Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 10 mar 2019, 0:07
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 10 mar 2019, 0:21
Akurat tutaj chyba to wychwycił skoro konsultował decyzję z liniowym.
Gdyby Sterling otrzymał odanie to tak, ale on podania nie dostał. Włączył się obrońca rywala i nabił go piłką. O czym my tutaj rozmawiamy?
Jeden jegomość przepis dotyczący spalonego w tym wątku cytował a że interpretacja z kosmosu była to już inna sprawa. Chyba coś Ci umknęło.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 mar 2019, 1:14
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 mar 2019, 1:48
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 10 mar 2019, 9:23
Żeby była jasność: ja nie upieram się iż gol Sterlinga był prawidłowy. Nawet więcej, mam spore wątpliwości i dlatego domagam się podania przepisu. Ale jak dotąd się nie doczekałem. Ot tyle.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 mar 2019, 9:34
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 10 mar 2019, 10:15
h1893230
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 10 mar 2019, 10:39
emski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 mar 2019, 10:46
Doczekałeś się. Tylko nie bardzo chcesz to przyjąć do wiadomości.
Zgadza się? No zgadza się.Zawodnik jest na pozycji spalonej, jeżeli:
jakakolwiek część głowy, ciała czy nóg znajduje się na połowie przeciwnika (wyłączając linię środkową),
jakakolwiek część głowy, ciała lub nóg jest bliżej linii bramkowej drużyny przeciwnej niż zarówno piłka, jak i przedostatni zawodnik drużyny przeciwnej.
Podkreśliłem dotknięta przez współpartnera bo nie jestem przekonany, czy Aguero rzeczywiście podawał. IMO źle skleił piłkę, ale to nic nie zmienia.Zawodnik, który przebywa na pozycji spalonej w momencie, gdy piłka zostaje zagrana lub dotknięta przez współpartnera, może być ukarany jedynie wtedy, gdy jest aktywny w grze poprzez:
branie udziału w grze poprzez zagranie lub dotknięcie piłki podanej lub dotkniętej przez współpartnera, lub
przeszkadzanie przeciwnikowi poprzez:
1) utrudnianie przeciwnikowi zagrania lub możliwości zagrania piłki przez wyraźne zasłonięcie mu pola widzenia, lub
2) atakowanie przeciwnika w walce o piłkę, lub
3) ewidentną próbę zagrania piłki, która znajduje się blisko niego i próba ta ma wpływ na przeciwnika, lub
4) wykonywanie ewidentnych działań, które jednoznacznie wpływają na możliwość zagrania piłki przez przeciwnika,lub
5) osiąganie korzyści poprzez zagranie piłki lub przeszkadzanie przeciwnikowi, gdy piłka:
trafiła do zawodnika na pozycji spalonej po rykoszecie lub odbiła się od słupka, poprzeczki, sędziego lub przeciwnika,
trafiła do zawodnika na pozycji spalonej w skutek rozmyślnej parady obronnej dokonanej przez przeciwnika.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 10 mar 2019, 10:58
h1893230

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 mar 2019, 12:11

piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 mar 2019, 13:10
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 10 mar 2019, 13:13
Narobić narobił. W 5 minut po tym jak go realizator odnalazł to najpierw Coutinho pokracznie zmarnował setkę dwie minuty późnej Barca straciła gola
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 mar 2019, 13:20
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 mar 2019, 13:21
Salas11
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio