczenia są mocno zróżnicowane.
Ale chyba nie powiesz mi, że jakbym pod kluby przyjeżdżał nowym audi a8, laskom stawiał drinki, to w końcu jakaś modelka o dużym biuście i pieknym tyłku by nie chciała się ze mną spotykać? przeciez to logiczne.
Jeżeli zamierzasz kandydatki szukać w klubie to chyba rzeczywiście nie masz innego wyjścia :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2018, 19:13

Nie mam zamiaru nikogo szukać, dookoła same szony. A szukałem też online, poprzednią dziewczynę tak znalazłem przecież. I uwierz mi, 18 na 20 pyta w ciągu 2-3 dni online jakim autem dysponuję. ;)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 sie 2018, 19:18

cloner pisze:Nie mam zamiaru nikogo szukać, dookoła same szony. A szukałem też online, poprzednią dziewczynę tak znalazłem przecież. I uwierz mi, 18 na 20 pyta w ciągu 2-3 dni online jakim autem dysponuję. ;)
Wcale mnie to nie dziwi. Coś musiało spowodować, że w tym wieku zostało im szukanie online albo w klubach :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2018, 19:20

I dochodzimy do tego co pisał Cement. Kobiety są bardziej wybredne. Te które zostaly bez faceta dalej będą szukać tylko bogatych, aż w końcu obudzą się z palcem w czterech literach. To ten sam typ, co te Twoje, którym nie wiesz co odpisac.

Awatar użytkownika
Cement
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2550
Kibicuję: Cementarnica 55 Skopje

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 23 sie 2018, 19:24

Nie ma się co obrażać na to co pisze cloner, może ujął sprawę niezbyt wdzięcznymi słowami, ale taka jest prawda. Mężczyźni zwracają uwagę głównie na urodę kobiety, natomiast kobiety oprócz wyglądu mężczyzny także na jego sytuację ekonomiczną i pozycję społeczną. Jest to biologicznie uwarunkowane - mężczyzna, jako inwestujący mniej w proces rozrodczy, poszukuje przede wszystkim dobrych genów dla potomstwa (atrakcyjna kobieta = dobre geny), a kobieta, inwestująca więcej (dziewięć miesięcy ciąży, trudny porodu i opieki nad dzieckiem) poszukuje nie tylko dobrych genów, ale też zapewnienia bezpieczeństwa oraz zasobów dla niej i potomstwa przez mężczyznę (co demonstruje jego pozycja społeczna i zasoby finansowe). Dlatego też kobiety są bardziej wybredne od mężczyzn (większa inwestycja, większe wymagania wobec partnera). Można mówić, że to płytkie, ale tak jest i nie ma się co temu dziwić.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 sie 2018, 19:37

Cement pisze:Nie ma się co obrażać na to co pisze cloner, może ujął sprawę niezbyt wdzięcznymi słowami, ale taka jest prawda. Mężczyźni zwracają uwagę głównie na urodę kobiety, natomiast kobiety oprócz wyglądu mężczyzny także na jego sytuację ekonomiczną i pozycję społeczną. Jest to biologicznie uwarunkowane - mężczyzna, jako inwestujący mniej w proces rozrodczy, poszukuje przede wszystkim dobrych genów dla potomstwa (atrakcyjna kobieta = dobre geny), a kobieta, inwestująca więcej (dziewięć miesięcy ciąży, trudny porodu i opieki nad dzieckiem) poszukuje nie tylko dobrych genów, ale też zapewnienia bezpieczeństwa oraz zasobów dla niej i potomstwa przez mężczyznę (co demonstruje jego pozycja społeczna i zasoby finansowe). Dlatego też kobiety są bardziej wybredne od mężczyzn (większa inwestycja, większe wymagania wobec partnera). Można mówić, że to płytkie, ale tak jest i nie ma się co temu dziwić.
Ale ja się absolutnie nie obrażam, po prostu obserwuję co innego :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2018, 19:39

futbolowa pisze: Ale ja się absolutnie nie obrażam, po prostu obserwuję co innego
Wiem. To samo mi przyjaciółka napisała gdy wkleilem jej nasze posty (nie linki, printscreeny bez nicków). Wnioski jedne: faceci i kobiety obserwują zupełnie coś przeciwnego z tych samych słów.

Awatar użytkownika
Cement
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2550
Kibicuję: Cementarnica 55 Skopje

Kobiety ....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 23 sie 2018, 19:41

futbolowa pisze:Ale ja się absolutnie nie obrażam, po prostu obserwuję co innego :)
Narazie nie zauważyłem w Twoich postach niczego konkretnego co przeczyłoby temu, o czym pisze cloner i ja ;).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”