Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Wisła Kraków (zbiorczy)

Post autor: Kamil232 » 12 sty 2019, 22:42

sci pisze:
Kamil232 pisze:
sci pisze: Ok. Nie chodzi mi o Wisłę...raczej o twoją karierę na forum
No ale coś się teraz przypierdzielił? Kiedy ostatni raz pisałem o SB-kach?
petru pisze: Widzę Kamil, że jednak próbujesz z kimś nawiązać walkę intelektualną. Trzymaj w nagrodę najlepsze masturbatorium do poduszki w internecie, żebyś nie musiał mówić, że nie masz pojęcia o temacie, ale zamiast ogólnikami rzucał z pamięci konkretnymi nazwiskami i datami :):

http://cracovia.krakow.pl/temat-poczet- ... sly-krakow
Chyba nie nazywasz tego ścieku, który zaprezentowałeś dyskusją ze mną?
No cały czas z twojej strony widzę odnośniki do czasów słusznie minionych. Patrzysz w przyszłość czy tylko w czasy świetności naszych rodziców czy dziadków
Nie zauważyłem takiej maniery u siebie. Czasem wspomnę o historii. Warto ją jednak znać. Czasy świetności GTS Wisły również. Po to się uczy historii, aby nie popełniać błędów które już popełniono.
petru pisze: Kamil się nauczył gier umysłowych od Mourinho. To nie jest takie głupie, to jest głębszy plan. Jak dostanie przykładowo dożywotniego bana prowoukując mnie na forum internetowym będzie mógł... uchodzić za męczennika o prawdę... wśród rzeczywistych kolegów... [k****], ale to jest głupie :lol2:.
:roftl3: Za co ban? Za to, że obaj Admini mnie obrazili? No to standard będzie bym powiedział.

Wróć do „Polska”