cloner vs. futbolowa - temat dyskusyjny - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 sty 2019, 14:52

cloner pisze: A kto pisał o rodzicach? Ty się chwalisz darmowym wejsciem do kina.
No przecież odnosiliśmy się to tematu znajomych, którzy dostają coś od rodziców :mrgreen:

O, tutaj:
cloner pisze: futbolowa pisze:
Source of the post Znajomi dostają domy, samochody i wycieczki zagraniczne w ramach prezentów od rodziców, mam mnóstwo koleżanek, które nie pracują, bo nie muszą - i nie uważam za konieczne wypominać im tego.

Moi znajomi też mają, ale się tym nie chwalą.
A wejściem do kina w żaden sposób się przecież nie chwaliłam. Podkreślałam jedynie za jak bardzo zły pomysł uważam chodzenie na takie filmy do kina - nawet za darmo.
cloner pisze: Może gdy przestaniesz się chwalić co ileś miesięcy darmowymi giftami to wtedy ktoś przestawnie to komentować.
Tym "kimś" jak na razie jesteś tylko Ty. Jak Ty w zwykłej wypowiedzi dopatrujesz się "chwalenia się" to już Twój problem, nie mój. A tak swoją drogą - kiedyś pisałam na blogu o tym, że ludziom bardzo przeszkadza cudze szczęście - i Ty jesteś właśnie jedną z takich osób. Gdyby ktokolwiek z forum napisał dzisiaj, że np. wygrał w totka, dostał od rodziców chatę na urodziny, znalazł diamenty na ulicy albo otrzymał darmowe wejście na koncert - cieszyłabym się razem z nim. Życzę ludziom jak najlepiej i wolę słuchać, że im się powodzi niż czekać na potknięcia i niepowodzenia.
cloner pisze: U Ciebie tez.
Jak u mnie też skoro Marcin nie ma mieszkania za free? :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 sty 2019, 14:57

futbolowa pisze: Jak u mnie też skoro Marcin nie ma mieszkania za free?
U Ciebie też najpierw był facet. Więc nie wypominaj swoim koleżankom że dostały mieszkanie w pakięcie z mężem.
futbolowa pisze: Gdyby ktokolwiek z forum napisał dzisiaj, że np. wygrał w totka, dostał od rodziców chatę na urodziny, znalazł diamenty na ulicy albo otrzymał darmowe wejście na koncert - cieszyłabym się razem z nim. Życzę ludziom jak najlepiej i wolę słuchać, że im się powodzi niż czekać na potknięcia i niepowodzenia.
Jeszcze nie widziałem żeby ktoś się chwalił prawdziwą wygraną w totka. I to oczywiste, też bym się cieszył. Fajnie jak ludziom sprzyja fart. Napisałem choć raz, że się nie cieszę z Twojego farta?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 sty 2019, 15:02

cloner pisze: U Ciebie też najpierw był facet. Więc nie wypominaj swoim koleżankom że dostały mieszkanie w pakięcie z mężem.
Nigdy im niczego nie wypomniałam, bo i nie ma czego - to raz. A dwa, że to taki skrót myślowy - dla zaznaczenia, że mieszkania nie pochodziły z ich strony, tylko zawsze z rodziny męża (np.w ramach niezapomnianego prezentu ślubnego od teściów).
cloner pisze: Jeszcze nie widziałem żeby ktoś się chwalił prawdziwą wygraną w totka. I to oczywiste, też bym się cieszył. Fajnie jak ludziom sprzyja fart. Napisałem choć raz, że się nie cieszę z Twojego farta?
Nie napisałeś też, że się cieszysz - jedynie wypominałeś, z podkreśleniem, jak to mi łatwo w życiu, co jest oczywistą bzdurą.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 sty 2019, 16:56

cloner pisze: I nie przyczepiłem się, a zadałem pytanie, jakim sposobem ogląda za darmo filmy.
Przypomnijmy, że zaraz za pytaniem pojawiła się sugestia, że wszystko w życiu mam za fri ;)
piotrcies pisze: Rok 2068 - rzadkie zdjęcie ukazujące, jak cloner wciąż wypomina futbolowej, że mieszkała po kosztach.
Klaudyna już po operacji plastycznej. Spoko! :mrgreen:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 sty 2019, 16:59

futbolowa pisze: Proszę Cię bardzo. Ja napisałam "przy każdej MOŻLIWEJ okazji", czyli kiedy tylko widzisz taką możliwość, zarzucasz mi coś, mimo że nie masz racji.

Teraz Ty - o którą KAŻDĄ OKAZJĘ Ci chodziło?
Teraz ja: również chodziło mi o każdą mozliwą okazję, to taki skrót myślowy był.
futbolowa pisze: Wręcz przeciwnie - napisałam, że problemem jest właśnie to, że Twoje wypowiedzi mają negatywny wydźwięk.
To jak ty je odbierasz to nie mój problem, tylko twój. Ja nie mam negatywnych intencji.
futbolowa pisze: Serio widzisz tu jakiekolwiek chwalenie się - "Swoją drogą - ja co prawda chodzę do kina za darmo, ale tak czy siak byłoby mi szkoda tracić czas na takie filmy"?
Ja co prawda jestem od ciebie tysiąc razy mądrzejszy, ale tak czy siak odpiszę ci.
Widzę tu chwalenie się dostepem do darmowego kina. Skoro ty widzisz w moich postach wydźwięk negatywny, to i ja moge widzieć chęć chwalenia się u ciebie.

futbolowa pisze: Mój drogi, podjarać to ja się mogę moim mężem, nie pochlebiaj sobie.
Naucz się czytać w końcu ze zrozumieniem. Nie pisałem, że sie miałaś mną podjarać.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 08 sty 2019, 17:00

^ To jest chore. :badziewie:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 sty 2019, 17:02

ozob pisze:^ To jest chore. :badziewie:
Też tak myślę, na szczęście piszę te dziwne posty w godzinach pracy.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sty 2019, 17:02

Ja bym zrobił ankietę (w domku)

Co bardziej bije po oczach czytającego:

- przechwałki futbolowej
- negatywny wydźwięk postów clonera

I sprawa będzie rozwiązana drogą demokracji, niech lud wybierze!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 sty 2019, 17:04

A ja bym zrobił ankiete: czy bardziej interesuje cię zycie clonera, którego musisz obgadywać na każdym MOZLIWYM kroku niż swoje własne.
Co myslisz?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sty 2019, 17:05

Tylko to jest jedna opcja :think:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 sty 2019, 17:07

Tomusmc pisze: Ja bym zrobił ankietę
Ja bym zrobił na forum zrzutę i wysłał oboje do kina na dobry film, może być remake Króla Lwa :P

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 sty 2019, 17:07

cloner pisze: Naucz się czytać w końcu ze zrozumieniem. Nie pisałem, że sie miałaś mną podjarać.
Napisałeś, że podjarałam się po publikacji Twojego posta - wciąż podtrzymuję, byś sobie nie pochlebiał ;)
cloner pisze: Ja co prawda jestem od ciebie tysiąc razy mądrzejszy, ale tak czy siak odpiszę ci.
Widzę tu chwalenie się dostepem do darmowego kina. Skoro ty widzisz w moich postach wydźwięk negatywny, to i ja moge widzieć chęć chwalenia się u ciebie.
Problem jest taki - wszyscy widzą Twoje posty tak samo, a Ty jeden widzisz mój inaczej niż wszyscy ;) Ale to oczywiście wszechświat się zmówił.
cloner pisze: To jak ty je odbierasz to nie mój problem, tylko twój. Ja nie mam negatywnych intencji.
Jasne :mrgreen:
cloner pisze: Teraz ja: również chodziło mi o każdą mozliwą okazję, to taki skrót myślowy był.
Niestety nie podchodzi to pod definicję skrótu myślowego, przykro mi. Ale okej, niech Ci będzie - i tak łatwo to obalić - nie chwalę się przy każdej możliwej okazji. Gdyby tak było, w święta dostałbyś tu całą listę gratisów jakie dostałam od firm zadowolonych ze współpracy ze mną ;)

Piotrek, kilkakrotnie prosiłam Clonera o to, by nie kontynuował dyskusji, pisał na priv itd., bo to naprawdę niewiele wnosi do tematu filmowego. Mimo tego on wywołuje mnie do tablicy dalej. Oczywiście mogłabym to ignorować, ale wtedy zacznie się chwalić, że zakończyłam dyskusję, bo nie mam co powiedzieć i temat zacznie się na nowo. Czy dałoby się rzucić tu jakąś typową groźbę w stylu: "koniec OT albo ban?" ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 sty 2019, 17:07

Tomusmc pisze: Tylko to jest jedna opcja :think:
Jaka jedna opcja? to było pytanie przecież, do wyboru odpowiedzi: tak i nie.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 sty 2019, 17:08

Salas11 pisze:
Ja bym zrobił na forum zrzutę i wysłał oboje do kina na dobry film, może być remake Króla Lwa :P
Siłą by mnie nie zmusili do obejrzenia tego :D Nie cierpię Króla Lwa.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Filmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 08 sty 2019, 17:09

Salas11 pisze:
To na dobry film czy remake króla lwa?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”