Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 07 paź 2005, 16:47
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 07 paź 2005, 18:35
No, ale wtedy dasz się wzbogacić poczcie...krAwcU pisze:Ej, skoro w USA opaska kosztuje 1 $, to ja muszę powiedzieć koledze, żeby mi kupił, bo mieszka w Chicago. Wtedy przynajmniej nie dam się wzbogacić jakimś kolesiom.
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 paź 2005, 19:41
cos Ci nie wyszlo. masz 13 lat, piszesz bardzo inteligentnie, nigdy bym nie pwoiedzial ze masz tyle lat, ale juz troszke przesadzasz. probujesz z siebie zrobic jakiegos inteligenta, stojacego ponad wszystkim i wszystkimi. na jakiej podstawie twierdzisz, ze nic nie wiem o tej akcji, co ma na celu itp. podaj chociaz jeden argument. walory estetyczne tez mnie skusily, ale nie masz prawa oceniac z jakiego powodu kupilem ta opaskebagg pisze:dokończę Twoje zdanie " ale jednak sie skusilem...bo taka fajna opaska przed kumplami mozna poszpanowac. Co z tego, ze nie wiem w jakim celu zoastala ona stworzona. Fajnie wylgada i ot wytsarczy"
zalosnebagg pisze: P.S. literówki zrobione specjalnie żeby urealnić to jakoby to była wypowiedź romantyka
to spytales sie, czy kolegi ?bagg pisze:Spytałem się kolegii, który nosił tę opaskę co ona oznacza(chciałem Go sprawdzić)
to, ze masz takich kumpli nie znaczy, ze wszyscy sa tak samo inteligentni jak onbagg pisze:Ten mi odpowiedział: To modne....Henry i Ronaldinho taką noszą. O samej akcji Stand Up Speak Up nic nie wiedział żałosne
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 07 paź 2005, 19:44
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 paź 2005, 19:47
tutaj nie ma nic od myslenia. wejdz na strone poczty polskiej, lub wybierz sie na najblizsza poczte, a na pewno dostaniesz rzetelne i dokladne informacjeJak myślicie, ile $ może kosztować przesłanie opaski w bąbelkowej kopercie z Chicago do Tarnowa
romantyk
Krawcu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 paź 2005, 20:00
krAwcU pisze:Ej, skoro w USA opaska kosztuje 1 $, to ja muszę powiedzieć koledze, żeby mi kupił, bo mieszka w Chicago. Wtedy przynajmniej nie dam się wzbogacić jakimś kolesiom.![]()
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 07 paź 2005, 20:56
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 paź 2005, 21:59
romantyk pisze:ale nie masz prawa oceniac z jakiego powodu kupilem ta opaske
romantyk pisze:probujesz z siebie zrobic jakiegos inteligenta
romantyk pisze:stojacego ponad wszystkim i wszystkimi
romantyk pisze:masz 13 lat, piszesz bardzo inteligentnie, nigdy bym nie pwoiedzial ze masz tyle lat
romantyk pisze:podaj chociaz jeden argument.
romantyk pisze:bagg napisał:
P.S. literówki zrobione specjalnie żeby urealnić to jakoby to była wypowiedź romantyka
zalosne Confused
Ale być z może z tymi 'literówkami' przesadziłem. Jeśli tak to przepraszam.romantyk pisze:pwoiedzial
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 paź 2005, 22:01
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 paź 2005, 23:07
swiatopoglad? to jest swiatopoglad? chyba mylisz pojeciabagg pisze:mam. mam prawo do własnego światopoglądu. O ile to innych nie rani. Ale nie mów mi, że rani Cię to, że jakiś 13-latek z forum powiedział, że nosisz te opaski dla szpanu.
bagg pisze:no pewnie. próbuje i próbuje. Udaje mi się?
wybacz, nie bardzo zrozumialem. to miala byc ironia?bagg pisze:akutalnie to ja siędzę. Ale zaraz wstanę
na podstawie doswiadczen zwiazanych z forum pilka.plbagg pisze:na jakiej podstawie twierdzisz, że 13-latek raczej nie pisze inteligentnie?
jak mam zadzwonic? przeciez nie podales mi nr telefonu do swojego prawnika. poprzez podniesienie sluchawki nie wykonuje sie polaczenia, czy tez nie dzwoni sie - to na przyszloscbagg pisze:zadzwoń do mojego prawnika
przeprosiny przyjetebagg pisze:Ale być z może z tymi 'literówkami' przesadziłem. Jeśli tak to przepraszam.
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 paź 2005, 23:21
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 paź 2005, 7:50
romantyk pisze:swiatopoglad? to jest swiatopoglad? chyba mylisz pojecia Wink
romantyk pisze:ale czlowiek nieomylny - jednym slowem taki jak Ty
romantyk pisze: wybacz, nie bardzo zrozumialem. to miala byc ironia? Question
romantyk pisze:jak mam zadzwonic? przeciez nie podales mi nr telefonu do swojego prawnika. poprzez podniesienie sluchawki nie wykonuje sie polaczenia, czy tez nie dzwoni sie - to na przyszlosc Smile
romantyk pisze:bagg napisał:
na jakiej podstawie twierdzisz, że 13-latek raczej nie pisze inteligentnie?
na podstawie doswiadczen zwiazanych z forum pilka.pl
romantyk pisze:na jakiej podstawie twierdzisz, ze nic nie wiem o tej akcji, co ma na celu
romantyk pisze:chyba masz zbyt "plytkie" myslenie
romantyk pisze:nie mozesz zrozumiec, ze ktos kupil opaske, aby wesprzec dana fundacje
nie, nie. Ty chyba nie rozumiesz.romantyk pisze:rozumiem, ze dla Ciebie dziwne jest wydawanie pieniedzy na fundacje, ktore dzialaja w szczytnym celu Wink
romantyk pisze:wiec uswiadamiam Cie, ze jednak sa ludzie, ktorzy chca wesprzec dana fundacje i nie jestem to tylko ja
cloner pisze:mnie osobiscie bardzo cieszy, ze na forum sa takie osoby jak Bagg,
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 08 paź 2005, 8:53
bagg pisze:dziękuje. też się cieszę, że jesteś cloner. Mamy ostatnio podobne poglądy w niektórych sprawach
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 paź 2005, 8:55
Pisakk pisze:Nie wiem czy to ostatnie zdanie się clonerowi spodoba, gdyż jego kontrowersyjne poglądy nie będą dłużej kontrowersyjne... Confused Twisted Evil
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio