Rudzki by to puścił
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 sty 2019, 10:50
Też bym uznał. Tak jak każdy strzał w spojenie. Uderzenia w słupki i poprzeczki także ale tylko te zza pola karnego.Tomusmc pisze:Rudzki lubi z siebie robić idiotę, nic nowegociekawe ile by padło bramek jakby zmienili przepisy na zasadzie jak piłka przekroczy linię o centymetr to gol zaliczony
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 05 sty 2019, 12:00
W necie ponoć fani LFC mocno psioczyli na technologię goal line po meczu na Etihad. Niezła beka
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 sty 2019, 12:09
ryba_82 pisze:
Hehehe..... Stwierdziłem tylko fakt iż ostatnie podanie u piłkarzy City szwankowało a van Dijk świetnie się ustawiał. Gdzie Ty tam widzisz "gdybanie? Z jednej strony podciągasz pod "gdyby babka wąsy miała" dwa fakty z tego spotkania które przytoczyłem a z drugiej piszesz o Lovrenie który według Ciebie jest winnym porażki z City Skoro ja gdybam to Ty również
To taka sama prawda, ja ta, ze kibice City bardziej cenią mistrzostwo Anglii od Ligi Misiow.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 sty 2019, 12:20
W końcówce City miało jeszcze dwie sytuacje sam na sam wybronione przez Alissona, nie pamiętam dobrze ale ta druga też chyba poszła po stronie Lovrenamasacra pisze:I tylko Lovren raz dał sie wyprzedzic Kunowi a drugi raz złamał linie spalonego.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 sty 2019, 12:26
Dokładnie tak było. Pisałem zreszta o tym
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 05 sty 2019, 12:30
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 sty 2019, 12:48
[k****] to ty chyba rzeczywiscie mało wiesz o tych lokalnych tabloidach. Wejdz sobie na RAWK, najwieksze anglojezyczne forum kibicow Liverpoolu i znajdz jeden post narzekający na GLT, a stawiam ci butle dobrej nalewki.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 sty 2019, 12:52

sickstick
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 sty 2019, 13:04
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 sty 2019, 13:11
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 05 sty 2019, 13:19
apropo tego gola to na stronie liverpoolskiej przeczytalem taki kwiatek:Morrow pisze:Też bym uznał. Tak jak każdy strzał w spojenie. Uderzenia w słupki i poprzeczki także ale tylko te zza pola karnego.Tomusmc pisze:Rudzki lubi z siebie robić idiotę, nic nowegociekawe ile by padło bramek jakby zmienili przepisy na zasadzie jak piłka przekroczy linię o centymetr to gol zaliczony
O ile takowy przepis w ogole jest to dotyczy on raczej zawodnika poza boiskiem a nie kawąłka nogi poza boiskiem. Inna historia bylaby gdyby cały ze tak powiem Stones stał zza linia bramkową i wybil pilkę. Natomiast tutaj mowimy o interwencji pilkarza ktory absolutnie jest w boisku.Według przepisów piłki nożnej bramka, którą goal line nie zaliczylo powinna zostać uznana. Prawda jest że piłka nie przekroczyła lini bramkowej o 1.12cm, ale obrońca City wybijal piłkę noga, którą była poza linią bramkową, czyli od strony gdzie według przepisów nie można ingerować w tor lotu piłki.
Sędziowie z przepisami na bakier.
h1893230

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 05 sty 2019, 13:25
Na pewno nie tyle co Ty
Nie to było moim zamiarem i dobrze o tym wiesz, ale jak ktoś ma na celu jedynie zdyskredytowanie rozmówcy i przedstawienie swoich racji jako jedynej prawdy objawionej z którą ni [ch**] nikt nie ma prawa nawet dyskutować to się potrafi jedynie odwracać kota ogonem i temat sprowadzać na tory osobistych wycieczek. Kończę, nie ma sensu kopać się z Tobą chociaż nawet nie próbowałem.
Zostaw, przeta to jakiś pryszczaty gnojek z herbem LFC w avatarze napisał którego poza powyższym nic z The Reds według masacry nie łączy. A on już na pewno wie lepiej.h1893230 pisze: O ile takowy przepis w ogole jest to dotyczy on raczej zawodnika poza boiskiem a nie kawąłka nogi poza boiskiem. Inna historia bylaby gdyby cały ze tak powiem Stones stał zza linia bramkową i wybil pilkę. Natomiast tutaj mowimy o interwencji pilkarza ktory absolutnie jest w boisku.
Pytanie zatemn kto jets na bakier z przepisami?
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 sty 2019, 13:28
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio